1999 yılında bir şirket kurmaya karar verdim. BeckerComPlanGmbH. Ancak, hayvan yemi ile pek bir ilgimiz yoktu. Meslek hayatımın büyük bir kısmı kontrol ve maliyet azaltma ile geçtiği için, diğer birçok şirkete satın alma avantajları sağlayan bir şirket kurmaya karar verdim.
Küçüklüğümden beri hayvanlarla büyüdüğüm ve hayatımda ve ailemin hayatında köpek, at ve kedi gibi hayvanların her zaman büyü...
LCP'ler (uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitleri)
Patentli lif karışımı
Bebeğinizin ihtiyaçlarına özel
Aptamil ürünleri, doğumdan itibaren başlangıç sütü, bebeğinizin gelişim aşamasındaki ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmıştır. İçeriğinde, bebeklerin ilk birkaç ayda yeterince üretemediği LCP'ler - uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitleri ve patentli bir lif karışımı bulunmaktadır.
guaranatu®:
Yeni Güç Guarana.
http://www.guaranatu.de/
guaranatu®, Guarana bitkisinin yeni geliştirilmiş kafein içeren bir ekstresidir, yüksek kaliteli bir ekstraksiyon sürecinde üretilmiştir – yalnızca nanosuyun kullanılmasıyla elde edilen doğal bir üretim yöntemi, özellikle saf ve kaliteli bir ürün garantisi sunar.
Doğal Kafein İçeriği: %25'e kadar
Su Çözünürlüğü: %100
Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir.
Kullanım Alanları
Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri.
Tat
Baharatlı, acı, keskin
Besin Değeri 100 gr. için.
Proteinler (g / 100g)… 11
Yağlar (g / 100g)… 1,0
Karbonhidratlar (g / 100g)… 43
Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Spargelin Farklı Kesimleri
Spargel (Aspargus officinalis L.) dayanıklı, çok yıllık bir tarım bitkisidir; beyaz veya yeşil sürgünleri (sapları) sebze olarak kullanılır.
Aşağıdaki çeşitleri sunuyoruz:
beyaz/yeşil
farklı uzunluklar ve çaplar
Saplar
Uçsuz kesimler (orta kesimler)
Uçlu kesimler (uçlar ve kesimler)
Uçlar
Arpa taneleri %15.8'e kadar protein, %76 karbonhidrat, %3-5 yağ, %9.6 lif, enzimler, B, D, E, A grubu vitaminler içerir.
Başlıca irmikten oluşan lif, bağırsakları zararlı maddelerden ve toksinlerden temizler. Arpanın beta-glukanları, gastrointestinal sistemin mikroflorasını restore eder ve sindirim sistemi hastalıklarının tedavisinde faydalıdır.
La Perla Superiore, Enginar Kalpları, Suda, 425 ml
Tedarikçi detaylı bir ürün açıklaması sağlamamaktadır.
BOYUT: 425 ml
MARKA: La Perla Superiore
FORMÜL: Suda
AMBALAJ: 12
VARYANT: Enginar Kalpları
HDPE'den (yüksek yoğunluklu polietilen) yapılmıştır.
Balıkları engellemek için su ürünleri yetiştiriciliğinde kullanılır. Güneş ışığından zarar görmemesi için UV koruması vardır.
Uzunluk: 50m
Yükseklik: 1,20m
Renkler: Siyah
İster dipler ister çeyrekler olsun, Frosty Foods, tüketici tercihlerine göre uyarlanmış tüm işlenmiş enginar türleri için yüksek kaliteli standartlar sunmaktadır.
-18° C'nin altında dondurulmuş olarak saklayın
Ambalaj Türleri
400
gram
10
kilo
2,5
kilo
10
kilo
Türler
Dipler
Çeyrekler
16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır.
Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir.
Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0
Yağ (g / 100 g): 3,0
Protein (g / 100 g): 28
Enerji (kcal): 160
Son kullanma tarihi: En az 18 ay
Net ağırlık (g): 30
Beyaz kristal şeker, topaksız, lekesiz ve yabancı safsızlıklardan arındırılmıştır. Şeker tatlıdır, yabancı bir koku ve tat içermez. Şeker çözüldüğünde şeffaftır, çözünmeyen tortu, mekanik ve diğer safsızlıklar içermez. GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMEMİŞTİR.
Nem kütle oranı: %0.08
Çözeltide renk ICUMSA birimleri: 43.0
Sakaroz kütle oranı, %: en az %99.82
Tarhun, kendi içinde benzersizdir: güçlü bir acılık içermeyen tek pelin otu türüdür. Ot, güçlü bir keskin ve ekşi aromaya, ferahlatıcı bir tada sahiptir ve Fransız şefler bu özelliklerden tam anlamıyla faydalanarak birçok yemek tarifi oluşturmuşlardır. Hem taze hem de kuru tarhun, çeşitli yemeklere baharat olarak eklenir: omletleri, birçok sos türünü iyi bir şekilde tamamlar.
Kullanım Alanları
Salatalar, meze, çorbalar, ana yemekler, içecekler, tatlılar hazırlamak için kullanılır.
Tat
baharatlı, hafif baharatlı, ferahlatıcı
Besin Değeri 100 gr. için.
Protein (g / 100g)… 23
Yağ (g / 100g)… 7,0
Karbonhidrat (g / 100g)… 50
Enerji değeri (kcal / 100g)… 360