ateşli 20kg için ürünler (45)

Spelt gevreği 1000g

Spelt gevreği 1000g

Yerel tahıllardan elde edilen spelt, Polonya mutfağında uzun yıllardır bilinen ve kullanılan bir malzemedir. Uzun bir süre unutulmuştu, ancak şimdi yeniden popülerlik kazanıyor. Spelt, haşlandıktan sonra veya çiğ olarak tüketilir. Süt, yoğurt ve meyve ile birlikte eklenir.
Yeşil Mercimek 1000g

Yeşil Mercimek 1000g

Mercimekler, tüm baklagiller gibi benzersiz sağlık özelliklerine sahiptir. İyi emilen bir protein kaynağıdır. Mercimek proteini, soya proteininden sonra bitkisel kökenli en çok emilen proteindir (yüzde 85). Yeşil mercimekler, bol miktarda lif içerir. Lif, sadece kan şekerini düzenlemeye yardımcı olmakla kalmaz, kalp ve sindirim sistemini iyileştirir, aynı zamanda kolesterol seviyesinin düşmesine katkıda bulunur, vücuttan toksinleri atar, bağırsak kanserine karşı korur ve ayrıca tip 2 diyabete karşı da etkilidir. Yüksek demir içeriği, et yemeyenler için faydalıdır. Bir fincan yeşil mercimek, önerilen günlük demir alımının yüzde 100'ünü içerir. Bu mineral, kanda hemoglobin ve kaslarda miyoglobin oluşumunda önemli bir rol oynar ve hücrelerde oksijen taşımaktan sorumludur. Ayrıca değerli manganez ve folik asit içerir.
Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah pirinç, pişirildikten sonra mor bir ton alır, bu yüzden mor olarak da adlandırılır. Tıpkı kahverengi pirincin servis edilmediği gibi, lifler, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun süre, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu sayede iltihaplı durumlara ve birçok hastalığa karşı korunmamıza yardımcı olur ve hücresel yaşlanmayı geciktirir. <strong> 100 g'daki besin değerleri </strong> enerji değeri 1498KJ / 354Kcal - %18 RWS * YAĞ 3,2 g - %5, doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4, karbonhidrat 72 g - %28, şekerler 0,7 g < 1% protein 7,7 g - %15 lif 3,1 g, tuz 0,03 g < 1% * RWS - Referans besin değeri
Çiçek Polen 1000g vivio

Çiçek Polen 1000g vivio

Arı poleni, genellikle çiçek poleni olarak adlandırılır, faydalı özellikler açısından gerçek bir zenginliğe sahiptir. Besin içeriği nedeniyle tıbbi bir madde olarak kullanılmıştır. Son zamanlarda arı poleni, sadece doğal tıbbın değil, aynı zamanda kozmetolojinin de ilgisini çekmiştir. Arı poleninin sınırsız besin değeri, çok zengin bir kimyasal bileşimden kaynaklanmaktadır; çünkü içinde 250'den fazla farklı bileşen tanımlanmıştır. Basit şekerler (fruktoz, glukoz), 30'dan fazla amino asit (polendeki oranı %12'ye kadar çıkabilir) ve potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, sodyum, demir ve çinko gibi mineraller içerir. Çiçek poleni ayrıca birçok vitaminin kaynağıdır. Bunlar arasında en önemlileri: A, B1, B2, B3, E, C, PP ve D'dir. <strong> İçerik: </strong> Çiçek poleni <strong> 100 g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 1103 kJ/ 261 kcal - %13 RWS* Yağ 5g - %7 dahil 3
Öğütülmüş keten tohumu 1000g Vivio

Öğütülmüş keten tohumu 1000g Vivio

Lin tohumlarının iyileştirici özellikleri birçok yüzyıldır bilinmektedir. Tohumlar, omega-3 yağ asitleri, proteinler, diyet lifleri, B vitaminleri, E vitamini ve K vitamini, alüminyum ve kolin, makro ve mikro elementler: fosfor, kalsiyum, magnezyum, potasyum, sodyum, demir, bakır, çinko, manganez ve selenyum içermektedir. Mükemmel bir diyet lifi, vitamin ve mineral kaynağı olmasının yanı sıra, sindirim sistemi sağlığını mükemmel bir şekilde etkileyerek mide ülserleri, aşırı asidite ve mide yanması ile ilişkili hastalıkları yatıştırmaktadır. Bağırsak peristaltizmasını iyileştirir ve vücuttan zararlı toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Lin tohumları, yatıştırıcı bir tahriş ve nemlendirici bir mukoza gösterir. En sağlıklı yağlardan biri lin tohumlarından elde edilmektedir. Doymuş yağ asitleri 3,7 g - 18%, karbonhidratlar 29,1 g - 11%, şekerler 1,5 g - 3%, protein 18,5 g.
SHEPHERD Ayçiçeği 1000g (2x 500 g)

SHEPHERD Ayçiçeği 1000g (2x 500 g)

