Keçi Peyniri
Çocuklar için harika bir besin kaynağıdır, çünkü sindirimi daha hızlı ve kolaydır, bu da gastrointestinal sorunları önler.
Campos de Toledo keçi peyniri, Toledo dağları ve Madrid sırasındaki zengin kekik, jara, heather ve aromatik otlarla dolu bölgelerden elde edilen pastörize keçi sütü ile üretilmektedir. Bu özellikler, keçi peynirimizin damak tadına hitap eden bir lezzet olmasını sağlar.
Yıl boyunca üretilmektedir. Olgunlaşma süresi en az 30 gündür, kabuğu doğal ve kırmızı biber rengindedir. Peynirin içi beyaz renkte olup, gözler homojen bir şekilde dağılmıştır.
Yağlılık, yumuşaklık ve tat, Campos de Toledo keçi peynirimizi tanımlayan başlıca özelliklerdir.
Tüm peynirlerimiz katkı maddesi içermeden ve lisozima, natamisin ve sorbatlardan arındırılmış olarak üretilmektedir.
Gluten içermez.