değirmen oto quip için ürünler (4)

ÖRDEK KIZARTMASI - PÂTÉS

ÖRDEK KIZARTMASI - PÂTÉS

Périgord tarifine göre hazırlanan ördek yağları, ördek eti, ördek yağı ve sarımsak püresi ile klasik ve belirgin bir tat için yapılır. Daha fazla lezzet için soğuk servis edilmesi önerilir, ideal olarak aperatif olarak tostlar üzerinde veya yemek sırasında salata olarak.
Sisco Soğanı ve Timut Biberi ile Beyaz Ketçap

Sisco Soğanı ve Timut Biberi ile Beyaz Ketçap

100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 103.2 enerji (Kj) = 437.9 yağ (g) = 0.1 / doymuş yağ asitleri (g) = 0 glükoz (g) = 24.3 / şekerler (g) = 20.4 protein (g) = 0.7 / tuz (g) = 1.1 Durum: Yeni İÇERİKLER: SISCO beyaz soğan (2B) %54.5, şeker, beyaz sirke, su, tuz, sarımsak kıvam artırıcı: xanthan sakızı, Timut biberi %0.005 Net ağırlık: 30 cl Menşei: Korsika
Organik Dijon Hardalı La Cigale Provençale

Organik Dijon Hardalı La Cigale Provençale

Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - Su Kullanım önerileri: Keskin tadı baharatlı yemek sevenleri mutlu edecektir. Etlerinizi, ızgaralarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve salata sosu veya mayonez yapmak için ideal olacaktır. Bu ürün ayrıca 100 g, 370 g, 750 g'lık kavanozlarda ve 800 g ile 4 kg'lık kovalar halinde de mevcuttur.
Ördek Konfiti 2 But 400g - Bizim Konfitler

Ördek Konfiti 2 But 400g - Bizim Konfitler

Özlü yağında konserve edilmiş ördek butları, tuz. Etler Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Kutuyu açın ve yağı eritmek için su banyosuna koyun. Butları fırında veya tavada ızgara yapın ve yağda sotelenmiş kış mantarları veya patateslerle birlikte tadını çıkarın. Konfit, Güneybatı'nın yemeğidir! İyi ızgara yapılmış bir konfit ördek butu, fırında güzelce çıtır olur. Bu, hepimizin ulaşabileceği yüksek gastronomidir. Bu konfit için ördekleri, Castelnaudary çevresindeki tepelerde kaybolmuş küçük bir köy olan Plaigne'de M. Marty tarafından özel olarak yetiştiriyorum.