artichoke petrol için ürünler (11)

Enginar Yaprağı Ekstresi

Enginar Yaprağı Ekstresi

Yüksek kaliteli Enginar Ekstresi ürününüz için. Enginar, Asteraceae (Kombinasyonlu Çiçekler) familyasından, dikenli bir çok yıllık bitkidir. Mor çiçekleri ve kısa bir çok yıllık kök sistemi vardır. Yaprakları derin kesiklere sahiptir ve uzunluğu yaklaşık 50 ila 80 cm arasında değişir. Yüksek klorojenik asit ve sinarin içeriğine sahip çeşitler, tıbbi kullanım için yetiştirilmektedir. Enginar yaprakları, genellikle hazımsızlık, şişkinlik, gaz oluşumu ve karın ağrısı gibi sindirim sorunlarının semptomatik hafifletilmesi için kullanılmaktadır. Ekstrakt kalitelerimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Fındık Yağı

Fındık Yağı

Son kullanma tarihi: Fıçıda 12 ay, serin sıcaklıklarda saklayın ve güneş ışığından koruyun. Ambalaj: 200l fıçı
Enginar Ekstresi / Preslenmiş Meyve Tozu

Enginar Ekstresi / Preslenmiş Meyve Tozu

Cynara scolymus L., Asteraceae. Almanya'da GMP'ye uygun olarak yüksek kaliteli ekstrakt tozları veya sıkıştırılmış meyve suyu tozları üretimi. Bu kaliteleri hammadde veya aktif bileşenler olarak § 67 AMG'ye uygun olarak tedarik ediyoruz.
Kanola Yağı

Kanola Yağı

Rapsöl, ayrıca Canolaöl olarak da bilinir, rapstohumlarından elde edilen bir bitkisel yağ türüdür. Hafif tadı ve yüksek duman noktası nedeniyle genellikle yemek pişirme ve hazırlama için kullanılır. Rapsöl, doymuş yağ asitleri açısından düşük olup, Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri açısından iyi bir dengeye sahiptir; bu da onu diğer yağlarla karşılaştırıldığında daha sağlıklı bir seçim haline getirir. Ayrıca, hücreleri hasardan korumaya yardımcı olan bir antioksidan olarak işlev gören E vitamini açısından zengindir. Bunun yanı sıra, rapsöl, kalp sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan tekli doymamış yağlar açısından da yüksektir. Çok yönlülüğü ve besin profili, rapsölü çeşitli mutfak uygulamaları için popüler bir seçim haline getirir.
Zeytinyağı

Zeytinyağı

zeytin ağacının (Olea europaea) neredeyse olgun meyvelerinden elde edilir. Meyve bir druptur ve yağ açısından zengin bir meyve etine sahiptir. (%15 - %35 yağ içeriği). Özellikler: *oleik asit (C18:1) yüksek içeriği Kaliteler: soğuk sıkım, lampante, natürel sızma, natürel sızma organik, deodorize edilmiş organik, natürel sızma Ph. Eur., Görünüm: sarıdan yeşile CAS numarası: 8001-25-0 INCI: Olea Europaea Yağı EINECS: 223-277-0 Saklama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, kapalı ambalajda saklanmalıdır.
Enginar

Enginar

La Perla Superiore, Enginar Kalpları, Suda, 425 ml Tedarikçi detaylı bir ürün açıklaması sağlamamaktadır. BOYUT: 425 ml MARKA: La Perla Superiore FORMÜL: Suda AMBALAJ: 12 VARYANT: Enginar Kalpları
Zeytinyağı

Zeytinyağı

Kretanın yeşil tepelerinde bir aile şirketi tarafından üretilen saf zeytinyağı. Doğru hasat zamanı, ağaçları havalandıran ince deniz meltemi ve zeytinlerin olgunlaşmasını sağlayan güneş sayesinde son derece hafif bir meyve aroması.
Kuşkonmaz

Kuşkonmaz

Spargelin Farklı Kesimleri Spargel (Aspargus officinalis L.) dayanıklı, çok yıllık bir tarım bitkisidir; beyaz veya yeşil sürgünleri (sapları) sebze olarak kullanılır. Aşağıdaki çeşitleri sunuyoruz: beyaz/yeşil farklı uzunluklar ve çaplar Saplar Uçsuz kesimler (orta kesimler) Uçlu kesimler (uçlar ve kesimler) Uçlar
Sarımsak dişleri

Sarımsak dişleri

Paket Miktarı: 12 x 330ml Ürün No: 15650 Gram: 320g
Zeytinyağı

Zeytinyağı

Kalp sağlığını destekleme, iltihapları azaltma ve dengeli bir beslenmeyi destekleme gibi birçok sağlık faydası nedeniyle değerlendirilmektedir. Nemlendirici özellikleri nedeniyle zeytinyağı genellikle yemek pişirmede, salata sosu olarak ve hatta cilt bakımında kullanılmaktadır.
Zerdeçal

Zerdeçal

Kurkuma, bilimsel olarak Curcuma longa olarak bilinen, zencefilgiller (Zingiberaceae) familyasına ait çok yıllık bir bitkidir. Anavatanı Hindistan alt kıtası ve Güneydoğu Asya'dır. Bitki 1 metreye kadar boylanabilir ve uzun yaprakları ile sarı çiçekleri vardır. Ancak, kurkumanın en çok değer verilen kısmı, mutfak ve tıbbi özellikleri nedeniyle rizomlarıdır. Sayısız sağlık faydası nedeniyle kurkuma, yüzyıllardır geleneksel Ayurveda ve Çin tıbbında kullanılmaktadır. İçeriğinde, parlak sarı rengi ve güçlü antioksidan ve iltihap önleyici özellikleri ile bilinen Curcumin adlı bir bileşen bulunmaktadır.