buğday buğdayda için ürünler (4)

Organik Kamut Khorasan buğday otu su tozu

Organik Kamut Khorasan buğday otu su tozu

Unsere Saftpulver werden mit Hilfe eines innovativen Verfahrens unter Rohkostbedingungen hergestellt. Dies bedeutet, dass das Produkt zu keiner Zeit höheren Temperaturen als 41°C und niedrigeren Temperaturen als 1°C ausgesetzt wird. So können wir gewährleisten, dass nahezu alle Vitamine, Mineralien, sowie Farbe und Geschmack im Pulver erhalten bleiben.
Buğday Unu Tip 550 - Buğday Unu Tip 550, -1kg, 5kg için 0,47€/Kg. -25kg için 0,42€/Kg.

Buğday Unu Tip 550 - Buğday Unu Tip 550, -1kg, 5kg için 0,47€/Kg. -25kg için 0,42€/Kg.

Weizenmehl Tip 550 ,-1kg, 5kg için 0,47€/Kg. -25kg için 0,42€/Kg/Pizza, Döner ekmeği ve daha fazlası için uygundur. -Netto fiyat, 32 paletten (1 TIR) sipariş verildiğinde Almanya'ya teslimat ile Ayrıca daha küçük miktarlarda mevcuttur, Münih'ten alınabilir.
Buğday tohumu yağı

Buğday tohumu yağı

Buğday kepeği yağı, adından da anlaşılacağı gibi buğdayın filizlerinden elde edilir. Buğday, Poaceae familyasından 0,5 ila 1 metre yüksekliğinde bir ot türüdür ve kökeni doğuya dayanmaktadır. En eski tahıl türlerinden biridir. Farklı yetiştirme yöntemleri sayesinde tüm kıtalarda yetiştirilebilir. Tipik yetiştirme ülkeleri arasında Çin, ABD, Hindistan, Kanada, Fransa, Türkiye ve Almanya bulunmaktadır. Buğdayın yağ içeriği oldukça düşüktür; buğday filizlerinin yağ içeriği %8 ile %12 arasında değişmektedir. Filizler, buğday unu elde edilirken yan ürün olarak ortaya çıkar veya buğday hasat edilip filizlenmeye bırakılır. Filizler daha sonra bir yağ presi ile sıkılır. Buğday kepeği yağı hem yaz buğdayından hem de kış buğdayından elde edilebilir. Yağ, yüksek oranda doymamış yağ asitleri ve E vitamini içerir. Kullanım: Kosmetik: * Cilt bakımı * Kilo düzenleyici etki * Cilt yağı ve sabun üretimi Gıda: * Soğuk mutfak için yağ Botanik adı: Triticum aestivum CAS: 841012-44-2, 68917-73-7 EINECS: 281-689-7 Renk: koyu kırmızımsı sarı Koku: karakteristik tahıl kokusu INCI: Triticum vulgare germ oil Saklama: serin, kuru, ışık geçirmeyen kapalı kaplarda saklayın.
Buğday tohumu yağı

Buğday tohumu yağı

buğday filizlerinden elde edilen koyu kırmızımsı sarı bir yağdır. Kendine özgü bir filiz kokusuna sahiptir. Buğday, 0.5 - 1 metre yüksekliğinde bir ot olup Poaceae familyasına aittir ve kökeni Doğu'dur. En eski tahıllardan biridir. Çeşitli tarım yöntemleri nedeniyle her kıtada yetiştirilebilir. Tipik yetiştirme ülkeleri Çin, ABD, Hindistan, Kanada, Fransa, Türkiye ve Almanya'dır. Buğdayın yağ içeriği %8 ile %12 arasında değişen az miktarda yağ içerir. Filizler, buğday unu üretiminin yan ürünüdür veya buğday hasat edilip filizlenmeye bırakılır. Filizler bir yağ presi ile sıkılır. Buğday filiz yağı yaz veya kış buğdayından elde edilebilir. Yağ, yüksek oranda doymamış yağ asitleri ve E vitamini içerir. Kaliteler: soğuk sıkım, soğuk sıkım Ph. Eur., soğuk sıkım organik Ph. Eur., rafine, rafine Ph. Eur. CAS numarası: 841012-44-2 / 68917-73-7 INCI: Triticum vulgare germ oil EINECS: 281-689-7 Depolama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, orijinal ambalajında saklanmalıdır.