elmasta elmas için ürünler (1)

Şurup

Şurup

Invertşeker şurubu İstenilen her konsantrasyonda ve invertasyonda Glukoz şurubu Farklı viskoziteler, karbonhidrat bileşimleri ve tatlılık gücü Karışımlar Miktozlar (şeker ve diğer şeker türleri), çiçek balı, aromalar Açık & Koyu Şurup Mutfak şurubu, fruktoz şurubu, ekmek pumpernickel şurubu, şeker pancarı şurubu, koyu kek şurubu, malt şurubu, kamış şekeri melası Invertşeker kreması Açık, kremaya kristalleşmiş şurup, daha önce yapay bal olarak da adlandırılmıştır. Farklı oranlarda çiçek balları ile şeker ve şeker türlerinden üretilmiştir. Karamel ve Renk 7.500 ile 40.000 EBC arasında çeşitli karamel şurupları ve renkler ile özel karışımlar Özel Şurup Müşteri isteğine göre üretilen şurup, sorbit şurubu, şeker akış şurubu