buğday ile buğday için ürünler (10)

yumuşak buğday

yumuşak buğday

Yumuşak beyaz buğday, açık tahıl unu ve saf kalite yüksek verimler sergiler, düşük kül ve nişasta hasarı ile. Unları düşük su emme ve su, karbonat ve sakkaroz için düşük çözücü tutma kapasitesine sahiptir.
yumuşak buğday

yumuşak buğday

Yumuşak beyaz buğday, düşük kül ve düşük nişasta hasarı ile yüksek kırılma ve düz sınıf un verimleri sergiler. Unları düşük su emilimine ve düşük su, karbonat ve sakkaroz çözücü tutma kapasitelerine sahiptir.
Buğday

Buğday

Bu sektörde geniş bir endüstriyel deneyim ve uzmanlık sunuyoruz, Yüksek kaliteli Tam Buğday Tahılı yelpazesi sunmaktayız. Bu buğday yelpazesini çok hijyenik ve standart boyutlu ambalajlarda sunuyoruz. Ambalajlarımız, müşterinin ihtiyaç ve taleplerine göre çeşitli miktar boyutlarında mevcuttur. Ayrıca, temin ettiğimiz buğday tamamen geleneksel yöntemlerle üretilmektedir, bu da hem kalitesini hem de besin değerlerini garanti etmektedir.
sert buğday

sert buğday

Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
sert buğday

sert buğday

Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
spelt tahılı

spelt tahılı

Spelt, güney Avrupa'ya özgü olan ancak Avrupa'da yaygın olarak yetiştirilen eski bir tahıl grubudur. 19. yüzyılda popülaritesini kaybetmiş olsa da, şimdi bir sağlık gıdası olarak geri dönüş yapmaktadır. Bu besin açısından zengin tam tahıl, yüksek protein içeriğine sahiptir ve fındıksı bir lezzete sahiptir.
spelt tahılı

spelt tahılı

Spelta, eski bir tahıl olup, güney Avrupa kökenli olmasına rağmen Avrupa'da yaygın olarak yetiştirilmiştir. 19. yüzyılda popülaritesi azalmış, ancak şimdi sağlıklı bir gıda olarak geri dönmektedir. Besin açısından zengin bu tam tahıl, protein bakımından zengindir ve cevizimsi bir lezzete sahiptir.
karabuğday

karabuğday

karabuğday, (Fagopyrum esculentum), aynı zamanda yaygın karabuğday olarak da bilinir, Polygonaceae familyasına ait otsu bir bitki ve yenilebilir tohumlarıdır. Karabuğday, doğu Avrupa'nın bazı bölgelerinde temel bir sahte tahıl ürünüdür; burada kabukları soyulmuş çekirdekler veya groats, kasha olarak hazırlanır ve pirinç gibi pişirilip servis edilir.
karabuğday

karabuğday

karabuğday, (Fagopyrum esculentum), ayrıca yaygın karabuğday olarak da bilinir, Polygonaceae familyasına ait bir otsu bitki ve yenilebilir tohumlarıdır. Karabuğday, Doğu Avrupa'nın bazı bölgelerinde temel bir psödo tahıl ürünüdür; burada kabuğu soyulmuş taneler veya irmik, kasha olarak hazırlanır, pişirilir ve pirinç gibi servis edilir.
anlık kuru maya

anlık kuru maya

Instant maya, aktif kuru mayadan daha küçük granüller halinde gelen kuru bir mayadır, sıvıyı hızla emer ve unla karıştırılmadan önce yeniden nemlendirilmesi veya aktive edilmesi gerekmez.