Yumurta ile buğday makarnası
Bu kaliteli makarna, özel bir teknolojiye göre seçilmiş premium kalitede buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Makarna, herhangi bir yapay katkı maddesi içermez. Pişirildiğinde, hamura yumurta eklenmiş makarna daha sarı, elastik ve daha zengin bir lezzete sahiptir. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini ve ayrıca E vitaminini içerir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve birbirine yapışmaz veya lapa haline gelmez. Yumurta makarnası, yiyeceklere yeni bir zarif lezzet katar. Yumurtalar, kolayca sindirilebilen amino asitler, yağlar - özellikle fosfolipitler, lesitin, kolin, vitaminler ve mikroelementler açısından uygun bir konsantrasyona sahiptir. Lesitin, kanda kolesterol seviyelerini düzenlerken, kolin sinir hücreleri için gerekli olan önemli bir aktif maddeyi temsil eder.
Besin değerleri: 100 g
Enerji değeri: 1523 kJ / 359 kcal
Yağ: 1,5 g
Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 0,5 g
Karbonhidrat: 76,0 g
Bunların içinden şekerler: <0,3 g
Protein: 12,0 g
Tuz: 0,5 g*