bitki bazlı et için ürünler (3)

Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Şiş kebap, Kafkas mutfağının bir yemeği olarak kabul edilir ve ismi Türkçe "şiş" kelimesinden gelmektedir - şiş. Böylece, "kebap" kelimesi kelime anlamıyla şişte kızartılan bir yemeği ifade eder. Barbekü için baharat karışımının içeriği yalnızca doğal bileşenlerden oluşur; bu bileşenler barbeküye eşsiz bir baharatlı tat ve aroma katacaktır. Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Malzemeler Deniz tuzu, kişniş, kimyon, toz kırmızı biber, hardal (tohum), karabiber, kuru sarımsak, kuru domates, kırmızı acı biber. Kullanım için Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 34,0 Yağ (g / 100g)… 5,9 Karbonhidrat (g / 100g)… 10,6 Enerji değeri (kcal / 100g)… 232
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Barbekü tavuğu, doğada hafif bir piknik için iyi bir seçenektir, ancak evde fırında da pişirebilirsiniz. Zengin baharatlı ve acı bir tat ile, mükemmel seçilmiş malzemelerle hazırlanan BBQ Tavuk baharatı ile iştah açıcı, çıtır bir kabuk kazanacaktır. Baharatı zeytinyağı ile karıştırın, sosun demlenmesine izin verin, ardından tavukları elde edilen sosla bulayın. Marine olmasına izin verin ve tel ızgarada pişirin. Kullanım Alanı Marine yapmak için baharatı kullanın ve barbekü, ızgara tavuk veya diğer kümes hayvanları için bir sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, acı Malzemeler İyotlu tuz, kuru soğan, kuru sarımsak, ezilmiş beyaz biber, toz kırmızı biber, kekik, tarhun, keklik otu, fesleğen, kırmızı pul biber, kekik, biberiye. Besin Değeri 100 gr. Başına Protein (g / 100g)… 6,0 Yağ (g / 100g)… 2,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 28,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 150