boş ateş karışık 20kg2 için ürünler (61)

Siyah Fasulye 5kg Horeca

Siyah Fasulye 5kg Horeca

Şirketimiz, Horeca sektörüne hizmet veren toptancılar ve dağıtım ağları için tasarlanmış ürünler sepetinden Siyah Fasulye ürününü sunmaktan memnuniyet duymaktadır. Ürünler, şık bir şekilde tasarlanmış ambalaj hattından gelmektedir; ürün kalitesi çok yüksektir çünkü bu konuya, işlediğimiz tüm ürünlerde odaklanıyoruz. Horeca sektöründeki ortaklarımıza kaliteli ürünler ve rekabetçi fiyatlar sunuyoruz; yeni iş birlikleri için indirimler mevcut, ancak en önemlisi, ürünlerimizin kalitesinin her zaman yüksek olması ve ortaklarımızın bizimle uzun süreli işbirliği yapmasıdır. Ürünlerimizin pazarlamasına, özellikle sosyal medyaya odaklanıyoruz, böylece ortaklarımız, müşterilerinin yeni markayı ve kalitesini iyi bir şekilde tanıyacağından emin olabilirler.
Organik Maca Tozu 100G - Diyet Takviyesi

Organik Maca Tozu 100G - Diyet Takviyesi

Maca, kökleriyle bilinen bir bitkidir ve Peru halkı tarafından binlerce yıldır kullanılan özellikleri ve etkileri vardır. Peru geleneksel tıbbı, MAC köklerinin kullanımını özellikle güçlendirme amacıyla önermektedir. Mac Shades, zengin bir protein kaynağıdır. Neredeyse tüm gerekli amino asitleri, arginin de dahil olmak üzere, içerir. MAC kökü yaklaşık %70 karbonhidrat ve %20 diyet lifinden oluşmaktadır. Toz halindeki kök, yaklaşık %4 yağ içermekte olup, bunun %70'e kadar olan kısmı doymamış yağ asitleridir. Ayrıca, Mac kökü A, B1, B2, B6, C ve E vitaminleri ile kalsiyum, demir, bakır, çinko, manganez, potasyum ve sodyum gibi mineraller içermektedir. Peru halkı, aromatik bir hamur elde etmek için kurutulmuş kökü süt veya su ile hazırlamaktadır. Ayrıca, kurutulmuş kökten un üretmekte ve bunu günlük yemekler ve hamur işleri hazırlamak için kullanmaktadır. & Nbsp; <strong> bileşim: </strong> organik maca tozu (lepidium meyenii walp.
Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah pirinç, pişirildiğinde mor bir ton alır, bu yüzden mor pirinç olarak da adlandırılır. Kahverengi pirinç gibi, kabuğu soyulmamış olduğu için lif, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun sürede, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu da bizi iltihaplanmalardan ve birçok hastalıktan korur ve hücrelerin yaşlanmasını geciktirir. <strong>İçindekiler:</strong> kahverengi pirinç <strong>100g'daki besin değerleri</strong> Enerji değeri 1498kJ/354kcal - %18 GDA* Yağ 3,2g - %5 Doymuş yağ asitleri 0,8g - %4 Karbonhidrat 72g - %28 Şekerler 0,7g <1% Protein 7,7g - %15 Lif 3,1g Tuz 0,03g <1% *GDA - Referans Günlük Alım Değeri <strong>Kullanım</strong> Siyah pirinci soğuk su ile durulayın.
Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, genel iyilik hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihapları yatıştırır. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini ve çeşitli hastalıkların olasılığını geciktirir. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalorilidir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içermektedirler. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar. Ayrıca sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan bol miktarda diyet lifi içerirler. Antep fıstıkları, vücutta nitrik okside dönüşen L-arginin açısından zengindir.
Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Tip 750 buğday unu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady çiftliklerinden elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popüler un türlerinden biridir. Buğday, protein (gluten) içeriği sayesinde hamura elastikiyet kazandırır ve daha az kırılmasını sağlar. <strong> İçerik: </strong> buğday <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 1450KJ/342kcal - %17 RWS*yağ 1.8g - %2.6doymuş yağ asitleri 0.7g - %3.5karbonhidrat 68g - %26şekerler 0.5g - %0.6lif 2.9g - %12protein 12g - %24tuz 0.01g - %0.2*referans gıda değeri <strong> Kullanım </strong> Tip 750 buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krepler, waffle'lar veya çorbaların ve sosların koyulaştırıcısı olarak idealdir. <strong> Notlar </strong> Kuru ve serin bir yerde, sıkıca kapatılmış ambalajda saklayın.
Mil 1000g

