artichoke kalpleri için ürünler (22)

Enginar

Enginar

Yeşil kraliçe veya calico İspanya
Pane kaplamalı surimi tarakları

Pane kaplamalı surimi tarakları

Pane kaplanmış surimi tarakları
Izgara Enginar Kalpleri Alla Contadina 2,9 kg antipasti ızgara sebzeler - Izgara sebzeler

Izgara Enginar Kalpleri Alla Contadina 2,9 kg antipasti ızgara sebzeler - Izgara sebzeler

Izgara Enginar Kalpleri Alla Contadina 2.9 kg antipasti, ızgara sebzeler, PACA bölgesi, Marsilya, Fransa Aperatiflerinizde misafirlerinize bu lezzetli ızgara enginar kalplerini sunun. Salatalarınızda da tadını çıkarabilirsiniz. İçindekiler: Enginar (55%), ayçiçek yağı (37%), sirke, tuz, şeker, sızma zeytinyağı, maydanoz, sarımsak, fesleğen. Antioksidan: askorbik asit E300. Asidite düzenleyici: sitrik asit E330. Tat artırıcı: sodyum glutamat E621. Aşağıdaki alerjenler üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde Marsilya'ya ait el yapımı kuru meyve üretimi. Çiğ soyulmuş kuru meyveler, tuzlu kavrulmuş veya tuzsuz kavrulmuş birçok ürünü keşfedeceksiniz. Ayrıca antipastiler ve zeytinler de sunuyoruz. Ürünlerimiz profesyonellere yöneliktir. Ambalaj: 2.9 kg cam kavanoz
Karnabahar - Organik ve dondurulmuş sebzeler

Karnabahar - Organik ve dondurulmuş sebzeler

Bireysel olarak dondurulmuş karnabahar çiçekleri bir torbada paketlenmiştir. Ağırlık: 450g
TUZLU ENGİNAR KALPLERİ KASENLERİ

TUZLU ENGİNAR KALPLERİ KASENLERİ

Enginar kalpları dörde bölünmüş, aperatif veya salatada ideal.
Dondurulmuş Enginar Kalpleri ile Saplar

Dondurulmuş Enginar Kalpleri ile Saplar

Bir salata, et, balık veya enginarla iyi gidebilecek herhangi bir hazırlığı süslemek için idealdir. AMBALAJ: 5 x 1 kg = 5 kg
Enginar Kalpları - Antipasti Kavanozları

Enginar Kalpları - Antipasti Kavanozları

Enginar Kalpları
Orta boy bütün patates IAA

Orta boy bütün patates IAA

Soyulmuş ve haşlanmış taze patates. Orta boy bütünler %100 Fransız menşeli. Sert etli veya yumuşak etli çeşit %100 doğal ürün, koruyucu, katkı maddesi, sülfür ve yardımcı madde içermez. Düşük sıcaklıkta pişirilmiş taze ürün, pişirme ve soğutma sonrası vakumlu ambalajda. Pişirme: Pişirilmiş Ambalaj: 12 kg'lık karton Net ağırlık: 4 KG'lık POŞET Son tüketim tarihi: 42 GÜN
Muskat - Bütün Baharatlar

Muskat - Bütün Baharatlar

Mace'i çok seviyoruz ve Muziris'in sembolik baharatı haline geldi. Mace (İngilizce'de mace), muskat fındığının kırmızı kabuğudur, bu nedenle tatları oldukça yakındır. Ancak, mace çok daha nazik ve ince bir tada sahiptir, çam ve tatlılık notaları getirir. Küçük miktarlarda, ya ince doğranmış ya da doğrudan hazırlıklarınıza infüze edilerek kullanılır. Köken: Banda Adaları, Endonezya Kalite: çiçekler, Özel, Kırmızı-Turuncu
Turşu Biber

Turşu Biber

Turşu Biber Ref: SAL046 Hacim: 180 ml
Taraklı midye

Taraklı midye

Genişlik 6,5 cm Yükseklik 19,5 cm 130 g 4'lü set Siyah 2504N Beyaz 2504B Süt 2504L
Bamya

