ORTAÇAĞ KAVURMALARI LA BAMBINA - ŞİŞ KAVURMALARI
POPÜLER YEMEKLER HAZIRLIYORUZ, 25000 KİŞİYE KADAR. PAELLA, FIDEUA, TAM HAYVAN KAVURMASI (KUZU, DOMUZ, Sığır), OMLET, KUZU GÜVEÇ, BOĞA GÜVEÇ, DEV SANDVİÇLER, SARDALYALAR... vb. YEREL YEMEKLER: MARMİTAKO, EMPEDRAO, FABADA, ALTINLI BAKALAO, ESPARDENYA, MANCHEGO GAZPACHO, MIGAS, GACHAS… vb. ULUSLARARASI YEMEKLER: HADJ PİRİNÇ, ALMAN IZGARALARI. İSPANYA'NIN HER YERİNDE ETKİNLİĞİNİZİ YAPMAK İÇİN MALZEME, PERSONEL VE MUTFAK EŞYASI SAĞLIYORUZ, BAŞARI GARANTİSİYLE. FİYAT - KALİTE İLİŞKİMİZ EŞSİZ. PROFESYONELİZ.
KABA TUZ VE SARIMSAK YAĞI İLE. 2 SAAT PİŞİRME.
- Tuzlu biberle baharatlanmış Kuzu Pirzolası ve Michanas.
DOMUZ:
- Tam Domuzlar, çapraz veya ızgarada. Tuzlu su, şarap, limon ve aromatik otlarla baharatlanmış. 4 saat pişirme.
- Tuzlu biber ve chimichurri ile baharatlanmış İberik Kaburga. 3 saat pişirme.
- Tuzlu biber ve baharatlarla doldurulmuş, ızgarada pişirilmiş Bacak.