büyü yapmak için ürünler (3)

Kalıp tasarımı ve üretimi

Kalıp tasarımı ve üretimi

Kalite ve gerekli miktarda parçaların elde edilmesi için uzman kalıpçılarla aktif bir şekilde işbirliği yaparak kalıp tasarımı ve üretimi ile ilgileniyoruz. Kalıp testlerinin takibi ve uygulanması, onay sürecine kadar örneklerin sunulması. Kalıpların, tesislerimizde uygun çalışma koşullarında bakımını sağlıyoruz.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba