e122 azorubine için ürünler (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Z102

Z102

Düz saplı kesme bıçağı. Hafif, yumuşak malzemeler için bıçak. Küçük kaydırma kuvvetleri, ancak büyük kesim derinliği. Kullanım: UCT kullanım tüpü 40, SCT Tavsiye edilen malzemeler: Branda malzemesi Polyester kumaş Havalı levha PP Kağıt Hafif köpük levha Maks. kesim derinliği: 7.8mm Bıçak malzemesi: HM Bıçak kalınlığı: 1.5 mm Ön kesim: 1.0 x Tm Son kesim: - Üretici parça numarası: 5219049 Parça numarası: 20310656 Üretici: Zünd Üretici numarası: 3910309
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba