fransız patee için ürünler (5)

Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 4,1 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 1,1 g Karbonhidratlar: 7,2 g Bunlardan şekerler: 4,5 g Lifler: 1,3 g Proteinler: 6,1 g Tuz: 0,90 g
Domuz Karaciğerli Pate Kavanoz 300g - Meze Seçeneklerimiz

Domuz Karaciğerli Pate Kavanoz 300g - Meze Seçeneklerimiz

Domuz eti ve yağı, %34 domuz ciğeri, YUMURTA, tuz, karabiber, baharatlar. Etler Fransa menşeilidir. ŞEFİN TAVSİYESİ: Taze olarak ekmek, turşu ve biraz iyi şarap ile servis edin... Bizde, bayram yemekleri çiğ sebzeler ve pastalar ile özdeşleşir! En ünlüsü, elbette, tadını çıkaracağınız: CIĞER PASTASI! Küçük bir tavsiye: serin tutun! Her zaman beklenmedik bir aperatif, piknik, saat 4'te bir dilim ekmek veya televizyon keyfi için en sadık arkadaşınız olacaktır... Son olarak, onu en iyi arkadaşı, kıtır turşu ile servis etmeyi unutmayın.
Lahana Güveç - Bistronomik

Lahana Güveç - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 6,2 g Bunların doymuş yağ asitleri: 2,5 g Karbonhidratlar: 3,6 g Bunların şekerler: 1,9 g Lifler: 1,1 g Proteinler: 6,9 g Tuz: 1,1 g
Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Konserve Limon ve Patatesli Tavuk Tajini - Gurme Kavanozlar

Yemek, kavanozda doğrudan mikrodalgada maksimum güçte 2 dakika ısıtılabilir ve kavanozda tüketilmelidir. Yağ: 3,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,8 g Karbonhidrat: 5,2 g Şeker: 1,5 g Protein: 5,8 g Tuz: 0,56 g
Doğal Sosis - Hazır Yemekler

Doğal Sosis - Hazır Yemekler

Fransa menşeli domuz sosisleri, doğal bağırsaklar, tuz, karabiber. ŞEFİN TAVSİYESİ: Onları bezelye ile pişirin, çok beğeneceksiniz! Ben onları bir Minervois veya Corbières ile tadıyorum. Sosis hayranı olarak, onları kavanozda da pişirmeye karar verdim.