Bamya

Çeşit: Yeşil bamya Köken: Bamya, Afrika kökenlidir, ancak bugün dünyanın birçok sıcak bölgesinde yetiştirilmektedir. Bizim bamyalarımız Senegal'de yetiştirilmektedir. Açıklama: Bamya, uzun ve silindirik bir yeşil sebzedir, yapışkan bir dokuya ve hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Genellikle Afrika, Asya ve Karayip mutfaklarındaki yemeklerde malzeme olarak kullanılır.
Kıtır Kremalı Jalapeno Peynirli Atıştırmalıklar

Kıtır Kremalı Jalapeno Peynirli Atıştırmalıklar

Nazik baharat dokunuşu ile hafif bir peynir
Snowball çeşidi soğan soğanı - Soğanlar

Snowball çeşidi soğan soğanı - Soğanlar

Yuvarlak, beyaz soğan tohumları, Snowball çeşidi, Hollanda kökenli. Sonbaharda ekim mümkündür. Bu geç çeşit, hafifçe düzleşmiş yuvarlak soğanlar verecek olup, çok tatlı bir lezzete sahiptir. Beyaz soğan olarak da bilinir. Soğanlar 25 kg'lık torbalarda paketlenmiştir. Diğer ambalaj seçenekleri talep üzerine mevcuttur.
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil
Baharatlı Patates Dilimleri

Baharatlı Patates Dilimleri

Baharatlı Patates Dilimleri paketi 2.5k
Taraklı midye yumurtası

Taraklı midye yumurtası

Taraklı midye yumurtası
Haşlanmış midye eti

Haşlanmış midye eti

Pişirilmiş midye eti
Enginar Sapları 2.9 kg Izgara Sebze Antipasti PACA Bölgesi Marsilya - Izgara Sebzeler

Enginar Sapları 2.9 kg Izgara Sebze Antipasti PACA Bölgesi Marsilya - Izgara Sebzeler

Enginar sapı 2.9 kg, PACA bölgesi, Marsilya, Fransa'dan ızgara sebze antipastisi Enginar sapları, aperatiflerde servis edilebilir. İçindekiler: Enginar (58%), ayçiçek yağı (34%), sirke, tuz, şeker, biber, sızma zeytinyağı, maydanoz, sarımsak, acı biber, fesleğen. Antioksidan: askorbik asit E300. Asidite düzenleyici: sitrik asit E330. Tat artırıcı: sodyum glutamat E621. Aşağıdaki alerjenler üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Croc'Ella, Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde, Marsilya'da kuru meyve kavurucusudur. Ayrıca zeytin ve antipasti sunmaktayız. Kabukları soyulmuş çiğ kuru meyvelerimiz, tuzlu kavrulmuş ve tuzsuz kavrulmuş çeşitlerimiz mevcuttur. Croc'Ella, ürünlerini yalnızca profesyonellere pazarlamaktadır. Ambalaj: 2.9 kg'lık kavanoz
Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Ançüez severler bilir ki, zeytinyağında bekletilmiş ançüez filetosu sonsuz bir zevk sunar ve birçok tarifte güçlü balık ve tuz tadını katmak için mükemmel bir uyum sağlar. Zeytinyağındaki ançüez, neredeyse bir çeşni gibi kullanılır; her tarifte kendine özgü ve lezzetli bir tat vermek için idealdir. Ançüezin zeytinyağı ile diğer tatlarla birleştirilmesi Tariflerden bahsetmeden önce, zeytinyağında marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Dondurulmuş Kabak Köftesi

Dondurulmuş Kabak Köftesi

Kullanımı çok hızlı olan bu kabak mücverleri, zaman kazanmak isteyen tüketicilerin beklentilerini mükemmel bir şekilde karşılıyor. Bu mücverler, gerçek kabak dilimleri ve ince, çıtır bir hamur ile hazırlanmıştır. Sıcak veya soğuk, meze veya aperatif olarak ideal olan bu mücverler, etleriniz, balıklarınız veya salatalarınızla çok iyi bir şekilde eşlik edecektir. PAKETLEME: 6 x 1 kg = 6 kg
Koral olmadan deniz tarağı - Organik ve dondurulmuş

Koral olmadan deniz tarağı - Organik ve dondurulmuş

Kuzeydoğu Atlantik'ten koralsız yaban midyeleri. Ürün dondurulmuş ve bir torbada paketlenmiştir. Ağırlık: 300g