baron'un satışı için ürünler (12)

Toulouse Sosisleri Pişirilmiş Mercimek ile - Yerel Pişirilmiş Mercimek

Toulouse Sosisleri Pişirilmiş Mercimek ile - Yerel Pişirilmiş Mercimek

Bu özel lezzeti takdir etmek için, kutunun içeriğini bir kaba dökün, üzerini kapatın ve kısık ateşte pişirin. Zaman zaman karıştırmayı unutmayın. 1 porsiyon için yaklaşık 10 dakika 2 porsiyon için 15 dakika Yağlar: 9,0 g Doymuş yağ asitleri: 3,9 g Karbonhidratlar: 8,7 g Şekerler: <0,5 g Lifler: 2,0 g Proteinler: 8,4 g Tuz: 0,76 g
DUROC SEPETİ İLE JAMBON - HEDİYE SEPETLERİ

DUROC SEPETİ İLE JAMBON - HEDİYE SEPETLERİ

DUROC SEPETİ İLE JAMBON - HEDİYE SEPETLERİ Referans: 5116 AĞIRLIK: Jambon 8-8,5 Kg; Chorizo 600 g; Lomo 750 g
3D Aslan

3D Aslan

3D aslanını yarat Zorluk: Orta Yaş: 8 yaş ve üzeri 24 saat içinde kargo (hafta sonları hariç)
Bacchus'un Oburu

Bacchus'un Oburu

İçindekiler: şeker, %30 antep fıstığı ezmesi (kavrulmuş ve rafine edilmiş antep fıstığı, klorofil E141, kurkumin E100), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, emülsifiye edici (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin).
Izgara kuzu şiş

Izgara kuzu şiş

20 aydan küçük dişi sığır etinden yapılmış arrosticini, seçilmiş ve pratik dondurulmuş katmanlı paketlerde ambalajlanmış, içeriğin kısmi tüketimine olanak tanıyan, iki formatta mevcut: 100 parça ve 225 parça.
036 bar 1 aydınlatmasız döner raf - tüm yaratıcılıklarım

036 bar 1 aydınlatmasız döner raf - tüm yaratıcılıklarım

036 bar 1 aydınlatmasız döner platform - tüm yaratımlarım
ORTAÇAĞ KAVURMALARI LA BAMBINA - ŞİŞ KAVURMALARI

ORTAÇAĞ KAVURMALARI LA BAMBINA - ŞİŞ KAVURMALARI

POPÜLER YEMEKLER HAZIRLIYORUZ, 25000 KİŞİYE KADAR. PAELLA, FIDEUA, TAM HAYVAN KAVURMASI (KUZU, DOMUZ, Sığır), OMLET, KUZU GÜVEÇ, BOĞA GÜVEÇ, DEV SANDVİÇLER, SARDALYALAR... vb. YEREL YEMEKLER: MARMİTAKO, EMPEDRAO, FABADA, ALTINLI BAKALAO, ESPARDENYA, MANCHEGO GAZPACHO, MIGAS, GACHAS… vb. ULUSLARARASI YEMEKLER: HADJ PİRİNÇ, ALMAN IZGARALARI. İSPANYA'NIN HER YERİNDE ETKİNLİĞİNİZİ YAPMAK İÇİN MALZEME, PERSONEL VE MUTFAK EŞYASI SAĞLIYORUZ, BAŞARI GARANTİSİYLE. FİYAT - KALİTE İLİŞKİMİZ EŞSİZ. PROFESYONELİZ. KABA TUZ VE SARIMSAK YAĞI İLE. 2 SAAT PİŞİRME. - Tuzlu biberle baharatlanmış Kuzu Pirzolası ve Michanas. DOMUZ: - Tam Domuzlar, çapraz veya ızgarada. Tuzlu su, şarap, limon ve aromatik otlarla baharatlanmış. 4 saat pişirme. - Tuzlu biber ve chimichurri ile baharatlanmış İberik Kaburga. 3 saat pişirme. - Tuzlu biber ve baharatlarla doldurulmuş, ızgarada pişirilmiş Bacak.
Baptizm Ines 24 Ekim 2020

Baptizm Ines 24 Ekim 2020

Baptizm Ines 24 Ekim 2020
Tavuk ve Hindi Döner

Tavuk ve Hindi Döner

"MIX" Döner, ince dilimler halinde kesilmiş tavuk eti ve hindi etinden oluşur ve sırayla üst üste yerleştirilir. İki farklı kümes hayvanı türünün bir araya gelmesi ve bu kombinasyon için özel olarak hazırlanmış baharat karışımı ile hafif bir temel üzerinde kendine özgü bir lezzet ortaya çıkar. Bu döner, 8 kg, 10 kg, 15 kg ve ardından her biri 5 kg artışlarla 120 kg'a kadar mevcut ağırlık sınıflarında sunulmaktadır.
Ora İstanbul - Mascot Costumes - Ora İstanbul - Vialand Karakter Maskotları

Ora İstanbul - Mascot Costumes - Ora İstanbul - Vialand Karakter Maskotları

Ora İstanbul / Vialand için üretilmiş maskot kostümlerdir.
Klasik Antepfıstığı Baklava - Orijinal Gaziantep Baklavası

Klasik Antepfıstığı Baklava - Orijinal Gaziantep Baklavası

KLASİK FISTIK BAKLAVASI Baklavanın ilk versiyonu. Yüzyıllardır süregelen üretim ve kesim yöntemiyle yapılan klasik baklavayı seveceksiniz. Dünyanın ve Türkiye'nin en eski lezzet markalarından biri olan Tahmis, 1635 yılından beri var. Tahmis, 1635 yılında Orta Doğu'nun merkezi Gaziantep'te kurulmuştur. Gaziantep, tarihi İpek Yolu üzerinde yer aldığı için geçmişte birçok kralı, gezgini ve tüccarı ağırlamıştır. Tahmis'in en önemli lezzetleri arasında kahve ve baklava bulunmaktadır.
Panino Pinsato - Tat

Panino Pinsato - Tat

Elde sıkıştırılmış sandviç, onu daha yumuşak ve sindirimi daha kolay hale getirir. Ya ızgarada ya da 240°'de önceden ısıtılmış fırında güzelce altın rengi olana kadar pişirin. İsteğe göre doldurun; her kombinasyon onu daha lezzetli ve tatlı hale getirecektir.