beetroot atış için ürünler (11)

Kırmızı pancar

Kırmızı pancar

Kırmızı pancar
Yarı kurutulmuş domatesler

Yarı kurutulmuş domatesler

Yarı kurutulmuş kırmızı domatesler, nem içeriği ve diğer özellikler müşteri tercihlerine göre ayarlanarak özel endüstriyel fırınlarda kurutulabilir. Hasat sırasında, taze domatesler yıkanır, dilimlenir, fırınlarda kurutulur ve ardından dondurulur. Herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu eklenmeden. Dondurulmuş Yarı Kurutulmuş Kırmızı Domatesler, soğuk depolama tesislerinde saklanır ve dondurulmuş olarak sevk edilebilir. Önerilen Kullanım Alanları Hazır Yemekler, Pizzalar, Sandviçler, Salatalar, Atıştırmalıklar vb. Ürün Bilgisi Saklama: – 18 Derece Celsius Raf Ömrü: 2 Yıl Ambalaj Seçenekleri 10 kg karton kutuda Doy Pack (1 kg)
Kampot kırmızı biber

Kampot kırmızı biber

Kampot'tan gelen bu kırmızı biber, olağanüstü bir biber olarak kabul edilir ve yoğun ama tatlı bir lezzete sahiptir; çiçeksi ve meyvemsi bir alt nota karşı çok taze notalar içerir. Bu seçilmiş biber tanecikleri, optimum olgunlukta elle toplanır. Güzel karakteristik kırmızı rengini korumak için haşlanır ve hemen ardından kurutulur. Bu yöntem ve yetiştirildiği toprak, bu biberin çok özel özelliklerini kazandırır. Bu ürüne iki sertifika uygulanmaktadır: Korunmuş Menşei Adı (PDO) ve Korunmuş Coğrafi İşaret (PGI). Bu, 2 Nisan 2010'da verilen PGI ile Kamboçya'da verilmiş olan ilk tarım ürünüdür.
Haşlanmış Japon tatlı patatesleri

Haşlanmış Japon tatlı patatesleri

Pişirilmiş Japon tatlı patatesleri
Domates püresi

Domates püresi

Domates Salçası, olgun domateslerden yapılan yoğun ve pürüzsüz bir sostur. Üretim süreci, fazla suyu ortadan kaldırmak için domateslerin birkaç saat kaynatılmasını, tohumların ve kabukların çıkarılmasını ve kalan sıvının kalın ve zengin bir konsantre haline gelene kadar kaynatılmasını içerir. Bu son ürün, parlak kırmızı bir renge, taze ve zengin bir domates tadına sahiptir ve istenmeyen katkı maddeleri veya yapay şekerler içermez. Ayrıca, pişirilmiş domateslerde bulunan güçlü bir antioksidan olan likopen açısından iyi bir kaynaktır. Domates Salçası'nın raf ömrü yaklaşık 18 ila 24 aydır ve 10°C ile 24°C arasında saklanmalıdır. Foodcom S.A., 230 kg ağırlığında çelik varillerde aseptik torbalarda Domates Salçası sunmaktadır. Yoğun kıvamı ve lezzetli tadı nedeniyle, Domates Salçası, pizzalar ve makarnalar gibi çeşitli domates yemeklerinde sosların temeli olarak pizzacılarda, restoranlarda ve catering şirketlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Frambuaz Ördekleri

Frambuaz Ördekleri

Yemekten sonra arkadaşlarla tadını çıkarabileceğiniz bazı ikramlar!
kurutulmuş vişne

kurutulmuş vişne

kurutulmuş vişne
El bombası

El bombası

Ahşap kutu 4.00kg - 4.50kg Net ağırlık 6 parça
Böğürtlenli tart

Böğürtlenli tart

Klasik frambuazlı tartletler
Kırmızı Meyveler - AVAP

Kırmızı Meyveler - AVAP

Bu meyve aromalı e-likit ile orman altlarının gizemlerini yeniden keşfedin! Rengarenk bu lezzetli böğürtlenleri tatmanın keyfinin yaşandığı çalılıklarda gizli bir çocukluk hatırası. Vape yapmak, sanki onları yiyormuşsunuz gibi. Fransız yapımı - İlaç kalitesinde hammaddeler. - Genetiği değiştirilmemiş, bitkisel ve koçer bitkisel gliserin. - Sertifikalı üst düzey gıda aromaları. - Çocuk güvenlik kapağı. - Nikotin içeren ürünlerde dokunsal üçgen. Referans: FRG0 Aroma ailesi: Meyveli Açıklama: Orman altlarının gizemlerini yeniden keşfedin Ekipman Uyumluluğu: Tüm ekipman türleri Ambalaj: 10 şişelik kutu Nikotin oranı: 0 | 3 | 8 | 12 | 16
Fırın Kuru Domates

Fırın Kuru Domates

Fırında kurutulmuş kırmızı domatesler, nem içeriği ve diğer özellikler müşteri tercihlerine göre ayarlanmış özel endüstriyel fırınlarda kurutulabilir. Hasat zamanı, taze domatesler yıkanır, dilimlenir, fırınlarda kurutulur. Herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu eklenmemiştir. Ürün Bilgisi İçindekiler: %100 Domates Saklama: Oda sıcaklığında Son Kullanma Tarihi: 2 Yıl Ambalaj Seçenekleri 4-5 kg karton kutuda Doy Pack (100 g)