ev france'ye gider için ürünler (18)

Şarap Kulübü

Şarap Kulübü

Üyelere özel avantajlar ve sınırlı sayıda şaraplara erişim sunan bir özel şarap kulübü.
CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard Ailesi

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard Ailesi

Bağ: 30 hektar (üretimde). Appellation: Montagne Saint-Emilion Toprak: Kil – kireçtaşı Bağların ortalama yaşı: 40 yıl Üzüm çeşitleri: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Üretim: 35 hektolitre / ha Seçim: manuel ve Mistral ayıklama masası ile optik göz makinesi Danışman şarapçı: Hubert de Boüard de Laforest Şarap üreticisi: Coralie de Boüard de Laforest Şarap yapımı: 8 - 10 °C ön fermantasyon macerasyonu Alkol fermantasyonu 3 ila 5 hafta macerasyon Fıçıda malolaktik fermantasyon Seçim parseline dayalı bütünsel şarap yapımı, manuel ayıklama Olgunlaştırma: 10 ila 14 ay, %30 yeni fıçı Karışım: %60 Merlot, %30 Cabernet Franc, %10 Cabernet Sauvignon
Giscours'un Haut-Médoc'u

Giscours'un Haut-Médoc'u

Yorum Château Giscours, şarap tutkunlarının kalbinde nasıl özel bir yer edineceğini biliyor: elbette büyük şarabıyla, Margaux'nun Cru Classé'si ile, ama aynı zamanda son derece kaliteli varyasyonlarıyla, özellikle de Giscours'un Haut-Médoc'u ile. Bu, tutkunun, Cru Classé'nin ustalığını çok uygun bir bütçeyle deneyimleme fırsatını sunuyor. Güzel Garonne çakıllarında ideal bir konumda bulunan Margaux'nun Cru Classé'si, 100 hektarlık bir bağa sahiptir: %60 cabernet-sauvignon, %32 merlot, ek olarak cabernet franc ve petit verdot. 1995'ten beri Albada Jelgersma ailesi tarafından yönetilen mülk, Alexander van Beek'in dinamizmi sayesinde mükemmellik arayışını sürdürüyor. Tadım Zengin, etli, Château Giscours'un Haut-Médoc'u her zaman büyük bir tanen inceliğine ve ince baharatlarla vurgulanan dikkate değer bir aromatik saflığa sahiptir; uzun yıllar saklanmak için tasarlanmıştır. Üzümler:Cabernet Sauvignon (%55), Merlot (%45) Üretici:Albada Jelgeresma Ailesi (Château Giscours) Labarde (33460) Formatlar ve ambalajlar:Şişe (75cl) - 6'lı Karton
Château Picon La Réserve Kırmızı 2017 Bordeaux Supérieur - Kırmızı şarap AOP Bordeaux Supérieur

Château Picon La Réserve Kırmızı 2017 Bordeaux Supérieur - Kırmızı şarap AOP Bordeaux Supérieur

KAYNAK Kırmızı Şarap Bordeaux Supérieur Seigneurie de Picon bağlarının kuruluşuna dair en eski referanslar 1070 yılına kadar uzanmaktadır. Dokuz yüzyıl boyunca, mülk nadiren el değiştirmiştir ve bu, toprak mirasını koruma geleneğini yansıtmaktadır. Yıllar içinde, bağ kademeli olarak yeniden dikilmiş ve şarap imalathanesi tamamen yenilenmiş ve modern şarap yapım tekniklerine uyum sağlamıştır. Château Picon, Sainte-Foy-la-Grande bastidesinin yakınında, Eynesse komününde yer almaktadır. 81 hektarlık muhteşem mülk, Dordogne Vadisi'ni gören bir plato üzerinde yer almaktadır. Çakıllı yüzey toprağı ve kil-kireç alt toprağı ile karakterize edilen olağanüstü bir terroirden faydalanmaktadır. Ortalama 35 yaşındaki bağlar, ağırlıklı olarak güneye bakmaktadır. Château ve şarap imalathanesi etrafında bitişik bir düzen içinde yer almaktadır.
Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Tarihçe: 61 hektar eski seçme bağlardan oluşmaktadır; bunların yarısından fazlası 50 yaşından büyük merlot ve cabernetlerden oluşmakta olup, esasen büyük şarap olan Château Laroque'yi üretmektedir. Les Tours de Laroque, 30 yaş ve altındaki bağlardan elde edilen bir seçkidir. Üzümler: %96 Merlot, %4 Cabernet franc Şarap Yapımı: elle hasat, paslanmaz çelik ve beton tanklar Olgunlaştırma: meşe fıçılarda Tadım: çiçeksi ve baharatlı aromalara sahip, taze bir tuzluluk ve büyük bir asalete sahip parlak bir şarap. Bu Saint-Émilion İkincil Şarabı, kremsi dokusu ve meyvemsi yapısıyla büyülemektedir.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Kırmızı şaraplarımızın fermantasyonu 25° ile 30°C arasında termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşmektedir. Fermantasyonun ortasında daha iyi bir ekstraksiyon elde etmek için bir delestage uyguluyoruz, ardından ekstraksiyon daha yavaş bir şekilde gerçekleşiyor. 8 günlük bir post-fermantasyon macerasyonu ile devam ediyoruz. İfade edici bir burun, baharatlı, kavrulmuş, vanilyalı, siyah meyvelerle harmanlanmış güzel bir tanen yapısına sahip, likör notalarıyla birlikte vişne reçeli notaları barındırıyor. Güzel bir şarap, 10 ila 12 saatlik bir karaf geçişinin ardından hemen tadını çıkarabileceğimiz bir şarap. Kızarmış et veya sert peynir ile tadılması önerilir. Ürün: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Alan: 30 ha Görünüm: Güzel, derin, ruby renkli bir robe.
Saint-Emilion şarabı AOC - Château Truquet

