bronchostop quince için ürünler (11)

Limoncello

Limoncello

Limoncello sarı Limoncellomuz, organik limon kabuğunun alkol içinde bekletilmesiyle üretilmektedir. Tüm kabuklar elle soyulmakta, böylece tarifin tüm otantikliği korunmaktadır. İtalyan kökenli olan limoncello, geleneksel olarak sindirim sonrası içecek olarak servis edilir (çok soğuk veya ezilmiş buz üzerinde tüketilmelidir). Ayrıca, kokteyl bazında, limonlu sorbet üzerine veya ünlü Napoli baba tatlısı üzerinde kullanabilirsiniz. Hem tuzlu hem de tatlı yemek hazırlıkları için de oldukça beğenilmektedir. Limoncello yeşil Gerçek limoncello sarının bir varyantı olan bu tarif değişmeden kalmakta, ancak daha erken olgunlaşan organik yeşil limonlar kullanılmaktadır. Tıpkı limoncello sarı gibi tüketilmektedir. Daha yumuşak bir tada sahip olup, ince bir tat deneyimi sunar. Çok soğuk içilmelidir.
Erik - Taze Erik

Erik - Taze Erik

Taze Erikler: Sulu ve lezzetli, taze yemek veya pişirmek için idealdir.
kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina
Burgonya Chardonnay

Burgonya Chardonnay

Kristal rengi. Narenciye, beyaz etli meyveler (armut) ve çekirdekli meyveler (şarap şeftalisi), beyaz çiçekler (alıç) aromaları. Çiçeksi ve meyvemsi, damak yuvarlak ve sulu, canlı bir bitişle.
Kayısı-Şeftali Light

Kayısı-Şeftali Light

Kayısı-Şeftali Light
Kayısılar: Reale d'Imola

Kayısılar: Reale d'Imola

Çeşit: REAL D'IMOLA Olgunlaşma dönemi: Temmuz ortası
Böğürtlen - KIRMIZI MEYVELER

Böğürtlen - KIRMIZI MEYVELER

İçindekiler ve alerjenler: Frambuaz, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100g için ortalama besin değerleri Enerji 985/232 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunlardan doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 55 g Bunlardan şekerler 54 g Protein 0.9 g Tuz 0.01 g Frambuaz reçeli, olgun ve sulu frambuazların özünü yakalayan lezzetli bir meyve reçelidir. Bu canlı ve lezzetli reçel, bu nefis meyvelerin tatlı ve hafif ekşi özelliklerini kutlar. Ağırlık: 335g SKU: 3 455 149 000 294
Böğürtlen - Tatlar

Böğürtlen - Tatlar

Böğürtlen - Tatlar
AMA: DİZ

AMA: DİZ

Çeşit: BUT Olgunlaşma dönemi: Temmuz'un 4. haftası
TEREYAĞI: YAZ SPADONE

TEREYAĞI: YAZ SPADONE

Çeşit: YAZ KÜREĞİ
NAR: AT DIŞI

NAR: AT DIŞI

Çeşit: At Dişi Nar Olgunlaşma dönemi: Eylül ortası Hem çalı hem de ağaç formunda mevcuttur.