aromalı puffing için ürünler (12)

Palmiye - HAMUR İŞİ

Palmiye - HAMUR İŞİ

İçindekiler BUĞDAY unu*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (ayçiçeği*, kakao*) ve kamış şekeri. KAMUT İçindekiler KAMUT BUĞDAY unu*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (ayçiçeği*, kakao*) ve kamış şekeri. Buğday Referansı: Palep2 Buğday Ean: 8413115003507 Buğday Referansı: Pale-g Buğday Ean: 8413115003491 Kamut Referansı: Paleep2 Kamut Ean: 8413115005167 Kamut Referansı: Paleeg Kamut Ean: 8413115005174 Buğday Enerji Değeri: 2372 Kj / 569 Kcal Buğday Yağ: 36,3 G Doymuş 18,8 G Buğday Karbonhidratlar: 54,30 G Şekerler 18,2 G Buğday Protein: 6,1 G Buğday Tuz: 0,1 G Kamut Enerji Değeri: 2372 Kj / 569 Kcal Kamut Yağ: 36,3 G Doymuş 18,8 G Kamut Karbonhidratlar: 54,30 G Şekerler 18,2 G Kamut Protein: 6,1 G Kamut Tuz: 0,1 G Buğday Paketleri: 16 Paketlik 150 G'lık Kutu Buğday Toplu: 2 Kg. Neto'luk Kutu Kamut Paketleri: 16 Paketlik 150 G'lık Kutu Kamut Toplu: 2 Kg. Neto'luk Kutu
Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. Doğal için N RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat özütü belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler
Tuber Aestivum

Tuber Aestivum

Yüksek kaliteli siyah trüfler
bisküvi vb.

bisküvi vb.

bisküvi vb.
Artimine Forte - Besin Takviyesi

Artimine Forte - Besin Takviyesi

Özellikler: Artimine forte, eklem esnekliğinin korunmasına ve kıkırdak hücrelerinin korunmasına katkıda bulunan bir zerdeçal ekstresi içeren kapsül formunda sunulmaktadır. Zerdeçal rizomu, kurkumin adı verilen en önemli bileşeninin de bulunduğu kurkuminler adı verilen bir dizi madde içerir. Eklem sağlığına katkıda bulunarak eklemleri korumaya yardımcı olur ve dikkate değer antioksidan özelliklere sahiptir. Eklem üzerinde optimal bir etki sağlamak için, zerdeçalın günlük olarak çok büyük miktarlarda alınması gerekmektedir çünkü kurkumin vücut tarafından çok az emilir ve kana iyi geçmez. Bu nedenle, Artimine forte formülünde kara biberden elde edilen piperin ve zencefilden elde edilen gingeroller bulunmaktadır. Eklem üzerindeki özelliklerinin yanı sıra, zerdeçal rizom ekstresi: ✓ Sağlıklı bir cildin korunmasına ✓ Karaciğer sağlığının korunmasına ✓ ... katkıda bulunmaktadır.
Akdeniz karışımı

Akdeniz karışımı

Patlıcan, zeytin, domates ve biberler, soslarınıza, et harçlarınıza, pişirilmiş balıklara, terinlere ve diğer mutfak hazırlıklarınıza tipiklik kazandırmak için bu karışımı oluşturur. Colin-İçerikler Ref:60159402 Ana bileşenler: Domates, biber, zeytin, patlıcan İçerik listesi: Domates, biber, zeytin, patlıcan Isıl işlem: Hayır Gösterge dozajı: %2 ile %5 Renk ve görsel: Beyaz, kırmızı, yeşil ve siyah Ambalaj: 20kg'lık çuval Paletleme: 500kg'lık Avrupa paleti
Mini Portakal Hamurları

Mini Portakal Hamurları

Pastacılık üretimi ve tedariki
Soğan Mücveri

Soğan Mücveri

Önceden pişirilmiş derin dondurulmuş ürünler, 82g İçindekiler: Buğday unu, hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (sürdürülebilir palmiye yağı, kanola yağı), su, yumurta, soğan ABD %8, nişasta, yağsız süt tozu, peynir, soya unu, tatlandırıcı (E621), tuz, bağlayıcı (E466), şeker, maya, baharatlar. Chüechli'yi doğrudan derin dondurucudan tepsiye yerleştirin. Soğuk fırına yerleştirin. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir.
Pizza Karışımı - Baharatlar

Pizza Karışımı - Baharatlar

Lezzetlerin mükemmel birleşimini Pizzalar karışımımızda keşfedin. Kekik, keki ve ayı sarımsağı, pizzalarınızda lezzet patlaması sunmak için uyum içinde tamamlanır. Kekik, tipik İtalyan tadıyla domatesle harika bir uyum sağlarken, kekik hafif baharatlı bir not ekleyerek domates veya kabak yemeklerinizi zenginleştirir. Ayı sarımsağı, geleneksel sarımsaktan daha yumuşak bir aromaya sahip olup, bu baharat karışımına ince ve zarif bir sarımsak dokunuşu getirir. Pizzalar karışımımız, kekik, keki ve ayı sarımsağını bir araya getirerek, her lokmada lezzet patlaması yaratmak için özenle hazırlanmış kaliteli organik malzemelerle yapılmıştır. Tarif Fikri - Akdeniz Pizzası: Malzemeler: Pizza hamuru Domates sosu Mozzarella Pizzalar karışımı Siyah zeytinler Cherry domatesler Taze fesleğen Referans: AR802032 Bileşim: Kekik, keki, Ayı sarımsağı Kullanım: Pizza için baharatlar Saklama Koşulları: Kuru ve ışık almayan bir yerde saklayın.
Kestaneler Romda

Kestaneler Romda

El yapımı İtalyan kestaneleri El yapımı İtalyan kestaneleri 6 kavanozluk karton 6 kaplık paket Net ağırlık 360g Süzülmüş net ağırlık 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. N doğal için RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat ekstresi belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler
bisküvi vb.

bisküvi vb.

bisküvi vb.