curry develey için ürünler (11)

FRESH CASTELNAUDARY CASSOULET DUCK CONFIT İLE - FRESH

FRESH CASTELNAUDARY CASSOULET DUCK CONFIT İLE - FRESH

Geleneksel fırın hazırlığı: Koruyucu filmi çıkarın ve fırınınızı 7. derece/240°C'ye önceden ısıtın. Ardından fırın sıcaklığını 5. derece/150°C'ye (5. derece) düşürün ve "cassole"'unuzu aşağıdaki sürelerde pişirin: 20 dakika 1 kişilik format için 45 dakika 2 kişilik format için 1 saat 15 dakika 4 kişilik format için
Mango Chutney

Mango Chutney

Yemeklerinizi zenginleştirin ve sevdiklerinizi etkilemek için Maison Nialé'nin mango chutney'sini deneyin. Chutney'miz, meyve veya sebzelerin sirke içinde konserve edilmesiyle yapılan tatlı-ekşi bir sostur. Lezzetine bağlı olarak, et yemeklerinin yanında, tatlı olarak bir tart üzerinde veya hatta bir tostun üzerine sürülerek tüketilebilir. Mali'den gelen bu mango chutney, yemeklerinizde tatlı-tuzlu dengesini ön plana çıkarmanız için mükemmel bir seçenek sunuyor; yaz aylarında başarılı bir brunch veya akşam yemeği için ideal. Cam kavanozda 190 ml. Hacim: 190 ml
Sisco Soğanı ve Timut Biberi ile Beyaz Ketçap

Sisco Soğanı ve Timut Biberi ile Beyaz Ketçap

100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 103.2 enerji (Kj) = 437.9 yağ (g) = 0.1 / doymuş yağ asitleri (g) = 0 glükoz (g) = 24.3 / şekerler (g) = 20.4 protein (g) = 0.7 / tuz (g) = 1.1 Durum: Yeni İÇERİKLER: SISCO beyaz soğan (2B) %54.5, şeker, beyaz sirke, su, tuz, sarımsak kıvam artırıcı: xanthan sakızı, Timut biberi %0.005 Net ağırlık: 30 cl Menşei: Korsika
Organik Dijon Hardalı La Cigale Provençale

Organik Dijon Hardalı La Cigale Provençale

Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - Su Kullanım önerileri: Keskin tadı baharatlı yemek sevenleri mutlu edecektir. Etlerinizi, ızgaralarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve salata sosu veya mayonez yapmak için ideal olacaktır. Bu ürün ayrıca 100 g, 370 g, 750 g'lık kavanozlarda ve 800 g ile 4 kg'lık kovalar halinde de mevcuttur.
Karnabahar Köri & Cantal Kreması - SPREADABLE PEYNİR APERATİFLERİ

Karnabahar Köri & Cantal Kreması - SPREADABLE PEYNİR APERATİFLERİ

karnabahar*(55%), patates*, cantal* AOP (ham sütü inek sütü)(%15), tuz, laktik fermente ve olgunlaştırıcılar), su, ayçiçek yağı*, soğan*, tuz, pirinç unu*, köri* (%0,2), zerdeçal*, zencefil*, kişniş*. *Organik Tarım ürünleri - Alerjen Kullanım önerileri Taze ekmek dilimlerinin üzerine sürmek, sebze çubukları veya grissini ile birlikte servis etmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya baharatlar gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Tüketimden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin. Açıldıktan sonra serin bir yerde saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 554 kJ (134 kcal) Yağlar: 10,1g Bunların içinden doymuş yağ asitleri: 3,7g Karbonhidratlar: 4,3g Bunların içinden şekerler: 1,1g Proteinler: 5,4g Tuz: 0,9g
Tayland Usulü Sebze Köri - Organik ve Dondurulmuş Hazır Yemekler

Tayland Usulü Sebze Köri - Organik ve Dondurulmuş Hazır Yemekler

İnce doğranmış sebzeler, sotelenmiş soğanlar, brokoli, havuç, tofu ve hafifçe aromalandırılmış balkabağı ile hazırlanan Thai köri, otantik bir köri sosu içinde, hindistancevizi sütü ile yapılmıştır. Parfümlü yasemin pirinci, süt ürünü veya buğday unu içermeyen bu yemeği tamamlar. Ağırlık: 285gr
Orta Doğu Omleti

Orta Doğu Omleti

Orta Doğu omletimiz Cocotine hakkında bilgi edinin! Menülerinizde çeşitlilik sağlamak için baharatlarla dondurulmuş lezzetli omlet parçaları. Cocotine Orta Doğu Omletleri, misafirlerinize gurme dünya mutfağı yemekleri sunmak için lezzetli baharatlarla zenginleştirilmiştir! 2,5kg veya 10kg
SIRKE BOURGUIGNON VE PATATES - BISTRONOMİK

SIRKE BOURGUIGNON VE PATATES - BISTRONOMİK

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 1,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,3 g Karbonhidratlar: 8,4 g Şekerler: 2,4 g Lif: 0,7 g Protein: 7,7 g Tuz: 0,70 g
Lahana Güveç - Bistronomik

Lahana Güveç - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 6,2 g Bunların doymuş yağ asitleri: 2,5 g Karbonhidratlar: 3,6 g Bunların şekerler: 1,9 g Lifler: 1,1 g Proteinler: 6,9 g Tuz: 1,1 g
Baharatlı Sosis Rougail - Bira Fabrikası

Baharatlı Sosis Rougail - Bira Fabrikası

Bu lezzetli Rougail'i Montbéliard sosisleri ve Réunion'un L’Oiseau biberi ile birlikte tadın. En iyi bira fabrikalarından ilham alan bu tarif, renklendirici, yapay aromalar ve koruyucu maddeler içermez.
Siyah Zeytinli Dijon Hardalı - LEONY

Siyah Zeytinli Dijon Hardalı - LEONY

Malzemeler: - Hardal Tohumları* - Alkol Sirkesi* - Tuz - %4 Siyah Zeytin* - Su * organik tarım ürünleri Kullanım Tavsiyeleri: Bu hardal, domates salatası için bir sos olarak veya mangalda etler ve beyaz etler için kullanılır. Aperatif olarak bir dilim ekmek üzerine sürün... Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.