balsamic azaltma için ürünler (3)

Böğürtlen Pulpası Sirkesi - 200 ml Cam Şişe

Böğürtlen Pulpası Sirkesi - 200 ml Cam Şişe

Artisan Popol Meyve sirkesi için mutfak hazırlığı. Malzemeler: Kristal sirke 8° 41%, ahududu püresi 41%, kristal şeker, elma pektini.
Kırmızı şarap - Domaine La Guintrandy

Kırmızı şarap - Domaine La Guintrandy

TERROİR & MÜLK Kumlu killi ve kobalt, taşlı toprak. Mistral rüzgarıyla değişen Akdeniz iklimi. Visan köyü yakınlarında bulunan organik bağ. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Grenache %85 Mourvèdre %10 Syrah %5 ŞARAP YAPIMI Elle hasat, kısmen sapları ayrılmış. Macerasyon yaklaşık 2 hafta. Şişelemeden önce ince tortular üzerinde tamamen olgunlaşmış (filtre edilmemiş). TADIM NOTLARI Bu şarap zarif bir yakut-mor renge sahiptir. Burunda siyah frenk üzümü ve kiraz aromaları ortaya çıkıyor. Damakta dengeli, dolgun tanenler ve siyah meyve ile anason notaları var. Akdeniz yemekleri, beyaz etler, hafif baharatlı yiyecekler (örneğin paella veya köri) ve kırmızı etlerle harika bir uyum sağlar.
IGP Siyah Trüf ile Balsamik Sirke - 200 ml Cam Şişe

IGP Siyah Trüf ile Balsamik Sirke - 200 ml Cam Şişe

L'artisan Popol Aromalı Trüf Balsamik Sirke Hazırlığı. İçindekiler: Modena IGP balsamik sirke %6 asidite 98% (şarap sirkesi, üzüm pekmezi, E150d renklendirici, sülfatlar). Doğal siyah trüf aroması %2.