dual yakıt bbq için ürünler (5)

Ayakta Kömür Izgarası - Ayakta Kömür Dış Mekan Izgarası

Ayakta Kömür Izgarası - Ayakta Kömür Dış Mekan Izgarası

Güvenilir ayakta durabilen kömür ızgarası, açık havada et, kümes hayvanları, balık veya sebzeleri kömür üzerinde pişirmek için tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli çelikten üretilen ızgara, maksimum sağlam yapısı ve uzun ömürlü olmasıyla öne çıkmaktadır. Basit tasarımı, hızlı montaj ve kullanım kolaylığı sağlar. Brazier, aynı anda iki ızgara ızgarası veya on iki şiş takımı alacak şekilde tasarlanmıştır. Duvarlardaki yan delikler, kömürlerin sıcak kalmasını sağlamak için iyi bir hava akışı sağlar. Alt tepsi, gerekli tüm malzemelerin ve aletlerin el altında düzenli ve kompakt bir şekilde saklanması için mükemmeldir ve yapının genel stabilitesini sağlar. Sağlam, uzun bacaklar, ızgara pişirme sürecini daha konforlu hale getirir. Izgara Duvar Kalınlığı 13 mm. Bazı modeller masa ve tencere tepsisi ile donatılmıştır. Malzeme: Çelik Kullanım: Dış Mekan
Dış ocaklı Furaco - Dış ocaklı Furako jakuzisi

Dış ocaklı Furaco - Dış ocaklı Furako jakuzisi

Yuvarlak sıcak küvet "Furako" 180 * 120cm, vernikli çamdan yapılmış, polipropilen iç kısım ve 25 kW dış ocak Sıcak küvet malzemesi: Çam, paslanmaz çelik halkalar Dış ocak 25kW: Paslanmaz çelik AISI 304 2mm. MATEA üretimi. Rivet kalınlığı: 45 ± 2mm Polipropilen iç kısım + vernik kaplama + Dış odunla çalışan ocak bağlantı kiti ile + İki dirsekli 1m'lik baca (dış ocak için) + Dış merdiven + Dairesel ocak + Masif ahşap kürek + Sıhhi drenaj + Vernikli çamdan yapılmış 2 yarım parçalı ahşap kapak
Baharat 'BBQ Balık' - HoReCa

Baharat 'BBQ Balık' - HoReCa

Izgara balık yemekleri - her zaman lezzetli ve özgün. Baharatımızla, balık gerçekten şenlikli, aromatik, yumuşak ve çıtır çıtır olacak. Izgara için, yoğun etli, çok kemikli ve yağlı olmayan her türlü balık uygundur. Nehir balığı söz konusu olduğunda, bütün olarak veya parçalar halinde pişirilebilir. Baharatı zeytinyağı ile birleştirin ve sosun demlenmesine izin verin, ardından balığı elde edilen sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, hafif acı İçindekiler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu. Besin Değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 7,5 Yağ (g / 100g)… 2,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 160
Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Barbekü tavuğu, doğada hafif bir piknik için iyi bir seçenektir, ancak evde fırında da pişirebilirsiniz. Zengin baharatlı ve acı bir tat ile, mükemmel seçilmiş malzemelerle hazırlanan BBQ Tavuk baharatı ile iştah açıcı, çıtır bir kabuk kazanacaktır. Baharatı zeytinyağı ile karıştırın, sosun demlenmesine izin verin, ardından tavukları elde edilen sosla bulayın. Marine olmasına izin verin ve tel ızgarada pişirin. Kullanım Alanı Marine yapmak için baharatı kullanın ve barbekü, ızgara tavuk veya diğer kümes hayvanları için bir sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, acı Malzemeler İyotlu tuz, kuru soğan, kuru sarımsak, ezilmiş beyaz biber, toz kırmızı biber, kekik, tarhun, keklik otu, fesleğen, kırmızı pul biber, kekik, biberiye. Besin Değeri 100 gr. Başına Protein (g / 100g)… 6,0 Yağ (g / 100g)… 2,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 28,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 150
Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Şiş kebap, Kafkas mutfağının bir yemeği olarak kabul edilir ve ismi Türkçe "şiş" kelimesinden gelmektedir - şiş. Böylece, "kebap" kelimesi kelime anlamıyla şişte kızartılan bir yemeği ifade eder. Barbekü için baharat karışımının içeriği yalnızca doğal bileşenlerden oluşur; bu bileşenler barbeküye eşsiz bir baharatlı tat ve aroma katacaktır. Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Malzemeler Deniz tuzu, kişniş, kimyon, toz kırmızı biber, hardal (tohum), karabiber, kuru sarımsak, kuru domates, kırmızı acı biber. Kullanım için Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 34,0 Yağ (g / 100g)… 5,9 Karbonhidrat (g / 100g)… 10,6 Enerji değeri (kcal / 100g)… 232