beetrose targetrose için ürünler (8)

Kampot kırmızı biber

Kampot kırmızı biber

Kampot'tan gelen bu kırmızı biber, olağanüstü bir biber olarak kabul edilir ve yoğun ama tatlı bir lezzete sahiptir; çiçeksi ve meyvemsi bir alt nota karşı çok taze notalar içerir. Bu seçilmiş biber tanecikleri, optimum olgunlukta elle toplanır. Güzel karakteristik kırmızı rengini korumak için haşlanır ve hemen ardından kurutulur. Bu yöntem ve yetiştirildiği toprak, bu biberin çok özel özelliklerini kazandırır. Bu ürüne iki sertifika uygulanmaktadır: Korunmuş Menşei Adı (PDO) ve Korunmuş Coğrafi İşaret (PGI). Bu, 2 Nisan 2010'da verilen PGI ile Kamboçya'da verilmiş olan ilk tarım ürünüdür.
Dondurulmuş Kurutulmuş Organik Çilek - Dondurulmuş Kurutulmuş Meyveler

Dondurulmuş Kurutulmuş Organik Çilek - Dondurulmuş Kurutulmuş Meyveler

100% dondurulmuş kurutulmuş organik çilek, dilimlenmiş. Yeniden kapatılabilir dik durabilen torbada paketlenmiştir. 100 g dondurulmuş kurutulmuş organik çilek üretmek için 900 g taze meyveye kadar ihtiyaç vardır.
Kırmızı biber tozu

Kırmızı biber tozu

Kırmızı toz biber. Kurutulmuş biberden (capsicum annum) yapılmıştır. Farklı öğütme boyutlarında mevcuttur.
Hibiskus

Hibiskus

Hibiscus sabdariffa çiçek konsantresi. Menşei: Mısır
Zerdeçal

Zerdeçal

Hindistan'dan filizlendirilmiş ve temizlenmiş organik zerdeçal tozu Menşei ülke: Hindistan Kalite: Organik
Izgara kırmızı biber

Izgara kırmızı biber

Paket Miktarı: 12 x 330ml Ürün No: 21550 Gram: 330ml
Zerdeçal

Zerdeçal

Kurkuma, bilimsel olarak Curcuma longa olarak bilinen, zencefilgiller (Zingiberaceae) familyasına ait çok yıllık bir bitkidir. Anavatanı Hindistan alt kıtası ve Güneydoğu Asya'dır. Bitki 1 metreye kadar boylanabilir ve uzun yaprakları ile sarı çiçekleri vardır. Ancak, kurkumanın en çok değer verilen kısmı, mutfak ve tıbbi özellikleri nedeniyle rizomlarıdır. Sayısız sağlık faydası nedeniyle kurkuma, yüzyıllardır geleneksel Ayurveda ve Çin tıbbında kullanılmaktadır. İçeriğinde, parlak sarı rengi ve güçlü antioksidan ve iltihap önleyici özellikleri ile bilinen Curcumin adlı bir bileşen bulunmaktadır.
Zerdeçal tozu HT 2%

Zerdeçal tozu HT 2%

Sarı-turuncu toz, minimum %1,7 curcumin ile birlikte zerdeçalın parlak rengini getiren ve iyi bakteriyolojik kriterlere sahip. Toprak tadı ile bilinen bu ürün, köri, soslar ve sağlıklı gıdalar için idealdir.