Saint-Emilion şarabı AOC - Château Truquet

Bu güzel mülk, Saint Emilion köyünün batısında ve 1. sınıf Château Figeac'a yakın bir konumda, 1933 yılından beri Hebert-Maison ailesinin mülkiyetindedir.
Champagne MOET et Chandon - BRUT IMPERIAM sadece ihracat için

Champagne MOET et Chandon - BRUT IMPERIAM sadece ihracat için

MOET & CHANDON Şampanya İMPERIAL Brut İmperial brut Moet Chandon BÜYÜK BİR MARKANIN KALİTESİ EN İYİ FİYATLA AOP ŞAMPANYA (Champagne appellation'unun kalbinde, Épernay'da bir alan) Şampanya Türü: İmperial Brut (düşük dozaj) Üretici: MOËT & CHANDON Evi Üzüm Karışımı: Pinot noir / Pinot Meunier / Chardonnay Moët ve Chandon Brut Şampanya, dünyada en çok satılan şampanyadır; bu ikonik Fransız markasının başarısı son yıllarda 5 kıtada hızla artmaktadır. Hem meyvemsi (özellikle armut) hem de çiçeksi olan bu ince kabarcıklı şampanya, zarafeti ve inceliği ile dikkat çekmektedir. Moët ve Chandon evinin marka imajını yansıtan güçlü bir kimliğe sahip bir brut şampanyadır. Çevresel bir kaygı ile, Moët & Chandon artık Moët & Chandon İmperial Brut ile birlikte kutuları sistematik olarak sağlamamaktadır, Büyük Şampanya: 6'lı kartonlar Kalite, tat, lüks: 75 cl Beyaz: ince kabarcık
Pain Okin 1994

Pain Okin 1994

OKIN 1994 ekmeği, Okin'in en ikonik ekmeğidir; tüm karşılaştırmalı tadımlarda fark yaratan ekmektir. Varlığı, tadı, dokusu ve saklama süresi ile çok sadık bir ekmek. Kalite ile fark yaratmak için güvenilir bir tercih. Hafif ekşi bir lezzet, çok çıtır bir kabuk ve yumuşak, gözenekli bir iç yapıya sahiptir. REF:C407F EAN-13:8436017106664 EAN-14:18436017106661 ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):460 g PİŞİRME AĞIRLIĞI:400 g UZUNLUK (CM):53 cm GENİŞLİK (CM):9 cm ÇÖZÜLME SÜRESİ:20 dk. | ODA SICAKLIĞI PİŞİRME:20 dk. | 200ºC BOYUTLAR:598x398x309 BİRİM:21 Birim/Karton | 24 Karton/Palet ENERJİ DEĞERİ (KCAL/KJ):1105 / 264 PROTEİNLER (G):8,18 KARBONHİDRATLAR (G):53,30 ŞEKERLER (G):1,02 YAĞLAR (G):1,14 LİF (G):3,98 TUZ (G):1,25
Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Ailesi

Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Ailesi

Maison Rivière'nin ünlü Chateau Ducru Beaucaillou'nun sahibi Eugène Borie Ailesi'ne özel mülkü. Bu şarap, güzel bir mor renkle karakterizedir. Hafif baharatlı kırmızı meyve aromalarıyla dolu bir burun. Ağızda çok fazla ferahlık ve meyvemsi aromalar ile dengeli bir evrim ve güzel bir final sunuyor. Çok keyifli bir şarap.
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. nesil bir şarap üreticisi ailesinin ferdi, 1930 yılında Château Lapelletrie'yi satın alarak hayalini gerçekleştirmek için yola çıktı. Bugün, 9. nesil olan torunu Anne Biscaye, yaklaşık 10 hektarlık bu mülkü aile ruhuyla yönetiyor. Kaliteyi korurken çevreyi koruma konusunda gönüllü bir performans sergilemeye kararlıdır. Üzümün en iyisini almak için infüzyon sınırında, nazik bir şarap yapım süreci uygulamaktadır.\n\nDégustation\nKadehte, belirgin bir renge sahip, ifadesi güçlü ve zarif bir şarap buluyoruz. Güzel bir nar çiçeği kırmızısı rengi. Burunda meyvemsi bir aroma ve hafif bir vanilya dokusu var, damakta yumuşak, yuvarlak bir başlangıç ile etli, ipeksi ve kadifemsi taninler takip ediyor. İyi bir denge, uyum içinde bir şarap.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducteur: Famille Biscaye, Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormats et conditionnements: Şişe (75cl) - 6'lı ahşap kasa - 2019"}
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Yorum İlk cru Clos Fourtet ve Beau Séjour-Bécot ile komşu olan plato terroiri, Grand-Pontet, 1980 yılında Pourquet ve Bécot aileleri tarafından devralındı. Prestijli komşularına göre biraz daha aşağıda ve biraz daha killi olan bu cru, büyük yıllarda büyük şeyler yapma kapasitesine sahiptir. Mineral canlılık her zaman meyvenin yoğunluğunun altında yatar; zarafetle kendini ifade eder, ancak şarap olgunlaşması için birkaç yıla ihtiyaç duyar. Bu, uzmanlar için bir Saint-Émilion'dur, kireçtaşı platosunun tutkunları için. Yönetici Pascal Lucin'in yardımıyla, Pourquet-Bécot ailesi 2015 ve 2016 yıllarında cru tarihinin en güzel ikilisini imzaladı; bu, hem bağa hem de şaraphaneye gösterilen artan dikkatle elde edilen bir başarıdır. Üzümler: Merlot ( %70), Cabernet Franc (%15), Cabernet Sauvignon (%15) Üretici: Saint-Émilion'daki Pourquet-Bécot Ailesi (33330) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 12'li ahşap kasa - 2012
Château d'Arcins

Château d'Arcins

Yorum Château d'Arcins, bugün Haut-Médoc'un en eski mülklerinden biri olup, 14. yüzyılda Şövalyeler Tarikatı tarafından kurulmuştur. Efsaneye göre, Arcins isminin kökeni, bu bölgede 1300 yılında Malta Şövalyeleri'nin bir komutanlığına ev sahipliği yapan Ars Şövalyesi'nin varlığına atfedilmektedir. Médoc'un Büyük Sınıflandırılmış Şarapları gibi, bağ, hektar başına 9.600 kök ve iki büyük tamamlayıcı terroir (çakıllı ve killi kireçtaşı) ile faydalanmaktadır. Tadım Château d’Arcins'in stili, lezzetli yuvarlaklıklarla doludur. Burunda, kırmızı meyvelerin yoğun aromalarını, portakal kabuğu kokularıyla harmanlanmış baharatları keşfetmek hoş bir deneyimdir. Tatlar uyum içinde birleşerek, önce zengin bir gövde, ardından sıcak ve nihayetinde yapılı bir yapı sunar. Bu geniş hacimli şarap, Médoc terroirine mükemmel bir şekilde uyum sağlamaktadır. Üzümler: Merlot ( %50), Cabernet Sauvignon ( %50) Üretici: Chateaux Castel, Arcins (33460) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2018
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Yorum Reclus ailesi 1880 yılında Château Pichon Bellevue'ye yerleştiğinde, sadece 2 hektar çoklu tarım arazisi işliyordu. O zamandan beri mülk sürekli gelişti: önceleri Bordeaux meydanında fıçıyla şarap satışı yapılıyordu, ardından 1982'de şatoda ilk şişeleme gerçekleşti. Bugün, Laurent doğal olarak ebeveynleri Christiane ve Daniel Reclus'un işini sürdürüyor, 50 hektarlık bağların bakımına aile geleneği ve değerlerine özel bir dikkat gösteriyor, aynı zamanda modern bir dokunuş katıyor. Çalışma felsefesi her zaman tedavi edici değil, önleyici bir yaklaşım üzerine kurulmuştur; bu da sürekli yağış izleme temelinde akıllı tarım uygulamalarını mümkün kılmaktadır. Üzümler: Merlot ( %80), Cabernet Franc ( %15), Cabernet Sauvignon ( %5) Üretici: Vayres'teki Reclus Ailesi (33870) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2015
Château Les Essarts

