doğupak malta için ürünler (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
100% meşe palamudu ile beslenen İber jambonu - Saf meşe palamudu ile beslenen İber domuz jambonu

100% meşe palamudu ile beslenen İber jambonu - Saf meşe palamudu ile beslenen İber domuz jambonu

Dehesa'da geniş alanlarda yetiştirilen saf İberik domuzlarından yapılan jambon. İberik standardına göre üretilmiş sertifikalı kaliteli parçalar.
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba