buğday buğdayda için ürünler (10)

Buğday Proteini ve Magnezyum Şampuanı 330ml - Şampuan

Buğday Proteini ve Magnezyum Şampuanı 330ml - Şampuan

Magnezyum ve buğday proteinleri içeren şampuan 330ml, doğal magnezyumu ve buğday proteinleri sayesinde saçları derinlemesine temizlerken besler ve güçlendirir. Saçların daha sağlıklı, parlak ve hacimli görünmesine yardımcı olan etkili bir saç bakım ürünüdür. SKU:31075
Buğdaygiller - Buğday , Buğday Unu , Mısır

Buğdaygiller - Buğday , Buğday Unu , Mısır

En kaliteli buğday , buğday unu , yem ve gıda olarak mısır.
Vital Buğday Gluteni

Vital Buğday Gluteni

Vital Buğday Gluteni, Buğday Unu ve suyun tam karışımı sonucunda elde edilen protein kompleksidir. Vital Buğday Gluteni genellikle %78-82 protein değerine sahiptir. Eklenmiş olduğu ürünün hem besin değerini hem de fonksiyonel protein oranını artırır. • Marka: VIMAL • Ambalaj: 25 kg'lık Kraft torbalar • Menşei: Türkiye • MOQ (Minimum Sipariş Miktarı): Konteyner bazında • Depolama Koşulları: Raf ömrü 2 yıldır. Doğrudan güneş ışığı ve yağmurdan korunarak kuru ve serin bir yerde saklanmalıdır. • HS Kodu: 1109000000 • Sertifikalar: HALAL, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, GM Vimal, Türkiye'nin en büyük Vital Buğday Gluteni tedarikçilerinden biridir. İkili iş birliğini dört gözle bekliyoruz.... Özellikler Görünüm: Açık sarı Protein (kuru bazda, Nx6.25, %): ≥78 Nem (%): ≤8.0 Yağ (%): ≤1.0 Kül (kuru bazda, %): ≤1.0 Su Emme Oranı (%): ≥160 Parça Boyutu: (80 mesh, %) ≥95 Toplam plaka sayısı: ≤20000 cfu/g E.
VİTAL WHEAT GLUTEN - VİTAL WHEAT GLUTEN PROTEİN MİN:78%

VİTAL WHEAT GLUTEN - VİTAL WHEAT GLUTEN PROTEİN MİN:78%

Vital Buğday Gluteni, buğdayda bulunan doğal proteindir. Mayalı ekmek tariflerine az miktarda ilave edilerek hamurun dokusunu ve elastikiyetini iyileştirir. Vital Buğday Gluteni, seitan olarak bilinen vejetaryen bir et ikamesi yapmak için de kullanılabilir. CERETIFICATIONS:GMP+,BRC,HALAL,IFS FOOD,HACCP,FSSC,ISO 2005. please be assured to buy Vital Wheat Gluten at ARMANCO GLOBAL. Any inquiries and problems please feel free to send emails to us via info@armancoglobal.com, we will reply you within 1 working day. YÜKSEK KALİTE VE YÜKSEK STOK KAPASITESI.
VİTAL BUĞDAY GLÜTENİ - VİTAL BUĞDAY GLÜTENİ PROTEİN MİN: 78%

VİTAL BUĞDAY GLÜTENİ - VİTAL BUĞDAY GLÜTENİ PROTEİN MİN: 78%

Vital Buğday Gluteni, buğdayda bulunan doğal bir proteindir. Mayalı ekmek tariflerine eklenen küçük bir miktar, hamurun dokusunu ve elastikiyetini artırır. Vital Buğday Gluteni, aynı zamanda seitan olarak bilinen vejetaryen et ikamesi yapmak için de kullanılabilir.
Buğday Proteini ve Magnezyum Şampuanı 330ml - Şampuanlar

Buğday Proteini ve Magnezyum Şampuanı 330ml - Şampuanlar

Magnesyum ve Buğday Proteinleri Şampuanı 330ml, doğal magnezyum ve buğday proteinleri sayesinde saçı derinlemesine temizlerken besler ve güçlendirir. Saç bakımında etkili bir üründür ve saçın daha sağlıklı, parlak ve hacimli görünmesine yardımcı olur. SKU:31075
Magnezyumlu Buğday Proteinli Şampuan 330 ml - Şampuanlar

Magnezyumlu Buğday Proteinli Şampuan 330 ml - Şampuanlar

Magnezyum ve buğday proteinleri içeren şampuan 330 ml, doğal magnezyum ve buğday proteinleri sayesinde saçları derinlemesine temizlerken besler ve güçlendirir. Saçların daha sağlıklı, parlak ve hacimli görünmesine yardımcı olan etkili bir saç bakım ürünüdür. SKU:31075
Magnezyum Buğday Proteini Şampuanı 330 ml - Şampuanlar

Magnezyum Buğday Proteini Şampuanı 330 ml - Şampuanlar

Magnezyum ve buğday proteini şampuanı 330 ml, doğal magnezyum ve buğday proteini sayesinde saçı derinlemesine temizler ve aynı zamanda besleyip güçlendirir. Saçın daha sağlıklı, parlak ve hacimli görünmesine yardımcı olan etkili bir saç bakım ürünüdür. Ürün numarası: 31075
Magnezyum Buğday Proteini Şampuanı 330ml - Şampuanlar

Magnezyum Buğday Proteini Şampuanı 330ml - Şampuanlar

Magnezyum ve buğday proteini şampuanı 330ml, doğal magnezyum ve buğday proteinleri sayesinde saçı derinlemesine temizlerken aynı zamanda besler ve güçlendirir. Saçın daha sağlıklı, parlak ve hacimli görünmesine yardımcı olan etkili bir saç bakım ürünüdür. SKU:31075
Buğday Nişastası

Buğday Nişastası

Nişasta, bitkilerin fotosentez süreci sırasında ortaya çıkan temel bir üründür. Nişasta, buğday tanesinin filizinden elde edilir. Ekmek, hamur işi, kek, bisküvi, toz ürünler, çorbalar, soslar gibi çeşitli gıda türlerinin üretiminde kullanılabilir. Aynı zamanda, ürünün paketlenmesi yoluyla son kullanıcı tüketimi için perakende olarak da tüketilebilir. Soslar, Soslar ve Çorbalar: ısıyı hızlı bir şekilde iletir, koku iyileştirir, yumuşak bir yapı sağlar ve emülsiyon stabilitesini korur. Kaplamalı Ürünler: yapışmayı artırır, kızartma sırasında yağ emilimini azaltır. Tahıllar: şişme ve gevreklik sağlar. Bebek maması: viskoziteyi ve kokuyu artırmak için stabilizatör görevi görür. Toz formundaki Puding ve diğer Tatlılar, Kekler, Donutlar, Krepler ve Waffle'lar: yumuşaklığı, akışkanlığı ve tadı artırır, nem, emilim, viskozite, difüzyon ve ürünün genel yapısını kontrol etmeyi sağlar. Hassas kokuları asla maskelememektedir.