en iyi turmeric için ürünler (4)

Organik Düşük Akrilamid Zerdeçal Tozu - Organik Zerdeçal Tozu Mu Almak İstiyor Musunuz? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Organik Düşük Akrilamid Zerdeçal Tozu - Organik Zerdeçal Tozu Mu Almak İstiyor Musunuz? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Kurkuma tam olarak nedir? Kurkuma, güney ve güneydoğu Asya'ya özgü zencefil ailesine ait bir bitkidir. Kurkuma (Curcuma longa), bitkinin kökünden elde edilir. Kurkuma, baharat olarak hafif acı bir tada sahiptir ve süper gıdalar listesinde en üst sıradadır. Bunun bir kısmı, kurkumanın esas olarak 'sesquiterpen' adı verilen bileşenlerden oluşan bir uçucu yağ içermesinden kaynaklanmaktadır. Farklı türdeki sesquiterpenlerin vücudumuz üzerinde birçok olumlu etkisi vardır.
Organik Greyfurt Suyu Tozu

Organik Greyfurt Suyu Tozu

Unsere Saftpulver werden mit Hilfe eines innovativen Verfahrens unter Rohkostbedingungen hergestellt. Dies bedeutet, dass das Produkt zu keiner Zeit höheren Temperaturen als 41°C und niedrigeren Temperaturen als 1°C ausgesetzt wird. So können wir gewährleisten, dass nahezu alle Vitamine, Mineralien, sowie Farbe und Geschmack im Pulver erhalten bleiben.
Organik Zerdeçal Tozu - Organik Zerdeçal Tozu

Organik Zerdeçal Tozu - Organik Zerdeçal Tozu

Kurkuma Tozu Organik Organik kurkuma tozu, birçok farklı isimle bilinen bir tozdur (aralarında zerdeçal, koenjit ve curcuma da bulunmaktadır). Bu toz, kökeni Hindistan'a dayanan Curcuma Longa bitkisinin kökünden elde edilir. Kurkuma, zencefil ailesindendir. Curcuma tozu veya kurkuma longa tozu özellikle Hint yemeklerinde kullanılmakta, ancak artık bir takviye ve süper gıda olarak da satılmaktadır. Boşuna değil: toz, potasyum, sodyum ve kurkumin gibi zengin besin maddeleri içermektedir. In…
Organik Limon Suyu Tozu

Organik Limon Suyu Tozu

Meyve tozlarımız, yenilikçi bir yöntemle çiğ gıda koşullarında üretilmektedir. Bu, ürünün hiçbir zaman 41°C'den daha yüksek ve 1°C'den daha düşük sıcaklıklara maruz kalmadığı anlamına gelir. Böylece, tozun içindeki neredeyse tüm vitaminlerin, minerallerin, renk ve lezzetin korunmasını sağlayabiliyoruz.