artichoke kalpleri için ürünler (13)

Pane kaplamalı surimi tarakları

Pane kaplamalı surimi tarakları

Pane kaplanmış surimi tarakları
TUZLU ENGİNAR KALPLERİ KASENLERİ

TUZLU ENGİNAR KALPLERİ KASENLERİ

Enginar kalpları dörde bölünmüş, aperatif veya salatada ideal.
Dondurulmuş Enginar Kalpleri ile Saplar

Dondurulmuş Enginar Kalpleri ile Saplar

Bir salata, et, balık veya enginarla iyi gidebilecek herhangi bir hazırlığı süslemek için idealdir. AMBALAJ: 5 x 1 kg = 5 kg
Muskat - Bütün Baharatlar

Muskat - Bütün Baharatlar

Mace'i çok seviyoruz ve Muziris'in sembolik baharatı haline geldi. Mace (İngilizce'de mace), muskat fındığının kırmızı kabuğudur, bu nedenle tatları oldukça yakındır. Ancak, mace çok daha nazik ve ince bir tada sahiptir, çam ve tatlılık notaları getirir. Küçük miktarlarda, ya ince doğranmış ya da doğrudan hazırlıklarınıza infüze edilerek kullanılır. Köken: Banda Adaları, Endonezya Kalite: çiçekler, Özel, Kırmızı-Turuncu
Turşu Biber

Turşu Biber

Turşu Biber Ref: SAL046 Hacim: 180 ml
Bamya

Bamya

Çeşit: Yeşil bamya Köken: Bamya, Afrika kökenlidir, ancak bugün dünyanın birçok sıcak bölgesinde yetiştirilmektedir. Bizim bamyalarımız Senegal'de yetiştirilmektedir. Açıklama: Bamya, uzun ve silindirik bir yeşil sebzedir, yapışkan bir dokuya ve hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Genellikle Afrika, Asya ve Karayip mutfaklarındaki yemeklerde malzeme olarak kullanılır.
Kıtır Kremalı Jalapeno Peynirli Atıştırmalıklar

Kıtır Kremalı Jalapeno Peynirli Atıştırmalıklar

Nazik baharat dokunuşu ile hafif bir peynir
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil
Baharatlı Patates Dilimleri

Baharatlı Patates Dilimleri

Baharatlı Patates Dilimleri paketi 2.5k
Taraklı midye yumurtası

Taraklı midye yumurtası

Taraklı midye yumurtası
Haşlanmış midye eti

Haşlanmış midye eti

Pişirilmiş midye eti
Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Ançüez severler bilir ki, zeytinyağında bekletilmiş ançüez filetosu sonsuz bir zevk sunar ve birçok tarifte güçlü balık ve tuz tadını katmak için mükemmel bir uyum sağlar. Zeytinyağındaki ançüez, neredeyse bir çeşni gibi kullanılır; her tarifte kendine özgü ve lezzetli bir tat vermek için idealdir. Ançüezin zeytinyağı ile diğer tatlarla birleştirilmesi Tariflerden bahsetmeden önce, zeytinyağında marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Dondurulmuş Kabak Köftesi

Dondurulmuş Kabak Köftesi

Kullanımı çok hızlı olan bu kabak mücverleri, zaman kazanmak isteyen tüketicilerin beklentilerini mükemmel bir şekilde karşılıyor. Bu mücverler, gerçek kabak dilimleri ve ince, çıtır bir hamur ile hazırlanmıştır. Sıcak veya soğuk, meze veya aperatif olarak ideal olan bu mücverler, etleriniz, balıklarınız veya salatalarınızla çok iyi bir şekilde eşlik edecektir. PAKETLEME: 6 x 1 kg = 6 kg