carambelle için ürünler (13)

Cordilina

Cordilina

Cordyline bitkileri, aynı zamanda Dracaena Indivisa olarak da bilinir, Asparagaceae familyasına ait çok yıllık bitkilerden oluşan bir cinstir. Cordyline bitkilerinin yaprakları uzun, dar ve tür ile çeşide bağlı olarak renkte değişiklik gösterebilir. Yeşil, kırmızı, mor veya çok renkli olabilirler. Uygun koşullarda, Cordyline bitkileri küçük ve hoş kokulu çiçekler üretebilir. Çiçeklenmeden sonra, bazı Cordyline türleri kırmızı, siyah veya koyu mavi renkte küçük etli meyveler üretebilir. Bu bitkiler, renkli yaprakları ve egzotik görünümleri nedeniyle değerlidir ve iklim koşullarına ve belirli çeşitlere bağlı olarak hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda yetiştirilebilir.
bateri zilleri - bateri zilleri

bateri zilleri - bateri zilleri

firma geleneksel yöntemlerle,, %100 el yapımı , B20 alaşımlarında bateri zilleri üretmektedir. B20 %20 kalaylı bakır bronzdan elde edilir. bakır olarak %99.99 bakır kullanılır.Ellle dövülerek şekillendirilip tornası yapıldıktan sonra testleri yapılıp müşteriye sevki gerçekleşir.
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

18 yaş altına satış yasaktır. Tohum satın almak, hatıra, koleksiyon ve biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla izinlidir. Evde kullanım, gıda veya tarımsal amaçlar, ayrıca filizlenme ve yetiştirme yasadışıdır ve yasal takibe tabi olabilir. Bloom Farm Groupe ve satıcılar, üçüncü şahısların yürürlükteki ulusal yasaları ihlal eden kullanımlarından sorumlu tutulamaz. Ürün özellikleri: (Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
CHARLOTTE

CHARLOTTE

Her konu ve her iç mekan için mükemmel, basit ve şık ince bir çerçeve. (Profil: 15 mm görünür genişlik x 20 mm derinlik)
KOLİBRİ

KOLİBRİ

Dikkat: Ekran ve baskı çıktıları, orijinalden renk olarak farklılık gösterebilir!
KAYISI ÇEKİRDEĞİ - NATURAL APRICOT KERNELS

KAYISI ÇEKİRDEĞİ - NATURAL APRICOT KERNELS

-Kayısı çekirdeğinin içinde A, D, K ve E vitaminlerinin yanı sıra kanserle mücadele önemli bir etki sahibi olduğu söylenen B17, başka bir isimle laetril adı bir madde de yer alıyor. Bu nedenle kayısı çekirdeği birçok konuda vücudun yanında yer alabiliyor. -İçindeki B17 sayesinde kanserli hücrelerin oluşumunu, oluşmuş olanlarınsa genişlemesini engellediği söyleniyor. -Bolca vitamin barındırması sayesinde kayısı çekirdeği bağışıklık sistemini güçlendirici bir etki de yaratabiliyor. -Bu özellikleri dışında yüksek kan basıncını dengelemede yardımcı oluyor. Bu sayede yüksek tansiyonu olanlara destek oluyor. -Kayısı çekirdeği, yağ olarak kullanıldığına selülitlerin görünümünü azaltıp oluşumunu önlüyor. -Bununla da kalmayan kayısı çekirdeği yağı, cildi nemlendiriyor, kırışıklık karşıtı bir etki yaratıyor, cildin yaşlanmasını geciktiriyor. -Sivilcelerin hızla geçmesine destek oluyor. -Kayısı çekirdeği yağı, ağrıları dindirmede de önemli rol oynuyor.
Bal Tatlılığı

Bal Tatlılığı

Yumuşatıcı ve nemlendirici balm, dudaklarınızı yumuşak, pürüzsüz ve ipeksi bir hale getirir, bal tadında. İçerik: Sarı Arı Balmumu, Shea Yağı, Kakao Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Palm Yağı, Moringa Yağı, Baobab Yağı, Doğal Parfüm.
Jöle Yumuşaklığı

