artichoke petrol için ürünler (7)

Enginar ve Ton Balığı Pate 180 g

Enginar ve Ton Balığı Pate 180 g

Calvi Enginar ve Ton Balığı Pate – En iyi ton balığı filetosunun taze enginar kalpleri ile karıştırılmasıyla elde edilmiştir. Enginar ve Ton Balığı Pate'miz, biri karadan diğeri denizden gelen iki çok farklı malzemenin birleşiminden oluşmaktadır. Beklenmedik bir şekilde, bu çok başarılı bir evlilik: kremalı ve oldukça lezzetli bir sos, bin bir türlü fırsat için çok uygundur. Ürün etiketi 'Ekler' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Kanepe zenginleştirmek için mükemmel, aperatif veya başlangıç olarak, ayrıca ızgara et ve balık ile de çok iyi gider. Makarna için bir sos olarak da kullanılabilir ve lezzetli bir bourguignonne sosu olarak mükemmeldir. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın. 5 gün içinde tüketin. Kod: PCT 180
Enginar ve Siyah Trüf Kreması - Zeytinyağında enginar ve yaz siyah trüfünden yapılan krema

Enginar ve Siyah Trüf Kreması - Zeytinyağında enginar ve yaz siyah trüfünden yapılan krema

Bu krema fikri, ilk renkli bir vizyondan doğmuştur. İki ürün, neredeyse zıt renklere sahip olmasına rağmen her ikisi de dikkat çekiyordu. Enginar kalplerinin siyah trüf ile birleşimi, zeytinyağı içinde mükemmel bir ürün oluşturdu; bu ürün, kanepeler, pizzalar ve focaccia için harika bir dolgu malzemesidir. Malzemeler: enginar (yüzde 65), zeytinyağı, zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.) yüzde 5, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir sos için beyaz etler veya ana yemekler için harika bir çeşni.
Sicilya enginar dilimleri - sızma zeytinyağında

Sicilya enginar dilimleri - sızma zeytinyağında

El işçiliğinin değeri, benzersiz bir karakter ve taklit edilemez bir görünüm kazandırmaktır. Sicilian Artichoke Wedges CONSERVE CONTI, hammaddenin kökeni olan yer için zaten değerli olan, tamamen Sicilyalı olan, zanaatkarın ustalığıyla değer kazanır; zanaatkar, onları elle işler, ustaca dilimlere keser ve yerel baharatları, yüksek dağlardan gelen kekik ve bir tutam acı biber ile iyi bir şekilde ölçerek baharatlar. Görünür bir defne yaprağı, tadını dengelemektedir. Üretilen şey, gururla Sanatın bir çocuğudur. Farkı yaratan zanaatkarın kendisidir.
Sicilya Enginarları - Konserveler - Yağda

Sicilya Enginarları - Konserveler - Yağda

İçindekiler: Enginar %65, yağ %35, (yağın %90'ı ayçiçeği yağı, %10'u sızma zeytinyağı), tuz, sirke, değişken oranlarda doğal aromalar, (kırmızı biber, nane, sarımsak, maydanoz). Sitrik asit, askorbik asit Konteynerler: 212g/620g/1kg/3kg
Badem Mayonezi

Badem Mayonezi

Clizia, Sicily bademleri ile yapılan narin sebze mayonezimizdir. Badem, klasik mayoneze alternatif olarak lezzetli, yumuşak ve narin bir kremin başrol oyuncusudur. Sicilya bademlerimizin tüm aroması ve zeytinlerimizin sızma zeytinyağının yoğun tadı, ünlü sosun vegan dostu tarzda yeniden yorumlanmasında buluşuyor.
Zeytinyağına Dalmış Enginar 180 g

Zeytinyağına Dalmış Enginar 180 g

Sızma zeytinyağında enginar 180 g: küçük, sert ve çok lezzetli, enginarlarımız küçük bir lezzet harikasıdır. Özenle temizlendikten sonra, haşlanır ve zeytinyağına daldırılır. Geleneksel olan bu basit işlem, ham maddenin tüm lezzetini korumayı başarır. Ürün etiketi 'Ekler' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgilerin yer aldığı etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler Calvi Sızma Zeytinyağında Enginar 180 g, aperatif olarak, kanepeleri doldurmak için veya ana yemeklerin yanında ve cömert salataları zenginleştirmek için idealdir. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın ve 5 gün içinde tüketin. Kod: CARC 180
Enginar Pâté - Konserveler - Pâté

Enginar Pâté - Konserveler - Pâté

Malzemeler: Enginar %65, ayçiçek yağı %35, şarap sirkesi, tuz, sarımsak, öğütülmüş karabiber, öğütülmüş kırmızı biber. Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 106g/212g/620g/1kg/3kg