Mil 1000g

Millet, darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu önlemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda maddesidir. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoietik demir ve bakır içeriğidir. Lif, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan kompleks karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoietik özelliklere sahiptir. Darı, vücuttaki iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtıcı bir etki gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Yüksek kalsiyum ve silika bileşenleri içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4%, doymuş yağ asitleri 0,4 g - 2% karbonhidrat 72,1 g - 28%, şekerler 0,8
Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi flakaları, önce kurutulan ve ardından küçük parçalar haline getirilen hindistan cevizi palmiyesi etinden elde edilir. Et, C, E, K ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve türevleri (flakalar, hindistan cevizi parçaları, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Doymuş hayvansal yağ asitleri günlük diyette sınırlanmalıdır, ancak hindistan cevizinden elde edilenler çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak birikmeden doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi lifleri, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük lif kaynakları içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini sağlayan küçük miktarlarda protein ve elektrolit de bulacaksınız. <strong> İçerik: </strong> Hindistan cevizi flakaları &nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 2695KJ/655kcal - %33 RWS *63g yağ - %90 Doymuş yağ asitleri 53g - %265 karbonhidrat
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Spelt gevreği 1000g

Spelt gevreği 1000g

Yerel tahıllardan elde edilen spelt, Polonya mutfağında uzun yıllardır bilinen ve kullanılan bir malzemedir. Uzun bir süre unutulmuştu, ancak şimdi yeniden popülerlik kazanıyor. Spelt, haşlandıktan sonra veya çiğ olarak tüketilir. Süt, yoğurt ve meyve ile birlikte eklenir.
Kuru Kayısı 1000g

Kuru Kayısı 1000g

Kayısılar, beta-karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, A vitamini öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri, gözleri hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sistemi sağlığını iyileştirebilen çözünür lifler açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum açısından zengin gıdalar, örneğin kayısılar, yüksek tansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar olarak püresi veya granola şeklinde sunulabilir. Ayrıca, kuru yemeklerin bir bileşeni olarak, et veya salatalara ek olarak kullanılabilirler. Et ve et yerine geçen soya ürünleri ve seitana lezzetli bir kayısı sosu yapmak için de kullanılabilir.
Yeşil Mercimek 1000g

Yeşil Mercimek 1000g

Mercimekler, tüm baklagiller gibi benzersiz sağlık özelliklerine sahiptir. İyi emilen bir protein kaynağıdır. Mercimek proteini, soya proteininden sonra bitkisel kökenli en çok emilen proteindir (yüzde 85). Yeşil mercimekler, bol miktarda lif içerir. Lif, sadece kan şekerini düzenlemeye yardımcı olmakla kalmaz, kalp ve sindirim sistemini iyileştirir, aynı zamanda kolesterol seviyesinin düşmesine katkıda bulunur, vücuttan toksinleri atar, bağırsak kanserine karşı korur ve ayrıca tip 2 diyabete karşı da etkilidir. Yüksek demir içeriği, et yemeyenler için faydalıdır. Bir fincan yeşil mercimek, önerilen günlük demir alımının yüzde 100'ünü içerir. Bu mineral, kanda hemoglobin ve kaslarda miyoglobin oluşumunda önemli bir rol oynar ve hücrelerde oksijen taşımaktan sorumludur. Ayrıca değerli manganez ve folik asit içerir.
Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah pirinç, pişirildikten sonra mor bir ton alır, bu yüzden mor olarak da adlandırılır. Tıpkı kahverengi pirincin servis edilmediği gibi, lifler, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun süre, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu sayede iltihaplı durumlara ve birçok hastalığa karşı korunmamıza yardımcı olur ve hücresel yaşlanmayı geciktirir. <strong> 100 g'daki besin değerleri </strong> enerji değeri 1498KJ / 354Kcal - %18 RWS * YAĞ 3,2 g - %5, doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4, karbonhidrat 72 g - %28, şekerler 0,7 g < 1% protein 7,7 g - %15 lif 3,1 g, tuz 0,03 g < 1% * RWS - Referans besin değeri
Kahverengi Pirinç 1000g vivio

Kahverengi Pirinç 1000g vivio

Kahverengi pirinç, Oiza Sativa bitkisinin tam tahılından elde edilen, popüler beyaz pirincin kaynağıdır. Kahverengi pirinç, dışındaki yenmeyen kabukları temizlenerek, kepek ve embriyo zarar görmeden bırakılır. Kahverengi pirincin tadı hafif fındıksı bir notaya sahiptir, beyaz pirinçten biraz daha serttir, daha uzun süre pişirilir, ancak işlenmiş beyaz pirinçten çok daha fazla sağlıklı özelliğe sahiptir. Kahverengi pirinç, daha fazla vitamin ve mineral içerir, lif açısından zengin kepek barındırır, daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve donma süresi daha uzundur. Bu nedenle, formuna dikkat eden insanlar için idealdir. Başlıca içerikleri: Kemik ve dişlerin oluşumu için gerekli olan fosfor, kalbin düzgün çalışmasından sorumlu potasyum, stresi azaltan magnezyum, hücresel solunum için gerekli olan demir ve cildimizin ve saçlarımızın durumu için önemli olan bakırdır.
SHEPHERD Ayçiçeği 1000g (2x 500 g)