Ayçiçek çekirdekleri Kuzey Amerika'dan Avrupa'ya geldi. Doymamış yağ asitleri, birçok vitamin ve mineral açısından zengin bir kaynaktır. Ayçiçek yağı, linoleik asit açısından zengin bir kaynak olan ayçiçek çekirdeklerinden elde edilir. Ayrıca, besin zenginliği nedeniyle farmasötik preparatların bir bileşeni olarak - kremler, sabunlar, besin maddeleri - kullanılırlar. Bağışıklık sistemini güçlendirmede önemli bir rol oynarlar ve iltihaplanmalara karşı koruma sağlarlar. İçerdikleri vitaminler ve mineraller, kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar, metabolizmayı iyileştirir, sinir sistemini güçlendirir, cildin genç görünümünü destekler, saçları ve tırnakları güçlendirir. Doymamış yağ asitleri, özellikle Omega 6 açısından zengin bir kaynak olarak, vücut hücrelerinin hücre zarının yapısını desteklerler. Fitosteroller sayesinde, kanınızdaki kötü kolesterol seviyesini düşürerek aterosklerotik değişimlerin gelişimini önlerler.
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.
Şamot Harcı 25kg - UYGUN MALZEMELER

Şamot Harcı 25kg - UYGUN MALZEMELER

Uygulama: Düz, ateşe dayanıklı karoların seramik ocaklarında, şöminelerde, fırınlarda, bahçe ızgaralarında derzlenmesi. Önerilen derz kalınlığı 2-3 mm'dir. Termal direnç: 1300 °C Ambalaj: 5 kg Ağırlık (kg): 25.0000 Ürün numarası: 9005249005862
2-5 katman kağıttan yapılmış saplı kağıt torbalar

2-5 katman kağıttan yapılmış saplı kağıt torbalar

Dikdörtgen tabanlı form, 3, 5, 10 Kg paketleme ve termal yapıştırma - Uygulama: un, yem, kedi kumu ve kimyasal ürünlerin paketlenmesinde kullanılır. Taşınma kulpları olabilir veya olmayabilir ve iç katmanı %100 BIO termal sızdırmazlık özelliğine sahiptir. Üretim: otomatik, 2-5 katman kağıt veya diğer malzemelerden, su bazlı ekolojik yapıştırıcıların kontrollü uygulanması ile, son derece dayanıklıdır. Özelleştirme: Torbalar, en yüksek kalite seviyesinde, 10'a kadar düz veya çok renkli renkte, özel renkler dahil: altın, metalik gümüş, su bazlı ekolojik mürekkeple basılabilir. Baskı çözünürlüğü kolayca 300 dpi'ye ulaşabilir. Malzeme: Beyaz saf kağıt veya doğal kraft veya belirli bir oranda geri dönüştürülmüş lif içeren, çeşitli kalınlıklarda (150-200 GSM), FSC, ISO9001, ISO14001 sertifikalıdır. Boyutlar: Hem AB hem de ABD pazarında
Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, ruh hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihabı hafifletir. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallere karşı savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini geciktirir ve çeşitli hastalıkların olasılığını azaltır. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalori içerir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içeriğine sahiptir. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Baharatı, birçok yemek için evrensel bir baharattır. Kurutulmuş sebzeler, otlar ve zerdeçal üzerine kurulmuştur. Yemeklerin tadını mükemmel bir şekilde vurgular ve onlara hoş bir bitkisel aroma kazandırır. Jarzynka, gereksiz kimyasal katkı maddeleri, maya veya lezzet artırıcılar içermez. & Nbsp; <strong> İçindekiler: </strong> tuz, şeker, panadip, havuç, mısır, soğan, armut & nbsp; <strong> kullanım </strong> sebzesi çorbalara, soslara, güveçlere, salatalara ve diğer yemeklere eklenir, bu da onlara hoş bir bitkisel aroma kazandırır ve hazırlanan yemeklerin tadını vurgular.
Kıyılmış Karabiber (25 kg)

Kıyılmış Karabiber (25 kg)

Kıyılmış Karabiber (25 kg) Ürün Kodu: 2506 Marka: Vesce Ürün Tipi: Kıyılmış Karabiber (25 kg) Net Ürün Ağırlığı: 25KG
Hindistan Cevizi (25 kg)

Hindistan Cevizi (25 kg)

Hindistan Cevizi (25 kg) Ürün Kodu: 2515 Marka: Vesce Ürün Türü: Hindistan Cevizi (25 kg) Net Ürün Ağırlığı: 25KG
Limonlu Kaba Deniz Tuzu (25 kg)

Limonlu Kaba Deniz Tuzu (25 kg)

Limonlu Kaba Tuz (25 kg) Ürün Kodu: 2514 Marka: Vesce Ürün Tipi: Limonlu Kaba Tuz (25 kg) Net Ağırlık: 25KG
Keten Tohumu Unu 350g

Keten Tohumu Unu 350g

Keten tohumu unu, genellikle fırıncılıkta (örneğin, kekler, kurabiyeler, pankekler, muffinler, cupcake'ler vb.) ve bazı sosların yapımında kullanılır. Keten tohumu unu, değerli bir diyet ürünüdür ve birçok tıbbi özelliğe sahiptir. Çok sayıda vitamin (B1, B2, B6, B9 vb.) ve mikroelement (kalsiyum, potasyum, magnezyum, çinko vb.) içerir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumaya olanak tanır, bu da glisemik indeksin düşürülmesini sağlar. Ağırlık: 350 g