dükkan basını için ürünler (3)

Psyllium Büyükanne 1000g

Psyllium Büyükanne 1000g

Psyllium'un büyükannesi, ayrıca Akdeniz büyükannesi olarak da bilinir, mükemmel bir lif kaynağıdır ve yüksek protein içeriğine sahiptir. Sindirim sisteminin işleyişini iyileştirmek için kullanılır. Ayrıca lif, tokluk hissini artırır. Su ile temas ettikten sonra, tohumlar mukus ile kaplanır ve bir jel oluşturur, bu da bağırsak rahatsızlıklarına yardımcı olur. Bağırsak bakterileri florasını iyileştirir, koruyucu ve iltihap önleyici özelliklere sahiptir. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Referans gıda & nbsp; <strong> Kullanım </strong> Ürün hazırladıktan sonra tüketmeye hazırdır: 2-3 tatlı kaşığı psyllium keki bir bardak meyve suyu veya su ile karıştırılmalı, yaklaşık 20 dakika bekletilmeli ve ardından içilmelidir. Ürünü tüketirken, ürünle birlikte bol su içilmelidir. Günde en az 1,5 litre su içilmelidir. Günde iki kez, tercihen sabah ve öğleden sonra alınabilir.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.