en iyi cümle eki için ürünler (5)

Anason tohumu

Anason tohumu

Anason tohumları - Orta Çağ'ın başlarında Avrupa'ya getirilen bir baharat ve hızla mutfakta popülerlik kazandı. Antik medeniyetlerin rahipleri ve şifacıları anason tohumlarını takdir ediyordu - şifalı özellikleri bazen mucizeler olarak adlandırılıyordu. Mutfakta, anasonun tüm parçaları her türlü formda kullanılır. Anason tohumları, turşulara canlı bir tat vermek için eklenir. Eğer bunları defne yaprağı ve tarçın ile karıştırırsanız, soğuk et yemekleri için mükemmel bir ev baharatı elde edersiniz. Proteinler (g / 100g): 18,0 Yağlar (g / 100g): 16,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 35,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 360,0
Granüle Ayçiçeği Orujo

Granüle Ayçiçeği Orujo

Yüksek protein içeriğine sahip konsantre gübreyi temsil eder. Posa, ayçiçeği yağının türev ürünüdür. Ayçiçeği tohumlarının preslenmesi sonucu elde edilir. Özellikle değerli bir protein kaynağı olarak kabul edilir. Bu ayçiçeği posasının protein içeriği %38'dir. Ayçiçeği posası, gıda sindirilebilirliğini artıran ve tüm hayvanların rasyonlarında gerekli olan lif açısından zengindir (tam kuru madde olarak kütlenin %20'sine kadar). Minimum teslimat hacmi: 20 ton Ödeme koşulları: %100 peşin Yükleme: Demiryolu vagonu, deniz konteyneri, kamyon
Kişniş Tohumları - Bölünmüş Kişniş Tohumları

Kişniş Tohumları - Bölünmüş Kişniş Tohumları

Kalite göstergeleri: Menşei Rusya •Temizlik: en az %96 •Nem: %10'dan az •Renk: Altın-Kahverengi •Her zaman taze kişniş, mevcut yıl hasadı Ambalaj: 25 kg torbalar Gönderim şartları: CIF, CFR, FOB, FCA Gönderim limanı: Novorossiysk limanı Ödeme şartı: TT, %20 peşinat ve %80 denizcilik belgelerinin taramalarından sonra MOQ (minimum sipariş miktarı): 1x40ft = 22 metrik ton
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570