beetroot atış için ürünler (1)

Domates püresi

Domates püresi

Domates Salçası, olgun domateslerden yapılan yoğun ve pürüzsüz bir sostur. Üretim süreci, fazla suyu ortadan kaldırmak için domateslerin birkaç saat kaynatılmasını, tohumların ve kabukların çıkarılmasını ve kalan sıvının kalın ve zengin bir konsantre haline gelene kadar kaynatılmasını içerir. Bu son ürün, parlak kırmızı bir renge, taze ve zengin bir domates tadına sahiptir ve istenmeyen katkı maddeleri veya yapay şekerler içermez. Ayrıca, pişirilmiş domateslerde bulunan güçlü bir antioksidan olan likopen açısından iyi bir kaynaktır. Domates Salçası'nın raf ömrü yaklaşık 18 ila 24 aydır ve 10°C ile 24°C arasında saklanmalıdır. Foodcom S.A., 230 kg ağırlığında çelik varillerde aseptik torbalarda Domates Salçası sunmaktadır. Yoğun kıvamı ve lezzetli tadı nedeniyle, Domates Salçası, pizzalar ve makarnalar gibi çeşitli domates yemeklerinde sosların temeli olarak pizzacılarda, restoranlarda ve catering şirketlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.