SHEPHERD Ayçiçeği 1000g (2x 500 g)

Ayçiçek çekirdekleri Kuzey Amerika'dan Avrupa'ya geldi. Doymamış yağ asitleri, birçok vitamin ve mineral açısından zengin bir kaynaktır. Ayçiçek yağı, linoleik asit açısından zengin bir kaynak olan ayçiçek çekirdeklerinden elde edilir. Ayrıca, besin zenginliği nedeniyle farmasötik preparatların bir bileşeni olarak - kremler, sabunlar, besin maddeleri - kullanılırlar. Bağışıklık sistemini güçlendirmede önemli bir rol oynarlar ve iltihaplanmalara karşı koruma sağlarlar. İçerdikleri vitaminler ve mineraller, kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar, metabolizmayı iyileştirir, sinir sistemini güçlendirir, cildin genç görünümünü destekler, saçları ve tırnakları güçlendirir. Doymamış yağ asitleri, özellikle Omega 6 açısından zengin bir kaynak olarak, vücut hücrelerinin hücre zarının yapısını desteklerler. Fitosteroller sayesinde, kanınızdaki kötü kolesterol seviyesini düşürerek aterosklerotik değişimlerin gelişimini önlerler.
Kuru kayısı 1000g

Kuru kayısı 1000g

Kayısılar, beta karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif strese karşı korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren Precie, A vitamininin bir öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri gözlerinizi zarardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sisteminin sağlığını iyileştirebilen iyi bir çözünür lif kaynağıdır. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdalar yemek, hipertansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak kurutulur, komposto hazırlamak için kullanılır ve diğer yiyeceklerin bileşeni olarak değerlendirilir.
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.
Organik Maca Tozu 100g - BESİN TAKVİYESİ

Organik Maca Tozu 100g - BESİN TAKVİYESİ

Maca, Peru'daki halk tarafından binlerce yıldır kullanılan bir kök sebzedir. Geleneksel Peru tıbbı, maca köklerinin öncelikle güçlendirme amacıyla kullanılmasını önermektedir. Maca kökü, zengin bir protein kaynağıdır. Neredeyse tüm gerekli amino asitleri, arginin de dahil olmak üzere, içerir. Maca kökünün yaklaşık %70'i karbonhidrat ve %20'si diyet lifidir. Toz haline getirilmiş kök, yaklaşık %4 yağ içerir ve bunun %70'i doymamış yağ asitleridir. Ayrıca, maca kökü A, B1, B2, B6, C ve E vitaminleri ile kalsiyum, demir, bakır, çinko, manganez, potasyum ve sodyum gibi mineral bileşenler içerir. Peru halkı, kurutulmuş kökü süt veya su ile demleyerek aromatik bir karışım elde eder. Bunun yanı sıra, kurutulmuş kökten un yaparak günlük yemekler ve hamur işleri hazırlamak için kullanırlar. <strong>İçindekiler:</strong> organik toz maca (Lepidium meyenii Walp.)
2-5 katman kağıttan yapılmış saplı kağıt torbalar

2-5 katman kağıttan yapılmış saplı kağıt torbalar

Dikdörtgen tabanlı form, 3, 5, 10 Kg paketleme ve termal yapıştırma - Uygulama: un, yem, kedi kumu ve kimyasal ürünlerin paketlenmesinde kullanılır. Taşınma kulpları olabilir veya olmayabilir ve iç katmanı %100 BIO termal sızdırmazlık özelliğine sahiptir. Üretim: otomatik, 2-5 katman kağıt veya diğer malzemelerden, su bazlı ekolojik yapıştırıcıların kontrollü uygulanması ile, son derece dayanıklıdır. Özelleştirme: Torbalar, en yüksek kalite seviyesinde, 10'a kadar düz veya çok renkli renkte, özel renkler dahil: altın, metalik gümüş, su bazlı ekolojik mürekkeple basılabilir. Baskı çözünürlüğü kolayca 300 dpi'ye ulaşabilir. Malzeme: Beyaz saf kağıt veya doğal kraft veya belirli bir oranda geri dönüştürülmüş lif içeren, çeşitli kalınlıklarda (150-200 GSM), FSC, ISO9001, ISO14001 sertifikalıdır. Boyutlar: Hem AB hem de ABD pazarında
Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, ruh hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihabı hafifletir. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallere karşı savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini geciktirir ve çeşitli hastalıkların olasılığını azaltır. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalori içerir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içeriğine sahiptir. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar.
Filizlenme İçin Yulaf Taneleri 300g

