Çiğ makadamya fındıkları - Satılık makadamya fındıkları
Özellikler:
Eleme ekranında %13.9 (maksimum)
Nem: %13 maksimum
Yabancı madde: %0.5 maksimum
Siyah ve Kırık: %5 maksimum
Besin bileşenleri: Protein, birçok önemli amino asit, vitamin B1, B2, B6, vitamin E, Kalsiyum, Fosfor, Demir,
Besin bileşenleri: Protein, birçok önemli amino asit, vitamin B1, B2, B6, vitamin E, Kalsiyum, Fosfor, Demir, Çinko
%80 yağ,
%9.2 protein,
%7.9 şeker,
%6.4 lif
Karakter: Zengin Besin, tatlı, gevrek lezzetli, eşsiz bir tat, dünyanın en iyi yenilebilir kuruyemişleri arasında tanımlanmıştır.
İşlenmiş:
Çiğ Makadamya, tuzlu, limon, sarımsak, köri, biber gibi farklı tatlarla kavrulabilir ve otomatik makinelerde karıştırılır ve sipariş üzerine PP torbalara veya baskılı selofanlara paketlenir.
Fıstıklar şu amaçlarla kullanılır:
Atıştırmalık ürünler, dondurma, çikolata, şekerleme ve diğer bazı lezzetli yiyeceklerde.
Fonksiyonlar: Kan basıncını etkili bir şekilde düşürür; Diyabet ve kanser karşıtı; Romatoid artriti önler; Radyasyondan koruma; Yaşlanmayı geciktirir.