asco onu 2 için ürünler (5)

Nova-K52

Nova-K52

Potasyumun kullanılabilirliğini kolaylaştıran şelatlı sıvı potasyumdur. Tamamen çözünür olması sayesinde uygulaması çok hızlıdır ve bitki tarafından hemen benimsenir. Meyve, sebze ve endüstriyel ürünlerin organoleptik kalitesini artırır, ayrıca süs bitkilerinin çiçeklerinin renklenmesini sağlar. Vejetatif fazın sonunda (hasattan önce) uygulandığında olgunlaşmayı hızlandırır, kuraklık ve iklimsel olumsuzluklara karşı direnci artırır. Yeterli miktarda şelatlayıcı ajan bulunması, yapraktan ve sulama tedavileri için kullanılan suyun kalitesinden bağımsız olarak potasyumun toplam kullanılabilirliğini garanti eder. SKU:n/a Boyut:1000 LİTRE, 20 LİTRE, 5 LİTRE
extra taze longaniza 039

extra taze longaniza 039

Karışım katkı maddeleri, baharatlar ve otlar, şarküteri kullanımı için, "Longaniza fresca" veya "Salsicha fresca" adı verilen et ürününün hazırlanması için. Tüm et türleri için geçerli ürün. Format: 4 kg torba
Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Şarküteri ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan katkı maddeleri ve yardımcı ürünlerin karışımı, kurutulmuş (30 günden daha kısa olgunlaşma süresine sahip olanlar dahil) veya ısı ile işlenmiş et ürünleri için. Tuz ve baharatlar ekleyen tariflerde tamamlayıcı olarak kullanılır. Diğer durumlarda, katkı maddelerinin toplamının üretilen sucuk için izin verilen yasal maksimumları aşmadığından emin olunmalıdır. Format: 6kg kutu
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba