asl italy için ürünler (3)

Limoncello

Limoncello

Limoncello sarı Limoncellomuz, organik limon kabuğunun alkol içinde bekletilmesiyle üretilmektedir. Tüm kabuklar elle soyulmakta, böylece tarifin tüm otantikliği korunmaktadır. İtalyan kökenli olan limoncello, geleneksel olarak sindirim sonrası içecek olarak servis edilir (çok soğuk veya ezilmiş buz üzerinde tüketilmelidir). Ayrıca, kokteyl bazında, limonlu sorbet üzerine veya ünlü Napoli baba tatlısı üzerinde kullanabilirsiniz. Hem tuzlu hem de tatlı yemek hazırlıkları için de oldukça beğenilmektedir. Limoncello yeşil Gerçek limoncello sarının bir varyantı olan bu tarif değişmeden kalmakta, ancak daha erken olgunlaşan organik yeşil limonlar kullanılmaktadır. Tıpkı limoncello sarı gibi tüketilmektedir. Daha yumuşak bir tada sahip olup, ince bir tat deneyimi sunar. Çok soğuk içilmelidir.
Organik Mandalina Balı Köken İtalya

Organik Mandalina Balı Köken İtalya

Mandarin balımız İtalya'da toplanmaktadır. Mandarin balı, güzel kehribar rengi, sıvı dokusu ve meyvemsi aromasıyla dikkat çeker. Ağızda ince ve tatlı bir tat bırakan narenciye tadı, hem küçük hem de büyük bal severlere hitap eder.
Organik Portakal Çiçeği Balı Köken İtalya

Organik Portakal Çiçeği Balı Köken İtalya

Portakal Balımız, İtalya'nın Sicilya bölgesinde, Etna'nın eteklerinde toplanmaktadır. Açık renkli, sıvı, tatlı ve narin bir narenciye notasıyla hafifçe şekerli bir baldır. Kokusu, nektarının çıkarıldığı portakal çiçeğini andıracaktır...