Pirene Balı.
Özellikler:
Renk: kehribar – koyu kehribar.
Aroma: çiçeksi aroma.
Tat: tuzlu notalarla birlikte tatlı bir tat.
Üretim bölgesi: Pirene.
Renk: kehribar – koyu kehribar.
Aroma: çiçeksi aroma.
Tat: tuzlu notalarla birlikte tatlı bir tat.
Üretim bölgesi: Pirene.
Romero Balı
Renk: çok açık sarı amber.
Aroması: karakteristik çiçeksi, ambrosia notalarıyla.
Tadı: baskın tatlılık, başka bileşen olmadan;
Üretim alanı: doğudaki kireçli ve sıcak bölgeler.
Madrone Balı.
Özellikler:
Renk: açık kehribar renginden gri-yeşil renge
Aroma: belirgin ve çok karakteristik
Tat: güçlü ve acı
Üretim bölgesi: İber Yarımadası'nın tamamı
Renk: açık kehribar renginden gri-yeşil renge
Aroma: belirgin ve çok karakteristik
Tat: güçlü ve acı
Üretim bölgesi: İber Yarımadası'nın tamamı