dondurulmuş crepes için ürünler (1)

Profesyonel Krema Yapımı

Profesyonel Krema Yapımı

Ziyaretçilerinizi en lezzetli tatlılarla şaşırtın! Bu blogda profesyonellerin mutfaktaki sırlarını keşfedin. O yumuşak, krema ve beze nasıl yapılır? Sır, nitrojen oksitte. Nitrojen oksit, krema için lezzet, doku ve dayanıklılık açısından birçok şeyi belirler. Nitrojen oksidi bir krema siphonu ile birleştirerek, sadece birkaç dakikada lezzetli, kremalı krema elde edebilirsiniz. AŞAĞIDA ADIMLARI SİZİN İÇİN SIRALADIK: Krema siphonunuzun başlığını çıkarın, boyutuna uygun miktarda kremayı, damak tadınıza göre tatlandırıcı veya pudra şekeri ile birlikte dökün ve başlığı tekrar takın. N2O kartuş tutucusunu bulun ve vidalarını sökün. Nitrojen oksit kreması şarj cihazının hortumunu kartuş tutucusuna yerleştirin ve nitrojen oksit gazını serbest bırakmak için basınç regülatörünü sökün. Krema siphonunu doldurun. Ve kartuş tutucusunu tekrar sıkın.