callebaut cocoa için ürünler (41)

Muzlu Çikolata

Muzlu Çikolata

İçindekiler: Şeker, kakao %25, doğal nişasta, dekstroz, tam yağlı süt tozu, tuz, guar sakızı [E412], ksantan sakızı [E415], muz aroması. Alerjenler: Bölgedeki varlığı nedeniyle süt, gluten, kuruyemiş ve doğal sülfür izleri içerebilir. Seçenek: Poşet - 500 gr Enerji: 406 Kcal / 1716 Kj Besin öğeleri: 100g için Yağ: 6,9g Doymuş yağ: 4,5g Karbonhidrat: 79,8g Şeker: 54,2g Protein: 6,1g Tuz: 0,41g
Taraklı midye

Taraklı midye

Genişlik 6,5 cm Yükseklik 19,5 cm 130 g 4'lü set Siyah 2504N Beyaz 2504B Süt 2504L
Bir Dolcerina

Bir Dolcerina

Tuzlu tereyağı karamel... Yaymak veya tatlıları kaplamak için, gerçekten çok lezzetli! 100 g için besin değerleri enerji(kcal)= 437 erji(Kj)=1822 yağ(g)= 30 bunlardan doymuş yağ asitleri(g)=19 karbonhidrat(g)=40 bunlardan şeker(g)=40 protein(g)=1.2 tuz(g)=0.3 Durum: Yeni İÇERİKLER: Şeker, %35 MG krema, %18 tuzlu tereyağı*, BARRY sütlü çikolata Net ağırlık: 210 g Menşei: Korsika
Fındık Püresi

Fındık Püresi

Fındık ezmesi, mutfakta son derece çok yönlü bir gıda maddesidir. Genellikle tatlı hazırlıklarda kullanılan bu ürün, dondurma ürünlerinin yapımında öne çıkmakta, ancak krema hazırlığında veya fırın ürünlerinin iç harcı olarak da iyi bir şekilde kullanılmaktadır. Tatlı hazırlıklarında yaygın olarak kullanılmasının nedeni, krema, tatlılar veya pasta ve profiterol iç harçlarının tadını daha da artırabilen karakteristik aromasıdır. Kahveye veya çikolataya özel bir dokunuş katmak için fındık ezmemizi kullanmanızı öneririz! Sağlığımızın en büyük müttefiki olan fındık, omega-6 ve omega-3 gibi "iyi yağlar" açısından zengin bir gıda maddesidir. Ayrıca, kalsiyum, bakır, manganez, demir, E vitamini ve B vitamini gibi önemli besin maddelerinin önemli bir kaynağıdır. Arada bir bu lezzetli fındık ezmesini tatlı bir hazırlıkta tüketmek, ruh halinize iyi gelecektir!
Kestane Püresi

Kestane Püresi

- Kestane püresi 850g Konserve 4/4 - Kestane püresi konserve 1/2 430g - Kestane püresi kavanoz 300g - Organik kestane püresi kavanoz 300g - Organik kestane püresi Konserve 1/2 430g
Karamel

Karamel

Karamel karışımı
Fındık

Fındık

Fındık, ağaç fındığı, fındık olarak adlandırılabilir; bazı tatlıların üretiminde kullanılır ve çeşitli çikolata türlerinin bir bileşenidir. Taze, yüksek kaliteli fındık sunuyoruz; özenle ve sağlıklı bir şekilde hazırlanmıştır. Türler - Çiğ fındık (kabuklu) - Çiğ fındık (kabuksuz) - Beyaz çiğ fındık - Kavrulmuş fındık - Kavrulmuş ve tuzlu fındık - Farklı tatlarda kavrulmuş ve tuzlu fındık (müşteriler tatları seçebilir) Paketleme: Müşteri taleplerine göre Menşei: Mısır, İran, Türkiye Referans: PDK-CGE3YN4L2XNUYB3YSCII
Çikolatalı Mousse

Çikolatalı Mousse

Ultra kremsi ve eriyen bir dokuya sahip çırpılmış tereyağı, yüz cildine uygun bir bileşime sahiptir. Çikolata köpüğü, hem dokusu hem de bileşimi, doğal kakao kokusu ve cildinizi güzelleştirecek rengi ile sizi tatmin edecektir.
Karamel İnka Tuzu

Karamel İnka Tuzu

Değerli hindistancevizi çiçeği şekeri, çıtır karamel parçaları ve Peru Andları'ndan gelen özel Inka güneş tuzu ile zenginleştirilmiş ince bir tam yağlı çikolata. İki zıt tat deneyimi olan tatlı ve tuzlu, ortak tam yağlı kıyafetlerinde tamamlayıcı bir tat şöleni oluşturuyor.
BADAM

BADAM

Çeşit: GROSSO DOLCE Olgunlaşma dönemi: Eylül sonu
Carthamus

Carthamus

Carthamus Akdeniz, Avrupa ve ABD'den doğrudan gelen bu boyar madde, safran çiçeği olarak da bilinen carthamus tinctorius'tan elde edilmiştir ve tamamen doğaldır. Bu, temiz etiket taahhüdümüzü sürdürmektedir. Carthamus Ekstresi, tek başına kullanıldığında sarıdan turuncu sarıya kadar tonlar sağlar veya Paprika veya Antosiyaninler ile karıştırıldığında çeşitli kırmızı tonları sunabilir ve Spirulina ile birleştirildiğinde yeşil tonlar elde edilebilir. Carthamus'un çok yönlülüğü işte bu şekildedir. Uygulamalar: Carthamus, şekerleme, içecek, fırıncılık, süt ürünleri veya et uygulamalarınız için mükemmel bir seçimdir.