Filizlenme İçin Yulaf Taneleri 300g

Yulaf filizleri salatalara ve hazır yemeklere eklenebilir. Günlük diyetinizi çeşitlendirmenin ve vitaminlerle zenginleştirmenin harika bir yoludur. Ağırlık: 300 g
Bezelye Unu 400g

Bezelye Unu 400g

Bezelye unu genellikle ekmek ve tortilla pişirmede, makarna yapımında ve donut ile kurabiye gibi bazı hamur işlerinde kullanılır. Bu yemeklere sadece %10-20 bezelye unu eklemek yeterlidir ve bu sayede yemekler benzersiz bir bezelye aroması kazanır ve biraz daha sağlıklı hale gelir. Bezelye, C, B ve PP vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve çinko gibi mineraller açısından zengindir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumayı sağlar, bu da glisemik indeksin düşürülmesine olanak tanır. Ağırlık: 400 g
Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği, boyutu 300 ile 800 mikron arasında değişen mısır irmiğidir (irmiğin boyutu). Bu ürün gluten içermez. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 450 g
Ruşeym Unu 400g

Ruşeym Unu 400g

Ruhun unundan yapılan yemekler, buğday unundan yapılanlara göre daha düşük kalorilidir. Çeşitli kilo verme diyetlerini takip eden kişiler bile hamur işleri için ruhun ununu kullanabilir. Sadece geleneksel siyah ekmek ruhun unundan yapılmaz. Bu un, düz kekler, muffinler, zencefilli kurabiyeler, bisküviler ve kurabiyeler gibi birçok lezzetli ve sağlıklı hamur işi için de bir temel oluşturur. Ruhun unu B grubu vitaminleri, PP ve gençlik ve güzellik kaynağı olan E vitamini içerir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 400 g
Yulaf Unu 350g

Yulaf Unu 350g

Yulaf unu, fırıncılık için iyi bir tercihtir. En popüler yemekler yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Beslenme uzmanları, yulafın diğer tahıllardan daha sağlıklı olduğunu düşünmektedir. Yulaf unu fırın ürünlerine eklendiğinde, daha kabarık ve kırılgan hale gelir, bu nedenle bu un buğday ununun yerini alabilir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 350 g
Keten Tohumu Unu 350g

Keten Tohumu Unu 350g

Keten tohumu unu, genellikle fırıncılıkta (örneğin, kekler, kurabiyeler, pankekler, muffinler, cupcake'ler vb.) ve bazı sosların yapımında kullanılır. Keten tohumu unu, değerli bir diyet ürünüdür ve birçok tıbbi özelliğe sahiptir. Çok sayıda vitamin (B1, B2, B6, B9 vb.) ve mikroelement (kalsiyum, potasyum, magnezyum, çinko vb.) içerir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumaya olanak tanır, bu da glisemik indeksin düşürülmesini sağlar. Ağırlık: 350 g
Yulaf İrmik 400g

Yulaf İrmik 400g

Yulaf irmiği, 300 ile 800 mikron arasında değişen spelt irmiğidir (irmik boyutu). Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 400 g
Tik Tok - Abonelik

Tik Tok - Abonelik

 Ph Asit  Sulama için konsantre Humik ve Fulvik Asit sıvısı.  Doğal Amerikan Leonarditinden elde edilmiştir.  Kation değişim kapasitesini ve topraktaki su tutma yeteneğini artırır.  Toprağın yapısını ve havalandırmasını iyileştirir.  Makro ve mikro besin maddelerinin emilimini destekler.  Emilmesi zor fosfor formları üzerinde etki eder.  Bitkilerin kök sistemini ve mikrobiyal yaşamı iyileştirir.
142 - Ambalaj: 500g Ballotin

142 - Ambalaj: 500g Ballotin

Büyük Kırılmış Şekerli Kestaneler Şekerli kestaneler, +8°C'de, örneğin bir buzdolabının sebzelik bölümünde, yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Şekerli kestaneler, +8°C'de, örneğin bir buzdolabının sebzelik bölümünde, yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Kod: 142 Net Ağırlık (g): 500 Brüt Ağırlık (g): 650 Fiyat HT: 17.09 Fiyat KDV Dahil: 20.44
156 - Ambalaj: Ballotin 1Kg

156 - Ambalaj: Ballotin 1Kg

Kırılmış Taze Kestane Şekerleri Kestane şekerleri, +8°C'de yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir; örneğin, bir buzdolabının sebzelik kısmında. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Kestane şekerleri, +8°C'de yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir; örneğin, bir buzdolabının sebzelik kısmında. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Kod: 156 Net Ağırlık (g): 1000 Brüt Ağırlık (g): 1200 Fiyat HT: 18.71 Fiyat KDV Dahil: 22.38