ferrari şampanya için ürünler (14)

Kampanya

Kampanya

Geleneksel köy terini 90g Jean Brunet
Beaujolais Köyleri

Beaujolais Köyleri

Geleneksel Beaujolais Yöntemi: Yarı Karbonik Makarasyon. Şarap, Beaujolais'in tipik meyve tazeliğini korumak için paslanmaz çelik tanklarda dinlenir. TADIM NOTLARI Yoğun ve derin bir yakut rengi, parlak yansımalarla. Açık, burun baharatlı, kavrulmuş ve vanilyalı aromalar sunarken, böğürtlen ve vişne notaları da barındırıyor. Ağızda, uyum dolu, yuvarlak ve iştah açıcı bir başlangıç var. Damak, kavrulmuş ve vanilyalı tatları, küçük siyah meyvelerle harmanlayarak ortaya çıkarıyor. YEMEK VE ŞARAP UYUMU 15°C civarında servis edin; fırınlanmış tavşan, ızgara antrikot veya kızarmış elmalarla birlikte sunulan kan sosisi ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, Bourgogne Delice veya Dağ Toması gibi peynirlerle de harika bir şekilde eşleşir. Bölge: Beaujolais Üzüm Çeşidi: Gamay Noir Bağ: Granit topraklar - kıtasal iklim
Şampanya Claude PERRARD Brut Rosé

Şampanya Claude PERRARD Brut Rosé

Claude PERRARD Brut Rosé Şampanyası, Pinot Noir ve Coteaux Champenois'un bir karışımından doğmuştur. Bu şaraplar, ilginç bir denge yaratmak için seçilmiş ve birleştirilmiştir. Onun zarafeti ve tazeliğine kayıtsız kalamayacaksınız. Güzel somon pembe rengine hayran kalacaksınız. Claude PERRARD Brut Rosé şampanyası, badem, gelincik şekerleri ve kırmızı meyve notalarıyla aromalarını sunar. Yumuşak ve cömert bir ağız, fazla şarap tadı olmadan yuvarlaklık getirirken, finalde belirli bir tazeliği korur. Şarap, beyaz etler ve barbekülerinizle mükemmel bir uyum sağlayacaktır. Ayrıca, bademli somon veya armoricaine soslu dil balığı ile de uyumlu bir şekilde tamamlayabilir. Keçi peynirleri de sadık bir arkadaş olacaktır. Son olarak, Claude PERRARD Brut Rosé ŞAMPANYASI, kırmızı meyvelerle yapılan tatlılarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır.
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, Ardèche'de bulunan bir işletme, el yapımı yöntemlerle organik safran yetiştirmeye uzmanlaşmıştır. Safranımız, el ile yetiştirilmekte, toplanmakta, ayıklanmakta ve kurutulmaktadır. Pestisit veya kimyasal ürünler kullanılmadan doğal bir tarım uygulaması ile üretilmektedir. Safranımız, ISO 3632-2 standardına göre birinci sınıf olup, 2018 yılında genel tarım yarışmasında altın madalya kazanmış ve 2023 yılında da madalya almıştır. Geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz: - safran pistilleri - safran bazlı ürünlerden oluşan gurme sepeti - safran bazlı ürünlerden oluşan hediye seti - safranlı soğuk sabun - organik safran soğanları
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. «SANDAL AĞACI, KURU KAYISI VE MANTARLARIN HAFİF BİR HARMONİSİ. BU NAZİK ŞAMPANYA, AĞIZDA GÜZEL BİR UZUNLUKLA KALIR.» PATRICE PINET, ŞARAP USTASI KARMA Bu, diğer tüm kategoriler için bir ölçüt olan konyaktır. 1910 yılında, Fransa'nın ilk İmparatoru ile olan ilişkilerimizi kutlamak için yaratılan Napoléon, 20 yıla kadar yaşlandırılmış Büyük ve Küçük Şampanya karışımıdır ve sandal ağacı, kuru kayısı ve mantar aromaları sunar. TADIM NOTLARI Mükemmel bir uyum için dengeli aromalar Zengin aromalara sahip bir konyak, çok fazla incelik geliştiren bir konyaktır. Toprak, bağlar, fıçılar ve olgunlaşma yılları, bu aromaların her birinin özelliklerini tanımlayan unsurlardır ve bu nedenle konyaklarımızın her aşamasında bu aromaların öne çıkması için gerekli tüm özeni gösteriyoruz. Courvoisier konyaklarının kalitesi dünya çapında tanınmakta ve çeşitli uluslararası içki yarışmalarında (IWSR, San Francisco Spirits Competition…) düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Sandal Ağacı Bu zengin ve tatlı aroma, ahşap ile konyak arasındaki temastan kaynaklanır. Yıllar geçtikçe, çok belirgin meşe aroması çok daha karmaşık ve nazik hale gelir. Kuru Kayısı Tortuda damıtma, derinlik, karmaşıklık ve kuru kayısının tatlı aromasını hatırlatan muhteşem notalar ekler. Mantar Bu aroma, tüm üst kalitelerimizin yaşlandığı şarap mahzenlerimizin mükemmel nem koşullarından kaynaklanır. NASIL TADIM YAPILIR Kuru: Bu kadar uyumlu aroma bolluğuyla, Courvoisier Napoléon'un kuru olarak tadılması gerekir; karmaşık son etkisi ağızda güçlü bir şekilde kalır. Konyakların bir balon kadehinde tüketilmesi gerektiği düşünülse de, aromalarının zenginliğini takdir etmek için bir lale kadehi öneriyoruz. Bu şekil, aromaların tam olarak gelişmesine ve alkolü baskın hale getirmesine olanak tanır. Bu iki kadeh türüyle deneyim yapın, fark belirgin olacaktır. Yiyeceklerle eşleşme: Courvoisier Napoléon'un aromaları ve kokuları, Parmesan gibi güçlü bir peynirle veya Beaufort ya da Gruyère gibi daha hafif peynirlerle mükemmel bir şekilde eşleşir. ÖDÜLLER ÇİFT ALTIN MADALYA San Francisco Uluslararası Şarap Yarışması 2007 GÜMÜŞ MADALYA Uluslararası Şarap ve İçki Yarışması 2006
Şampanya Ratafiası

