dördüncü endüstri devrimi için ürünler (5)

Isı Transferi - Doğrudan ve Dolaylı

Isı Transferi - Doğrudan ve Dolaylı

Sıcak transfer, doğrudan ve dolaylı Doğrudan sıcak transferde, görüntü ters olarak taşıyıcı malzemeye basılır ve ardından bir yapıştırıcı ile kaplanır. Transferden önce yapıştırıcı ısı ile aktive edilir ve ürün doğrudan görüntü ile temas ettirilir. Artık görüntü ürüne yapışmıştır ve yakılabilir. Bu yöntem avantajlıdır çünkü aşınan bileşenler yoktur. Makine tipine bağlı olarak konik, silindirik, oval ve dikdörtgen ürünler dekore edilebilir. Dekore edilecek yüzeyin düz olması, yani ne içe ne de dışa doğru bombeli olmaması gerekir. Konkav veya konveks yüzeyler veya kabartmalar için dolaylı sıcak transferi tercih etmenizi öneririz. Burada "yapıştırıcı" kağıdın üzerindedir ve üzerine doğru bir görüntü basılır. Isıtma ile bu yapıştırıcı, kağıttan çıkarılan ısıtılmış bir silikon tampon ile görüntünün altında erir.
Komor Vanilyası Kökeni

Komor Vanilyası Kökeni

Komorlar, Mayotte ve Fransa'nın bağımsız üç adasından oluşan dört adadan oluşmaktadır ve Komorlar Birliği'ni (Büyük Komor, Anjouan ve Moheli) oluşturur. Büyük Komor, volkanik bir adadır. Adada ciddi bir su sıkıntısı yaşanmaktadır; volkanik kayalar suyu tutmaz ve çok az su kaynağı vardır. Ana ekonomik kaynak, vanilya yetiştiriciliğidir. 1930'ların öncesinde Komorlar'a tanıtılan vanilya, dört adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunlaşma" öncesinde tam olarak toplanır. Köken: Komorlar Bölge: Büyük Komor Çeşit: Planifolia İpuçları: Bitkisel, çiçeksi, tarhun SKU: 5430002193137 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g
Volanlı Bluz Kadınlar için

Volanlı Bluz Kadınlar için

Volanlı bluz kadınlar için
Proje - Abalıoğlu Burdur

Proje - Abalıoğlu Burdur

Burdur'da bulunan Abalioglu Yem Fabrikası projesinde depo stali işleme gerçekleştirdik. 2000 m2 alanda 78 ton çelik kullandık.
El yapımı konya üretimi - XO konyağı - Rezerv 2012 - 20 cl şişe

El yapımı konya üretimi - XO konyağı - Rezerv 2012 - 20 cl şişe

İstisnai bir ürün, istisnai bir ambalaj gerektirir FRANSIZCA BİR USTALIK Bu konyağı, Fransızca bir ustalığı vurgulamak amacıyla şık bir ambalajla öne çıkarmayı tercih ettik. TÜKETİM TAVSİYESİ: Bu konyağı, bir aperatif olarak veya buzla birlikte tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda aile etkinliklerinizi, yemeklerinizi ve akşamlarınızı da eşlik edebilir.