bronchostop quince için ürünler (33)

Limoncello

Limoncello

Limoncello sarı Limoncellomuz, organik limon kabuğunun alkol içinde bekletilmesiyle üretilmektedir. Tüm kabuklar elle soyulmakta, böylece tarifin tüm otantikliği korunmaktadır. İtalyan kökenli olan limoncello, geleneksel olarak sindirim sonrası içecek olarak servis edilir (çok soğuk veya ezilmiş buz üzerinde tüketilmelidir). Ayrıca, kokteyl bazında, limonlu sorbet üzerine veya ünlü Napoli baba tatlısı üzerinde kullanabilirsiniz. Hem tuzlu hem de tatlı yemek hazırlıkları için de oldukça beğenilmektedir. Limoncello yeşil Gerçek limoncello sarının bir varyantı olan bu tarif değişmeden kalmakta, ancak daha erken olgunlaşan organik yeşil limonlar kullanılmaktadır. Tıpkı limoncello sarı gibi tüketilmektedir. Daha yumuşak bir tada sahip olup, ince bir tat deneyimi sunar. Çok soğuk içilmelidir.
Erik - Taze Erik

Erik - Taze Erik

Taze Erikler: Sulu ve lezzetli, taze yemek veya pişirmek için idealdir.
kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina
Burgonya Chardonnay

Burgonya Chardonnay

Kristal rengi. Narenciye, beyaz etli meyveler (armut) ve çekirdekli meyveler (şarap şeftalisi), beyaz çiçekler (alıç) aromaları. Çiçeksi ve meyvemsi, damak yuvarlak ve sulu, canlı bir bitişle.
Kayısı-Şeftali Light

Kayısı-Şeftali Light

Kayısı-Şeftali Light
Ayva

Ayva

Ayva
Kayısılar: Reale d'Imola

Kayısılar: Reale d'Imola

Çeşit: REAL D'IMOLA Olgunlaşma dönemi: Temmuz ortası
EKOLOJİK CLEMENTİNLER

EKOLOJİK CLEMENTİNLER

Biz Valencia narenciye üreticileriyiz. Tarlalarımızda organik, ekolojik ve biyolojik klementinler yetiştiriyoruz.
Kükürtlenmiş kayısılar

Kükürtlenmiş kayısılar

Paket Miktarı: 24 x 250g Ürün No: 69535 Gram: 250g
Böğürtlen - KIRMIZI MEYVELER

Böğürtlen - KIRMIZI MEYVELER

İçindekiler ve alerjenler: Frambuaz, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100g için ortalama besin değerleri Enerji 985/232 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunlardan doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 55 g Bunlardan şekerler 54 g Protein 0.9 g Tuz 0.01 g Frambuaz reçeli, olgun ve sulu frambuazların özünü yakalayan lezzetli bir meyve reçelidir. Bu canlı ve lezzetli reçel, bu nefis meyvelerin tatlı ve hafif ekşi özelliklerini kutlar. Ağırlık: 335g SKU: 3 455 149 000 294
Malatya kayısısı - Kuru kayısı, taze kayısı

Malatya kayısısı - Kuru kayısı, taze kayısı

Organik tarım ile üretilen malatya kayısısı
Ekşi Kiraz

Ekşi Kiraz

Tüm tatlılar güzeldir ve lezzetlidir, ancak vişne reçelinin özel bir ferahlatıcı notası vardır. Büyükanne tarifine göre en güzel vişne reçeli!
Organik Jojoba Yağı

Organik Jojoba Yağı

Tunus'tan Organik Jojoba Yağı
kuru kayısı dried apricots

kuru kayısı dried apricots

best quality
Erik Kreması

Erik Kreması

Erik Kreması KORUYUCU İÇERMEDEN 450GR eklenmiş şeker ve vanilya aroması ile Ağırlık: 0,7 kg
Greyfurt - StarRuby, RioRed

Greyfurt - StarRuby, RioRed

Greyfurt, her türlü.
Apple Sapling (Jeromine) - Jeromine

Apple Sapling (Jeromine) - Jeromine

Origin: Early Red One and Erovan Hybrid. Tree: Its trees are among the standard varieties. Develops vigorously. It is similar to Red Chief in development. Since it is close to standard varieties, it is more compatible with M9 Rootstock in dense plantings. Fruit: Fruit is medium in size, fruit color is intense red. Fruit Flesh: Fruit flesh is hard, sweet and juicy. Pollinators: Golden Delicious, Granny Smith, Fuji Harvest: It is harvested on the same date as Golden Deliciou
kızılcık (Oxycoccus)

kızılcık (Oxycoccus)

Tıbbi bitkilerin ve meyvelerin özleri gıda endüstrisinde, kozmetik endüstrisinde ve parafarmasötik endüstride kullanılmaktadır.
Armagnac'ta Erikler

Armagnac'ta Erikler

Agen erikleri kurutma sürecinden geçtikten sonra kuru erik haline gelir. Kurutma işleminden sonra, standartlarımıza uyan bu kuru erikler elle toplanır ve tatlı Armagnac içinde bekletilerek tatlarını alması sağlanır. Kavanozumuzda, kuru erik aromalı tatlı Armagnac ile tadını çıkarabileceğiniz 38 erik bulunmaktadır. Hacim 1L Alkol Oranı %16 AĞIRLIK:0.45359237 kg SKU:LPRAR
Mirabel

Mirabel

Bütün, dilimlenmiş veya küp şeklinde, yeteneğinizi değerlendirmek için en iyi çözümü seçin. Çok yüksek kaliteli dondurulmuş meyve çeşitleri. Ürünlerimizde doğal veya sentetik aromalar, renklendiriciler veya koruyucular bulamazsınız, sadece gerçek meyvenin tadı ve rengi. Satış birimi Ürünlere göre 10 kg'dan 25 kg'a kadar karton veya torbalar. 2 x 2.5 kg'lık bir seçenek.
kayısı - kayısı appricot

kayısı - kayısı appricot

taze kayısı türkiyeden ihracat yapılır
Böğürtlen - Tatlar

Böğürtlen - Tatlar

Böğürtlen - Tatlar
Vranje Bosna Devi - QUINCE

Vranje Bosna Devi - QUINCE

Bosna-Dev De Vranja - AYVA TÜR: AYVA Köken: Vraila, Sırbistan Ağaç: Dikey dallanma davranışı, birçok dal ile. Ağaç Nisan ayında çiçek açar. Meyve: Hacimce büyük ve ağır. Kabuk rengi altın-yeşil, sapın etrafında siyah lekelerle. Olgunlaşma - Hasat: Eylül ortası - Ekim
Tyrvi - KAYISI

Tyrvi - KAYISI

Tyrvi - KAYISI TÜR: KAYISI Köken: Yunanistan, Karasal Ağaçlar Enstitüsü Ağaç: Yüksek canlılık ve yan dal davranışı. Üretkenliği çok yüksek ve üretime hızlı giriş yapar. Tozlayıcılar: Kendine verimli Meyve: Orta ila büyük boy, yuvarlak şekil ve sarı renk. Olgunlaştıkça tadı iyileşir. Olgunlaşma - Hasat: 8-10 Haziran
AMA: DİZ

AMA: DİZ

Çeşit: BUT Olgunlaşma dönemi: Temmuz'un 4. haftası
TEREYAĞI: YAZ SPADONE

TEREYAĞI: YAZ SPADONE

Çeşit: YAZ KÜREĞİ
Springbelle - ŞEFTALI

Springbelle - ŞEFTALI

Springbelle - ŞEFTALİ TÜR: ŞEFTALİ