Şampanya Ratafiası

Şampanya Ratafia
Kırmızı şarap - Domaine La Guintrandy

Kırmızı şarap - Domaine La Guintrandy

TERROİR & MÜLK Kumlu killi ve kobalt, taşlı toprak. Mistral rüzgarıyla değişen Akdeniz iklimi. Visan köyü yakınlarında bulunan organik bağ. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Grenache %85 Mourvèdre %10 Syrah %5 ŞARAP YAPIMI Elle hasat, kısmen sapları ayrılmış. Macerasyon yaklaşık 2 hafta. Şişelemeden önce ince tortular üzerinde tamamen olgunlaşmış (filtre edilmemiş). TADIM NOTLARI Bu şarap zarif bir yakut-mor renge sahiptir. Burunda siyah frenk üzümü ve kiraz aromaları ortaya çıkıyor. Damakta dengeli, dolgun tanenler ve siyah meyve ile anason notaları var. Akdeniz yemekleri, beyaz etler, hafif baharatlı yiyecekler (örneğin paella veya köri) ve kırmızı etlerle harika bir uyum sağlar.
TRÜF – 17°

TRÜF – 17°

Renk: Altın yansımaları olan amber Koku: Umami, mantar ve trüf üzerinde çok karmaşık. Ağız: Trüf, pişmiş domates üzerinde çok etkileyici, çok karmaşık ve güçlü, hafif bir acılık trüf tarafından büyük ölçüde örtülmüş. Bitiş: Trüf üzerinde çok uzun, üzüm, hurma, şekerlenmiş meyve aromalarıyla evriliyor, her zaman trüf baskın, genepi, absynt ve gentiyan gibi bitkisel notaların varlığı.
Organik 'Pizza Prêt' Sos - Metal Kutu 5/1 (4250 ml)

Organik 'Pizza Prêt' Sos - Metal Kutu 5/1 (4250 ml)

Guintrand Konserve Bu konserveler, yıkanmış, temizlenmiş, soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve küp küp doğranmış domateslerden hazırlanır ve herhangi bir sıvı eklenmeden kutulanır. İçindekiler: domates*, soğan*, ayçiçek yağı*, şeker*, tuz, aromalar*, baharatlar*. * organik tarım ürünleri
Smf

Smf

100% PAMUK kumaş 1/1 kanvas 225g/m2 150cm Ana kullanımlar: çantaların, pouches, tote çantaların ve bagajın iç astarı
Armagnac Kampanyası

Armagnac Kampanyası

Kırsal Terin Armagnac ile - Jean Brunet
Kampanya

Kampanya

Köy Terini 180g - Jean Brunet
Yaban domuzu

Yaban domuzu

Geleneksel Yaban Domuzu Terrinesi 90g Jean Brunet
Montagny

Montagny

Açık altın rengi yeşil-gümüş yansımalarla. Çiçeksi notalar (akasya, vadideki zambak) ve meyvemsi notalar (armut, beyaz şeftali, taze üzümler). Taze ve zengin, damak mineral bir tat ile çok güzel bir bitişe sahip.