artichoke petrol için ürünler (4)

Organik sızma zeytinyağında enginar 120g — İtalyan vegan lezzetleri - buononaturale

Organik sızma zeytinyağında enginar 120g — İtalyan vegan lezzetleri - buononaturale

Buononaturale enginarları, yüksek kaliteli organik zeytinyağı ile organik standartlara uygun olarak yetiştirilir, taze işlenir ve korunur. Besin açısından zengin bu gıda, şık bir aperatif olarak veya happy hour'larda (ya da İtalyan tarzı aperatiflerde) atıştırmalık olarak tadım için hazırdır, ancak diğer malzemelerle yaratıcı bir şekilde birleştirilerek lezzetli yemekler de hazırlanabilir. Geri dönüştürülebilir cam kavanozlarda sunulmaktadır. Net ağırlık: 120g
Zeytinyağı 0,75L Soğuk Sıkım - 6194017410090 - Yağlar ve Sirke

Zeytinyağı 0,75L Soğuk Sıkım - 6194017410090 - Yağlar ve Sirke

Zeytinyağı 0,75L Sızma - 6194017410090 - Yağlar ve Sirke Ambalaj kutusu: 12 UVC Paketleme paleti: 70 kutu Ürün tipi: sızma yağ
Sızma zeytinyağı - Sızma zeytinyağı

Sızma zeytinyağı - Sızma zeytinyağı

Zeytinyağı SPESİFİKASYONU Asidite seviyesi: < 1,0 Peroksit değeri: < 15 meq o /Kg Yağ asidi bileşimi Mirilistik Asit (C14:0): < 0,05 Palmitik Asit (C16:0): 7,5 - 20 Palmitoleik Asit (C16:1): 0,3 - 3,5 Margarik Asit (C17:0): < 0,3 Margaroleik Asit (C17:1): < 0,3 Stearik Asit (C18:0): 0,5 - 5,0 Oleik Asit (C18:1): 55 - 83 Linoleik Asit (C18:2): 3,5 - 21 Linolenik Asit (C18:3): < 1,0 Arahidik Asit (C20:0): < 0,6 Gadolinik Asit (C20:1): < 0,4 Behnik Asit (C22:0): < 0,4 Lignoserik Asit (C24:0): < 0,2 Steroller Kolesterol: < 0,5 Brassicastrol: < 0,1 Campesterol: < 4,0 Stigmastrol: Bêta sitosterol > 93,0 Delta 7-Stigmastenol: < 0,5 TEST YÖNTEMLERİ ARALIĞI 25° NGD'de özgül ağırlık: 18 0909-0.920 25° NGD'de kırılma indisi: 31 1,467-1,471 İyot indeksi (Wijs) NGD: 32 78-90 Saponifikasyon indeksi (sodyum oleat cinsinden – mg/kg) NGD: 8 10 max. Asidite (oleik asit cinsinden %) NGD: 10 0,5 max.
Rafine ayçiçek yağı toptan - Rafine ayçiçek yağı toptan

Rafine ayçiçek yağı toptan - Rafine ayçiçek yağı toptan

AYÇİÇEĞİ YAĞI Ayçiçeği yağı, hafif bir lezzete sahip olduğu için pişirme amaçlarıyla kullanılır. Ayrıca doymuş yağ oranı düşüktür. E, A ve D vitaminleri açısından zengin bir kaynaktır. Ayçiçeği yağı, ayçiçeği tohumlarından elde edilen uçucu olmayan bir yağdır. Ayçiçeği yağı üreticisi olarak, ayçiçeği yağı genellikle kızartma yağı olarak gıdalarda ve emoliyent olarak kozmetik formülasyonlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Kullanım Alanları Ayçiçeği yağının kullanım alanları şunlardır: * Pişirme yağı olarak. * Kızartma ve derin yağda kızartma. * Ayrıca hamur işlerinde de kullanılır. * Ayrıca, ayçiçeği yağı, hamur işleri veya yemek pişirme için tereyağına en iyi alternatif olup, veganlar tarafından tercih edilmektedir.