diyet dağ deww için ürünler (5)

Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Goji -meyveleri bazen "kırmızı elmaslar" olarak adlandırılır ve " süper gıdalar" kategorisinde yer alır. Goji meyveleri, Çin'de 2.000 yıldan fazla bir süredir yetiştirilmekte ve tüketilmektedir. Onurlarına bir festival de düzenlenmektedir. Goji, bağışıklık sisteminin düzgün çalışmasını destekleyen en büyük C vitamini kaynaklarından biridir. C vitamini ayrıca demir alımında da rol oynar. Meyveler, sinir sistemi de dahil olmak üzere düzgün işleyişten sorumlu B vitaminleri de içerir. Vitaminlerin yanı sıra, meyveler potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve selenyum gibi minerallerin de kaynağıdır. Meyveler ayrıca, Goji sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan lifler sağlar. Güçlü antioksidan özelliklere sahip bir polisakarit kompleksi ve doğru bağırsak bakterileri florasından sorumludur. Değer 1386KJ/327 kcal - %16 RWS* Yağ 1,2 g - %2 doymuş yağ asitleri 0 g - %0 Karbonhidrat 64,1 g - %25 dahil.
Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Tip 750 buğday unu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady çiftliklerinden elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popüler un türlerinden biridir. Buğday, protein (gluten) içeriği sayesinde hamura elastikiyet kazandırır ve daha az kırılmasını sağlar. <strong> İçerik: </strong> buğday <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 1450KJ/342kcal - %17 RWS*yağ 1.8g - %2.6doymuş yağ asitleri 0.7g - %3.5karbonhidrat 68g - %26şekerler 0.5g - %0.6lif 2.9g - %12protein 12g - %24tuz 0.01g - %0.2*referans gıda değeri <strong> Kullanım </strong> Tip 750 buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krepler, waffle'lar veya çorbaların ve sosların koyulaştırıcısı olarak idealdir. <strong> Notlar </strong> Kuru ve serin bir yerde, sıkıca kapatılmış ambalajda saklayın.
Yeşil Mercimek 1000g

Yeşil Mercimek 1000g

Mercimekler, tüm baklagiller gibi benzersiz sağlık özelliklerine sahiptir. İyi emilen bir protein kaynağıdır. Mercimek proteini, soya proteininden sonra bitkisel kökenli en çok emilen proteindir (yüzde 85). Yeşil mercimekler, bol miktarda lif içerir. Lif, sadece kan şekerini düzenlemeye yardımcı olmakla kalmaz, kalp ve sindirim sistemini iyileştirir, aynı zamanda kolesterol seviyesinin düşmesine katkıda bulunur, vücuttan toksinleri atar, bağırsak kanserine karşı korur ve ayrıca tip 2 diyabete karşı da etkilidir. Yüksek demir içeriği, et yemeyenler için faydalıdır. Bir fincan yeşil mercimek, önerilen günlük demir alımının yüzde 100'ünü içerir. Bu mineral, kanda hemoglobin ve kaslarda miyoglobin oluşumunda önemli bir rol oynar ve hücrelerde oksijen taşımaktan sorumludur. Ayrıca değerli manganez ve folik asit içerir.
Kahverengi Pirinç 1000g vivio

Kahverengi Pirinç 1000g vivio

Kahverengi pirinç, Oiza Sativa bitkisinin tam tahılından elde edilen, popüler beyaz pirincin kaynağıdır. Kahverengi pirinç, dışındaki yenmeyen kabukları temizlenerek, kepek ve embriyo zarar görmeden bırakılır. Kahverengi pirincin tadı hafif fındıksı bir notaya sahiptir, beyaz pirinçten biraz daha serttir, daha uzun süre pişirilir, ancak işlenmiş beyaz pirinçten çok daha fazla sağlıklı özelliğe sahiptir. Kahverengi pirinç, daha fazla vitamin ve mineral içerir, lif açısından zengin kepek barındırır, daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve donma süresi daha uzundur. Bu nedenle, formuna dikkat eden insanlar için idealdir. Başlıca içerikleri: Kemik ve dişlerin oluşumu için gerekli olan fosfor, kalbin düzgün çalışmasından sorumlu potasyum, stresi azaltan magnezyum, hücresel solunum için gerekli olan demir ve cildimizin ve saçlarımızın durumu için önemli olan bakırdır.
Nohut Unu 1000g

Nohut Unu 1000g

Nohut, nohut veya saç nohut olarak bilinir ve baklagiller grubuna aittir. Nohut, mükemmel bir protein kaynağı ve gerekli amino asitler içerdiği için etin yerini alabilir. Aynı zamanda karmaşık karbonhidratlar ve lif kaynağıdır. Nohut, vücuda önemli miktarda fosfor, B9 vitamini, demir, çinko, magnezyum ve potasyum dahil olmak üzere çeşitli vitaminler ve mineraller sağlar. Ayrıca doymamış yağ asitleri de içerir. Nohut, düşük kalorili ve düşük glisemik indekse sahiptir; içerdiği lif, trigliserit seviyesini ve "kötü" kolesterol seviyesini azaltmaya yardımcı olur. Nohut, veganlar ve alerji hastaları tarafından özellikle takdir edilmektedir. Nohut unu, baklagillerden elde edilir ve bu un, benzersiz bir protein içeriği ile karakterizedir; tadı ise umami tadına benzer. Bu unun glisemik indeksi, buğday ununun neredeyse yarısı kadar ve sadece 35'tir.