buğday buğdayda için ürünler (12)

Spelt unu

Spelt unu

Spelt, en eski ve en sert buğday çeşitlerinden biridir. Popülaritesi ve benzersiz özellikleri nedeniyle "tahılların siyah havyarı" olarak adlandırılmıştır. Spelt unu, normal buğdaydan iki kat daha fazla protein içerir. Bu nedenle, spelt ekmeği özellikle besleyicidir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Yulaf Flakaları 25 kg

Yulaf Flakaları 25 kg

yüksek kalite ağırlık: 1kg pişirme süresi: 10 dk
Spelt Unu 400g

Spelt Unu 400g

Spelt, en eski ve en sert buğday çeşitlerinden biridir. Popülaritesi ve benzersiz özellikleri nedeniyle "tahılların siyah havyarı" olarak adlandırılmıştır. Spelt unu, normal buğdaydan iki kat daha fazla protein içerir. Bu nedenle, spelt ekmeği özellikle besleyicidir. Taşlarla öğütme işlemi, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır ve bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 400 g
Tam buğday unu

Tam buğday unu

Tam buğday unu, kabuklu tahılların öğütülmesiyle üretilir. Tutulan kabuk, birçok vitamin ve mineral içerdiğinden, bu un, normal beyaz una göre çok daha faydalıdır. Tam buğday unu, neredeyse her tarifte normal un ile kısmen değiştirilebilir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitamin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Kaba Buğday Tohumları Filizlendirme İçin 300g

Kaba Buğday Tohumları Filizlendirme İçin 300g

Yeşil karabuğday filizleri her şeyle iyi gider! Örneğin, otlar, avokado, salatalık, kereviz ile. Filizlenmiş karabuğdayı günlük diyetinize dahil ederek güçlü bir bağışıklık, iyi sağlık, hafiflik hissi ve mükemmel bir ruh hali kazanırsınız. Ağırlık: 300 g
Tam buğday unu 700g

Tam buğday unu 700g

Tam buğday unu, tahılların kabuğuyla birlikte öğütülmesiyle elde edilir. Korunan kabuk, birçok vitamin ve mineral içerir, bu da bu unu sıradan beyaz una göre çok daha sağlıklı hale getirir. Tam buğday unu, neredeyse her tarifte sıradan buğday ununun yerini almak için kullanılabilir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 700 g
Bezelye Unu 400g

Bezelye Unu 400g

Bezelye unu genellikle ekmek ve tortilla pişirmede, makarna yapımında ve donut ile kurabiye gibi bazı hamur işlerinde kullanılır. Bu yemeklere sadece %10-20 bezelye unu eklemek yeterlidir ve bu sayede yemekler benzersiz bir bezelye aroması kazanır ve biraz daha sağlıklı hale gelir. Bezelye, C, B ve PP vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve çinko gibi mineraller açısından zengindir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumayı sağlar, bu da glisemik indeksin düşürülmesine olanak tanır. Ağırlık: 400 g
Yulaf Unu

Yulaf Unu

Yulaf unu, hamur işleri pişirmek için oldukça uygundur. En popüler olanları yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Yulaf ununu eklediğinizde, yemekler daha zengin ve kırılgan hale gelir, bu nedenle buğday ununun mükemmel bir alternatifi olabilir. Yulaf, birçok vitamin (B ve E) ve mineral (fosfor, çinko, manganez) içerir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Glutensiz Makarna: Alfabe

Glutensiz Makarna: Alfabe

Makarna glüten, buğday nişastası, laktoz, süt, yumurta ve koruyucu maddelerden arındırılmıştır. Doğal bir lezzete sahiptir ve bol miktarda lif içerir. Genetiği değiştirilmiş organizma (GDO) içermez. Bu ürün, gıda alerjisi olanlar, çölyak hastalığı olanlar veya glütensiz diyet uygulayanlar için önerilmektedir. Ağırlık: 300 g
Filizlenme için buğday taneleri 300g

Filizlenme için buğday taneleri 300g

Buğday filizleri, özellikleri bakımından benzersiz bir canlı üründür. Vücudu iyileştiren ve gençleştiren birçok madde içerir. Ağırlık: 300 g
Parlatılmış Darı Çantası 25 Kg

Parlatılmış Darı Çantası 25 Kg

yüksek kaliteli, cilalı Ağırlık: 1kg
Yulaf Unu 350g

Yulaf Unu 350g

Yulaf unu, fırıncılık için iyi bir tercihtir. En popüler yemekler yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Beslenme uzmanları, yulafın diğer tahıllardan daha sağlıklı olduğunu düşünmektedir. Yulaf unu fırın ürünlerine eklendiğinde, daha kabarık ve kırılgan hale gelir, bu nedenle bu un buğday ununun yerini alabilir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 350 g