Karaağaç Talaşı
Erlen ağacı, uzun zamandır sporcular arasında somon, alabalık, deniz ürünleri ve aslında diğer tüm et türlerini tütsülemek için popüler olan nötr, dengeli bir duman üretir. Erlenin nötr özellikleri sayesinde, özellikle meyve ağaçlarıyla mükemmel bir şekilde birleştirilebilir. Eğer biftek, kaburga ve sığır göğsü gibi etlerle erle kullanıyorsanız, erleyi elma ve kiraz gibi meyve ağaçlarımızla karıştırarak, kesinlikle seveceğiniz lezzetli bir tat elde edersiniz. Tüm ahşap parçalarımız titizlikle kurutulmuş ve acı ağaç kabuğundan arındırılmıştır, böylece %100 doğal ahşaptan maksimum duman almanızı sağlarız. Ahşap parçaları, eşit ve düzenli bir yanma sağlamak için hassas bir şekilde öğütülmüştür. Tüm torbalar 1,75 LB (794 g), 242 cu.in. ve 3,96 l ağırlığındadır.