ekran ekrandaydı için ürünler (8)

Dokunmatik Paneller

Dokunmatik Paneller

Dokunmatik paneller, her uygulamanın değerini ve kullanılabilirliğini artırır. Akıllı telefonların günlük kullanımı sayesinde kullanıcılar, parmaklarıyla ekranları kontrol etmeye alışkındır. Bir dokunmatik panel, değişken buton yerleşimi ile sezgisel bir kullanım sunar. Dokunmatik panel teknolojilerinin tüm yelpazesi Hangi dokunmatik teknolojinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu henüz bilmiyorsanız, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Şimdi bizimle ücretsiz olarak iletişime geçin veya konfigüratörümüzü kullanın. Aşağıdaki avantajlar gerçekleştirilebilir: Yüksek değer Kolay sezgisel kullanım Yer tasarrufu Çoklu dokunma Kolay temizlik Uzun süreli kullanılabilirlik
DOKUNMATIK PANEL

DOKUNMATIK PANEL

Modern kontrol sistemlerinde insanla olan arayüz giderek daha önemli hale geliyor. Görsel mesajlar, yüksek çözünürlüklü, kontrastlı ve parlak ekranlarla sunuluyor. Dokunmatik sistemler, işletim için sağlam bir şekilde yerleşti. Yıllar önce dirençli veya ışık bariyerine dayalı sistemler söz konusuyken, bugün kapasitif dokunma sensörü her şeyin ölçüsü haline geldi. İki temel teknoloji, kendi kapasitif ve karşılıklı kapasitif teknolojidir. Bu teknolojiler birbirini tamamlar ve bu sayede çoğu ortamda mükemmel sonuçlar veren dokunmatik sistemler mevcuttur. Dokunmatik paneller genellikle özelleştirilir. Bunun nedeni, dokunmatik panelin koruma camı ile bir bütün oluşturmasıdır.
Monitör

Monitör

İlk bakışta, bir LCD (sıvı kristal ekran) ile eski bir tüplü monitör arasındaki belirgin avantajlar hemen göze çarpmaktadır. LCD monitörler düz ve hafiftir. Ayrıca, çok daha düşük enerji tüketimine sahip olmalarının yanı sıra, titreme yapmadan çalışırlar. Eğer böyle bir monitör titriyorsa, genellikle yanlış bir şekilde kontrol edildiğindendir. Düz ekranlar, 15 inçten 60 inçten daha büyük boyutlara kadar mevcuttur. Uygun bir montaj aparatı ile duvara kolayca monte edilebilirler. Online mağazamızda duvar montaj aparatlarının yanı sıra başka aksesuarlar da bulabilirsiniz.
Projektör ve Ekran

Projektör ve Ekran

Etkinliğinizi görsel ve akustik bir canlı deneyime dönüştürüyoruz. Projektörler ve ekranlar konusundaki repertuarımız, en arka sıraya kadar iletim için en iyi kompozisyonu sunar.
Cihaz Teknolojisi

Cihaz Teknolojisi

Kaplamalar, koruyucu kapaklar, kapak sistemleri,
GÖRÜNTÜ SİSTEMİ

GÖRÜNTÜ SİSTEMİ

Uygulamanız için Akıllı Ekranlar Bu sayede birçok uygulama basit işlemcilerle kontrol edilebilir. Ancak LCD ekranlar, özellikle TFT ve AMOLED, görüntü ve videoları oynatmak için yüksek hesaplama gücü gerektirir. Çözüm, gerekli hesaplama gücünün ekranda yer aldığı ekran sistemleridir. Çoğu Akıllı Gömülü Ekranlar olarak adlandırılan çeşitli modeller kullanılmaktadır.
OLED Ekranlar

OLED Ekranlar

1,27 cm'den 8,89 cm'ye kadar olan düz OLED ekranlarımız, alan sıkıntısının olduğu her yerde kullanılmaktadır. Avantajları arasında iyi bir görüş açısı ve zengin siyah tonlarıyla yüksek kontrast bulunmaktadır. OLED ekranlarımız için bireysel özelleştirmeler sağlıyoruz. Satış ekibimiz, OLED ekranlarımızın avantajlarını yerinde gösterim materyalleri ile tanıtmakta ve özel taleplerin uygulanmasını, örneğin özel bir kapak lensi, özel bağlantılar veya tamamen ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış bir OLED ekran gibi konuları görüşmektedir. Aşağıdaki avantajlar gerçekleştirilebilir: - Aşırı ince - Karanlık ortamlarda okunabilir - Tam görüş açısı - Yüksek kontrast / zengin siyah tonları - Parlak renkler - Bir OLED, düşük sıcaklıklarda bile hızlı ve güvenilir bir şekilde çalışır - Sıcaklık aralığı: -40 C ile +70 C - Düşük enerji tüketimi - Uzun süreli temin edilebilirlik - 70.000 saat ömür
OLED EKRAN

OLED EKRAN

OLED'ler şu anda iki versiyon halinde üretilmektedir. Bu versiyonlar, kontrolün pasif mi yoksa aktif mi olduğuna göre farklılık gösterir. Pasif OLED, PMOLED olarak adlandırılır ve genellikle monokrom (monokrom) olduğu için daha basit bir versiyondur. Aktif versiyon ise AMOLED'dir. Burada bir TFT arka plaka (TFT arka elektrot) kullanılır. OLED ekranlar, organik yarı iletken malzemelere dayanır. Bu malzemeler, gerilim altında ışık yayar. LCD'ler ve TFT ekranların aksine, OLED ekranlar kendi kendine ışık yayan sistemlerdir. Genellikle akıllı telefonlar ve tabletler için kullanılırlar. Tüm bu uygulamalar AMOLED ile gerçekleştirilir ve özellikle hızlı ve dinamik görüntü gösterimi ile dikkat çeker.