bruco srl için ürünler (7)

PERONI Gran riserva rossa 12 şişe 50 cl

PERONI Gran riserva rossa 12 şişe 50 cl

Bu kaliteli bu Rossa birası %7 alkol oranına sahiptir. 50 cl'lik 12 şişelik paket, yemeklerinizi eşlik etmek veya rahat bir akşam için mükemmel, benzersiz ve güçlü bir tat sunar. Her kadehte PERONI Gran riserva rossa'nın zarafetini yaşayın.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Sıcaklıkla işlenmemiş "Lomo embuchado" veya "Caña de lomo" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Ürün, 45 günden uzun bir olgunlaşma-kurutma süreci ile üretilmektedir. Format: 200g kutu, 5kg torba
Yanan Öz A 680

Yanan Öz A 680

Lehim lambaları ve kamp ocakları için yakıt. Asla fondü ocakları için kullanmayın. KATEGORİ: Ev Eşyaları Miktar: 1 L, 5 L, 30 L
MEDAINA Barolo DOCG 1 şişe 75 cl

MEDAINA Barolo DOCG 1 şişe 75 cl

Bu kaliteli şarap, koyu meyveler ve baharat notalarıyla yoğun ve dolgun bir tada sahiptir. İtalya'da üretilen MEDAINA Barolo DOCG, şarap tutkunları için mükemmel bir seçimdir; her şişede 75 cl saf keyif sunar. Et yemekleri veya olgun peynirlerle eşleştirmek için idealdir.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba
Nitrifikasyon parçaları 010

Nitrifikasyon parçaları 010

Et işleme için kullanılan katkı maddeleri (koruyucular) karışımı, ısı ile işlenmemiş et ürünlerinin, geleneksel yöntemlerle kuru olarak olgunlaştırılması için (kuru jambon, kuru omuz, sucuk, kurutulmuş et ve benzeri ürünler) 45 günden fazla olgunlaşma süresine sahip. Format: 5 kg torbalar