fransızca pate için ürünler (5)

Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Kırmızı ve Yeşil Biberli Bask Tavuk - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 4,1 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 1,1 g Karbonhidratlar: 7,2 g Bunlardan şekerler: 4,5 g Lifler: 1,3 g Proteinler: 6,1 g Tuz: 0,90 g
Domuz Karaciğerli Pate Kavanoz 300g - Meze Seçeneklerimiz

Domuz Karaciğerli Pate Kavanoz 300g - Meze Seçeneklerimiz

Domuz eti ve yağı, %34 domuz ciğeri, YUMURTA, tuz, karabiber, baharatlar. Etler Fransa menşeilidir. ŞEFİN TAVSİYESİ: Taze olarak ekmek, turşu ve biraz iyi şarap ile servis edin... Bizde, bayram yemekleri çiğ sebzeler ve pastalar ile özdeşleşir! En ünlüsü, elbette, tadını çıkaracağınız: CIĞER PASTASI! Küçük bir tavsiye: serin tutun! Her zaman beklenmedik bir aperatif, piknik, saat 4'te bir dilim ekmek veya televizyon keyfi için en sadık arkadaşınız olacaktır... Son olarak, onu en iyi arkadaşı, kıtır turşu ile servis etmeyi unutmayın.
ÖRDEK KIZARTMASI - PÂTÉS

ÖRDEK KIZARTMASI - PÂTÉS

Périgord tarifine göre hazırlanan ördek yağları, ördek eti, ördek yağı ve sarımsak püresi ile klasik ve belirgin bir tat için yapılır. Daha fazla lezzet için soğuk servis edilmesi önerilir, ideal olarak aperatif olarak tostlar üzerinde veya yemek sırasında salata olarak.
Doğal Sosis - Hazır Yemekler

Doğal Sosis - Hazır Yemekler

Fransa menşeli domuz sosisleri, doğal bağırsaklar, tuz, karabiber. ŞEFİN TAVSİYESİ: Onları bezelye ile pişirin, çok beğeneceksiniz! Ben onları bir Minervois veya Corbières ile tadıyorum. Sosis hayranı olarak, onları kavanozda da pişirmeye karar verdim.
Domuz Bacağı 420g - Meze Seçeneklerimiz

Domuz Bacağı 420g - Meze Seçeneklerimiz

Fransa menşeli domuz incik, tuz, karabiber. ŞEFİN TAVSİYESİ: Sarımsaklı salata ile birlikte tadına varıldığında, bu yüksek kaliteli incik hem küçük hem de büyük iştahları tatmin edecektir!