Jöle Yumuşaklığı

Çilek, şeftali, kiraz, kayısı aromalı 16 çeşit şekerleme Çilek, şeftali, kiraz, kayısı tadında 16 çeşit şekerleme Çilek, şeftali, kiraz ve kayısı tadında 16 çeşit şekerleme 220g'lık 12 paketlik karton 12 adet 220g'lık paket 220g'lık 12 adetlik kutu Ref:0811270 EAN:8034125101641
Anason tohumu

Anason tohumu

Anason tohumları - Orta Çağ'ın başlarında Avrupa'ya getirilen bir baharat ve hızla mutfakta popülerlik kazandı. Antik medeniyetlerin rahipleri ve şifacıları anason tohumlarını takdir ediyordu - şifalı özellikleri bazen mucizeler olarak adlandırılıyordu. Mutfakta, anasonun tüm parçaları her türlü formda kullanılır. Anason tohumları, turşulara canlı bir tat vermek için eklenir. Eğer bunları defne yaprağı ve tarçın ile karıştırırsanız, soğuk et yemekleri için mükemmel bir ev baharatı elde edersiniz. Proteinler (g / 100g): 18,0 Yağlar (g / 100g): 16,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 35,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 360,0
Sarmasak

Sarmasak

Aromalı Extra Yumuşak Sabun - Yıldız Çiçeği KULLANIM Su ile temas ettiğinde, sabun kremsi ve hafif bir köpük oluşturur, cildi esnek, yumuşak ve hafif parfümlü bırakır. NET AĞIRLIK 100 GR Tüm cilt tipleri için uygundur. Villefranche sur Mer'de el yapımı sabun. Gıda boyası. Kırmızı Çiçek özleri içerir. İÇERİK LİSTESİ sodyum palmat, sodyum palm çekirdeği, su, parfüm, calendula, palm çekirdeği asidi, gliserin, Avrupa zeytini, sodyum klorür, tetrasodyum etidronat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/çiçek özü.
KaliSel

KaliSel

KaliSel, gıdalarda tuz için bir alternatif ve daha dengeli bir beslenme için bir seçenektir. Gıda endüstrisi için potasyum klorür, uluslararası gıda yasalarına uygundur. KaliSel – Gıdalarda Tuz için Bir Alternatif ve Daha Dengeli Bir Beslenme - Gıda endüstrisi için potasyum klorür - Doğal kaynak - Özellikle düşük yan tuz içeriği - Uluslararası gıda yasalarına uygun - Gıda endüstrisinde sodyum klorüre benzer çoklu ve karmaşık işlevleri üstlenir - Sodyum klorür ile benzerliği sayesinde kısmi ikame için mükemmel - İnsan vücudunun potasyum ihtiyacını karşılamasına yardımcı olur Uygulama önerisi KaliSel, yüksek kaliteli potasyum klorür içerir ve gıda endüstrisi tarafından çok çeşitli gıdaların üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Başka bir deyişle, katkı maddesi ve işlem yardımcı maddesi olarak ve gıdaların zenginleştirilmesi için kullanılmaktadır. KaliSel, ...
Hadera

Hadera

Hedera bitkisi, yaygın olarak sarmaşık olarak bilinir, Araliaceae familyasına ait sarmaşık ve yayılıcı bitkilerden oluşan bir cinstir. Yeşil yapraklarının çekiciliği ve duvarlar, çitler ve ağaçlar gibi yüzeyleri kaplama ve tırmanma yetenekleri nedeniyle değerlidirler. Sarmaşığın yaprakları kalıcıdır ve genellikle loblu veya palmiye şeklindedir. Tür ve çeşide bağlı olarak farklı yeşil tonlarında gelirler. Ana özelliği, gövde boyunca gelişen adventif kökler aracılığıyla yüzeylere tırmanma ve yapışma yeteneğidir. Sarmaşığın çiçekleri küçüktür ve genellikle çok dikkat çekici değildir. Çiçeklenmeden sonra siyah veya koyu mor renkte toksik meyveler üretirler (tüketmeyin). Her birinin kendine özgü özellikleri olan birçok sarmaşık türü ve çeşidi vardır. Dolaylı ışığı tercih eder, ancak düşük ışık koşullarına da tolerans gösterebilir.