Château Les Essarts

Yorum Château Les Essarts bağları, Lussac Saint Emilion appellasyonunun kalbinde on dört hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Geniş bir kil tabakası üzerinde, silisli çakıl alanlarıyla birlikte uzanmaktadır. Alt zemin, kil ve demir tortusundan oluşmaktadır. Bağların ortalama yaşı 25 yıldır. İhtiyaçlara göre yaprak alma ve seyreltme işlemleri uygulanmaktadır. Şarap yapımı modern bir şarap mahzeninde geleneksel olarak gerçekleştirilmektedir. Tadım Koyu kırmızı renkte. Çok hafif mentollü ve kırmızı meyve aromaları. Ağızda yumuşak, pişmiş meyve tatlarıyla dolu ve güzel bir ahşap dokunuşuyla vurgulanmış. Üzümler: Merlot ( %70), Cabernet Franc ( %10), Malbec ( %20) Üretici: Gillet Ailesi, Lussac (33570) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2019
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

Yorum Château Le Bruilleau, dört nesildir aile mülkü olan bir mülk olup, Nadine ve Serge Bedicheau tarafından yönetilmektedir. Şaraplık arazisi, Bordeaux bölgesindeki Pessac-Léognan appellasyonunda, 2 hektar beyaz üzüm ile birlikte on hektardan fazla bağa sahiptir. Château Le Bruilleau'da, hasatlar elle yapılmakta ve tüm bağlar en iyi bakımlardan faydalanmaktadır. Şarapların olgunlaşma süresi en az 12 aydır. Pessac-Léognan appellasyonundaki büyük mülkler arasında küçük bir işletme olan Château Le Bruilleau şarapları, kaliteleri nedeniyle basın tarafından düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Tadım Olgun kırmızı ve siyah meyvelerin güçlü aroması, deri ve sedir notaları ile dolgun bir burun, belirgin ve iyi yerleşmiş tanenler ile güzel bir uzunluk sunmaktadır. Duruşu var. Üzümler: Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%) Üretici: Saint-Médard-d'Eyran (33650) Bédicheau Ailesi Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2018
Château Preuillac

Château Preuillac

Yorum 1869 yılında, Fransız tarım sektörü tarafından "Domaine Şövalyesi" unvanıyla tanınan Edmond Addé, yüksek kaliteli üzüm çeşitlerinin seçimi ve Château Preuillac şarap bağının geliştirilmesi üzerinde çalışmaktadır. 1879'dan itibaren, şarap bağı birçok madalya ve ödül kazanmaktadır. 1932 yılında, o yıl oluşturulan Crus Bourgeois sıralamasına dahil edilmiştir. Raymond Bouët, şarap bağında büyük bir yeniden organizasyon başlatmış, 1975 yılında hizmete giren bir şarap mahzeni ve yer altı mahzeni inşa etmiştir. 18. yüzyıl tarzını benimseyen 200 m2'lik yer altı mahzeni, Médoc appellation'ında benzersiz bir yapı haline gelmiştir. Mau ve Dirkzwager aileleri, 1998 yılında mülkü başarıyla satın almıştır. Tüm mahzende ve şarap bağında önemli yenileme çalışmaları yapılmış, bu da Château Preuillac'ın parlamasına ve hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olmuştur. Üzüm Çeşitleri: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Mau Ailesi, Lesparre (33340) Formatlar ve Ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı Karton - 2015
Chateau Jean Faure 2020 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Jean Faure 2020 75cl - Aoc Saint Emilion

Tarih: Efsanevi Château Cheval Blanc'a 100 metreden daha az, Château Figeac'a 500 metre ve arkasında İncili ile Château Jean Faure - 18 hektarlık tek parça - olağanüstü bir enerji kaynağı olan, muhteşem bir kil ve demir tortusu terroirinde kök salmaktadır; burada cabernet franc (yüzde 60) kendine yer bulur. Üzümler: %30 Merlot, %65 Cabernet Franc, %5 Malbec Şarap Yapımı: Manuel hasat Olgunlaşma: %35 yeni fıçı, %30 bir yıl önceki şarap, %20 beton tank ve %15 büyük fıçı. Tadım: 2020 yılı, ilk burunda uyumlu bir şekilde açılıyor; cabernet franc'ın kiraz çiçeği aromaları, merlot'un kırmızı meyveleriyle zenginleştiriliyor. Ağızda dolgun, zengin ve ipeksi bir yapı var; tanenler hem son derece belirgin hem de yumuşak bir şekilde kendini gösteriyor. Tadım, bu şaraba karakterini veren büyük bir tazelikle sona eriyor.